Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
56691
View
640
Reply

TERATAK SEMBANG

[Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 11-4-2009 10:09 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 10-4-2009 23:00


nak komen apa pulak...saya pun nak joint sama nih...hahahaha nak gak tebus benda yg dah hilang nih



akakakaka... jom pjan... the more the merrier...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 11-4-2009 09:10


takat sudu ngan stapler tu tiap2 ari nina hadap B....   



tapi nih bukan sembarangan sudu ngan stapler.... ini sudu n stapler Ahmad Albab yang punya... akakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:12 AM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 11-4-2009 09:11


kunun2 nk jadi isteri mithali lah tu....   



kunun la... tapi gagal dengan cemerlang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:13 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:08 AM



syoknya jenjalan.... seminggu eh pjan?


sebab seminggu kan.........tu yg ikut..kira berbaloi la skit....kalau 2,3 hari malas nak ikut....penat tak hilang....tp yg best nye..tak payah masak....baju anto dobi...wakakka cume kali ni sengkek sket...baru berabis beli brg 2,3 hari lepas.............bawak sikit je ni.........baru beringat............

actually, 2 minggu lepas dah dtg sini dah............siap singgah Hajaba tu.......maklum la, kat Kelantan mana ada Hajaba..tu yg seakan jakun sket....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:14 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 09:30


no no....tak ada sumthing nye......ejejeje............akak tak rela nyah!!! belum bersedia.....nak ilek ilek dulu..wakakak


mmg penyakit berjangkit.....kelantan kejap ujan, kejap pa ...



sian pjan.. hpfully cepat sembuh.  makan la madu, insyaallah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:15 AM | Show all posts
B dah makan ke??

anak2 ku tido lagik.................nasi asben dah belikan..........dia pun dah gi koje.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:15 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:14 AM



sian pjan.. hpfully cepat sembuh.  makan la madu, insyaallah...


Ha'ah...makan madu.............thanks B mengingatkn........kadang2 saya pun lupa petua ni...............
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:18 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:02
saya ni sambil2 baca kisah seram

http://mforum4.cari.com.my/viewthread.php?tid=406635&extra=page%3D1&page=13


ejejeejeee



B dah baca dah cerita nie.  mmg best.  banyak btul pengalaman dier.  B dah khatam dah.  kemarin la marathon.. x leh berenti mcm addicted je.. B stop kat pg 70... katanya cuti kawen... nanti la B sambung tengok2 kot kot tgh honeymoon ada yang tumpang skaki.. akakakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:20 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:18 AM



B dah baca dah cerita nie.  mmg best.  banyak btul pengalaman dier.  B dah khatam dah.  kemarin la marathon.. x leh berenti mcm addicted je.. B stop kat pg 70... katanya cuti kawen... nanti ...


adoyai...........tu yg tak tahan tu.............baru nak start, ada org daring..................terbantu!!


baru page belasan ni...............patut dah habis........byk sgt gangguan.............ni nak habiskan le...


citer paling seram, kisah sewa rumah oleh PrinceBrunei tu............seminggu tak boleh tido........takut buat keje malam2 kat bilik jahitan sorang2.....mmg takut sangat
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:21 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:13


sebab seminggu kan.........tu yg ikut..kira berbaloi la skit....kalau 2,3 hari malas nak ikut....penat tak hilang....tp yg best nye..tak payah masak....baju anto dobi...wakakka cume kal ...



harusssss.. ahahahahah...

tula untungnya kalau ikut asben OST kan... syok btul.  klu pegi tempat2 yg familiar, B akan jenjalan bila hubby kerja, tapi klu tempat x familiar tu, terpaksa either lepak gym, pool or lepak bilik je la... pastu pantang ada hightea kat lounge.. menambah isipadu badan je la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:23 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:15
B dah makan ke??

anak2 ku tido lagik.................nasi asben dah belikan..........dia pun dah gi koje.....



semua dah settle dah.  my boys nie jenis bangun awal.. x kira la weekend ke weekdays ke.. kengkadang weekend nak tido sayup sket pun xleh.  diorang siap kejut especially yg kenit tu : "ello mama.. ello mama... mama dah bangun ke?" sabar je la

kejap lagi B nak balik rumah mak..sbb nak bawak kucing B gi vet.  Smalam abah phone kata kaki blakang dia 2 2 mcm lumpuh .. jalan pun mengesot aje.. sian sangat ... x taw kenapa...

