Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31812
View
321
Reply

MAXIS/HOTLINK! V2

[Copy link]

Author: Reign       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2009 01:36 PM | Show all posts

Reply #60 epool86's post

tapi youth club ni kena present matrix card@student card masa register!. tak macam celcom UOX cuma nak IC jer!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 01:05 AM | Show all posts

Balas #57 epool86\ catat

aku dpt sms iklan dari hotlink..
kawasan aku ni ada plaktuh liputannya..

tp kena daftar kan..??

leh dpt freebies bernilai rm100..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 01:05 AM | Show all posts

Balas #61 adie82\ catat

aku ada matrix card..ic pon ada..aku xde no celcom..

best uox ke ni adie??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 07:48 AM | Show all posts

Balas #63 budingyun\ catat

Celcom UOX

- 1 sen sms ke smua Celcom
- 6 sen sms ke non-Celcom

- 15 sen call ke Celcom
- 15 sen call ke non-Celcom

- 20 sen mms ke Celcom
- 20 sen mms ke non-Celcom

- 15 sen video call ke Celcom
- 30 sen video call ke non-Celcom

- setengah sen sms ke 8pax
- 10 sen call ke 8pax

- syarat2, mestilah berumur kurang dari 26 tahun.. tak kisah la budak skolah ke, budak u ke, budak kolej ke, atau yang tak sekolah langsung pun boleh apply. anda boleh guna plan ni smpai la umur anda cukup2 26 tahun..


Hotlink Youth Club

- 1 sen sms ke Maxis
- 5 sen sms ke non-Maxis

- 12 sen call ke Maxis
- 15 sen call ke non-Maxis

- 25 sen mms ke Maxis
- 25 sen mms ke non-Maxis

- normal video call rates applied

- active10 special rates not available

- syarat2, mestilah student universiti/kolej terpilih, dan kad pelajar (matric card) diperlukan untuk tujuan pendaftaran. anda boleh guna plan ni selama 4 tahun bermula dari tarikh anda menyertai youth club.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 10:40 AM | Show all posts


Beat that (2019), and I'll revert back to maxis...


Sim maxis aku pun tah mana aku letak tah...

[ Last edited by  pedon at 3-4-2009 10:42 ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 11:04 AM | Show all posts

Balas #64 epool86\ catat

wah murah lg dr uox..kecuali video call..tp xpe bukan video calling pon..

dan xde had umur, maknanya kalo dh 30 taun masih sutdent leh la apply.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 11:06 AM | Show all posts

Balas #65 pedon\ catat

ala sekadar validity jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 11:50 AM | Show all posts

Balas #66 budingyun\ catat

pasal video call tu tak sure sbb dia tak bgtau.. tp hotlink kalau normal charge video call (off-net) 98sen/min.. pastu mms dia 25 sen.. uox 20sen je. dam jgk uox ade 8pax dpt 10sen call dgn setengah sen sms.. birthday dpt free call 7 hari lagi..

apa2 hal pun aku setia dgn uox/sox.. maklum la, dah dekat 2 tahun dah pakai uox ni, maxis baru hari ni nak buat.. merajuk dgn maxis dah haha.. lagipun uox/sox aku pun 2013 jgk expired. dan jugak, dlm phonebook aku dah bnyk number celcom dari number maxis..

dan faktor terakhir ialah, saje malas nak habiskan duit aku bg kt mr ananda krishnan ahaks..

[ Last edited by  epool86 at 3-4-2009 11:55 ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 12:17 PM | Show all posts

Balas #68 epool86\ catat

eh aku video call murah jer.
charge sama mcm call biasa..

abg ipar aku kat bil dia pon cas mcm call biasa je wat video call..

aku dulu ada 2 no.. celcom ngan maxis..
pastu ada kena daftarkan.. 2 2 la ku daftarkan..

tp yg berjaya yg maxis jer..bila akunk guna yg celcom dia kata aku xdftr lg.
aku amik simcard celcom tu aku pijak2..

smpai skang guna hotlink jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 03:32 PM | Show all posts

maxis famm plan

aku nk tannyer....kalau la aku amek line maxis..pas2,aku amek yg famm plan..bawah aku ader 2 org..bleh x,lps few months...aku nk buang salah sorg yg bwh aku tu??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 03:41 PM | Show all posts
Apa pasal ko punyer plan cam tu??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2009 03:46 PM | Show all posts
aku pakai plan maxis famm laa..naper??skrg yg bru nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 12:01 AM | Show all posts
Originally posted by Reign at 22-12-2008 10:46
No comment

Mangsa keadaan


Mana bole Moderator jwb mcmni  [ no comment ] ??
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 12:11 AM | Show all posts
Rate Hotlink yg saya tk puas hati sekarang :  Blok voice call 1 minit , tidak lagi 30 saat
walaupun chargenya per minit telah diturunkn sedikit  ke 33 sen seminit .
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 12:15 AM | Show all posts

Balas #71 Ekka\ catat

yeke..xperasan la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 01:12 AM | Show all posts

Reply #72 budingyun's post

memang la tak perasan sebab dia tulis kecik jer caj per 60saat tu!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 03:20 AM | Show all posts

Balas #73 adie82\ catat

ces..hotlink cuba menipuku ye..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 11:56 AM | Show all posts
dah lama ko kena tipu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 12:01 PM | Show all posts

Balas #75 adie82\ catat

aku topup rm10 2-3 bulan pakai..pakai hotlink 365..

aku rugi apa pon kena tpu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 02:48 PM | Show all posts
Hotlink youth club video call:
12sen ke rangkaian maxis
15sen ke rangkaian lain
semua panggilan berdasarkan 30saat setiap block
lebih murah drpd UOX
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list