[ Last edited by  GabriellaMendez at 11-4-2009 10:28 ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:20


citer paling seram, kisah sewa rumah oleh PrinceBrunei tu............seminggu tak boleh tido........takut buat keje malam2 kat bilik jahitan sorang2.....mmg takut sangat...



haah.. tu pun B ada baca... baru teringat nak skodeng rumah tu... tapi katanya dah terbakar kan?  pastu teringat ada masuk dlm paper metro some months back katanya 'api mister' muncul somewhere kat melaka katanya.  ntah ntah tu api misteri yang sama kot dengan kes PrinceBrunei tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:30 AM | Show all posts
okeh, B nak gi dulu.  my boys pun dah sibuk 'beratur' depan pc ni ha... diorang nak tengok ultraman kat youtube...

okay, B pegi dulu.. nanti petang sambung balik... tata... have a nice weekend semua

pjan, klu shopping kat Hajaba tu, ingat2 sket la orang belakang.. jgn borong sampai abis ya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:30 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:21 AM



harusssss.. ahahahahah...

tula untungnya kalau ikut asben OST kan... syok btul.  klu pegi tempat2 yg familiar, B akan jenjalan bila hubby kerja, tapi klu tempat x familiar tu, terpaksa  ...


hehe kereta asben bawak..............

kalau tak, dah lama merewang kat Sungai Petani....tak jauh mana, dekat dah tu...lagi2 skang macam2 mall dah ada..

ish macam teringin je nak tengok wayang..........dekat 6 thn tak tengok wayng *jgn tak caye!!! tempat kami wayang diharamkan........... teringin nak tengok Jangan Tegur! tapi anak no.2 saya tu takut la sound kuat2 nih..........
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:23 AM



semua dah settle dah.  my boys nie jenis bangun awal.. x kira la weekend ke weekdays ke.. kengkadang weekend nak tido sayup sket pun xleh.  diorang siap kejut especially yg kenit tu : "ello ...



ello mama...ello mama...alahai cutenye................. anak saya, kalau saya tido, dorang tak kacau.............tp kalau ayah dia tdo.....hehe selamat la kena panjat2 badan............


eh, nape kucing tu? siannye......................
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:33 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:25 AM



haah.. tu pun B ada baca... baru teringat nak skodeng rumah tu... tapi katanya dah terbakar kan?  pastu teringat ada masuk dlm paper metro some months back katanya 'api mister' muncul somew ...


Last saya baca dulu, ada sorang forumer gi cari rumah tu...........elok aje org dah duduk.........siap ada bendera pas lagik..........tp semak2 sikit rumahnye............dah 'pulih' kut.............
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 10:36 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:30 AM
okeh, B nak gi dulu.  my boys pun dah sibuk 'beratur' depan pc ni ha... diorang nak tengok ultraman kat youtube...

okay, B pegi dulu.. nanti petang sambung balik... tata... have a nice weeken ...


haha dah tak memborong kali ni............last week dah borong 4 lai *sikit je lainye, tp byk gak nak membayonyer...haha


ok la B...tata.............take care!

Petang saya ada INsya-Allah............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2009 12:14 PM | Show all posts
masuk jap.. semua dah hilang ye..
hari ni anak2 jelly sekolah ganti..  untuk cuti hariraya nanti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2009 12:17 PM | Show all posts
pjan.. hajaba kat sungai petani tu kat mana ..dekat dengan tesco tu ke?
kalau jelly ke SP nanti boleh jugak buat lawatan ke situ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 01:17 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 12:14 PM
masuk jap.. semua dah hilang ye..
hari ni anak2 jelly sekolah ganti..  untuk cuti hariraya nanti.



memang hari ni budak2 sekolah ganti cuti raya kan....

anak saya tak bersekolah nampaknya selama seminggu......kalau tinggal tak ikut suami pun, still tak dapat bersekolah juga coz transport ada 1 je....lagipun mmg di sana tak ada kemudahan kenderaan sekolah mcm tempat2 lain....memang 100% parents la pergi ambil anak dorang....kecuali sekolah cina di KB..itu pun sekolah menengah tak silap saya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089537s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list