Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
56555
View
640
Reply

TERATAK SEMBANG

[Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 11-4-2009 01:19 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 12:17 PM
pjan.. hajaba kat sungai petani tu kat mana ..dekat dengan tesco tu ke?
kalau jelly ke SP nanti boleh jugak buat lawatan ke situ..


ha;ah...dekat Tesco...dekat dgn Village Mall...

Kalau dari tepi jalan, akak akan nampak ALAMODA (kedai kain besar...cawangan Jakel) bangunan warna merah, Hajaba ni sebelah kedai ni je. Kira kedai2 yg berhampiran Village Mall + Tesco...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2009 02:27 PM | Show all posts

Reply #121 pjan's post

kalau kedai  alamoda tu akak nampaklah......dok lalu lalang kat situ bolehkan tak perasan..hajaba..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 03:47 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 02:27 PM
kalau kedai  alamoda tu akak nampaklah......dok lalu lalang kat situ bolehkan tak perasan..hajaba..

sis, memang ada kat barisan tu...hajaba mengadap jalan (selepas simpang trafic light) tu...signboard dia tak clear dah....sudah pudar dek kena panas...tu yg boleh tak perasan tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 06:02 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:30


dekat 6 thn tak tengok wayng *jgn tak caye!!! tempat kami wayang diharamkan........... teringin nak tengok Jangan Tegur! tapi anak no.2 saya tu takut la sound kuat2 nih..........



sama la pjan.. B pun dah lama x tengok wayang ... bertahun tahun lamanya.  rasanya lagi lama dr pjan.. yelah, semenjak dah ada 'handbags' nie, memang kitorang x kuar tgk wayang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 06:06 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:32



ello mama...ello mama...alahai cutenye................. anak saya, kalau saya tido, dorang tak kacau.............tp kalau ayah dia tdo.....hehe selamat la kena panjat2 badan.......... ...



hehehe.. kalau kat sini lain plak pjan.  asben B nyea 'shift' sebelum tido.. tu wajib tuh. ultraman lawan raksasa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 06:07 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:33


Last saya baca dulu, ada sorang forumer gi cari rumah tu...........elok aje org dah duduk.........siap ada bendera pas lagik..........tp semak2 sikit rumahnye............dah 'pulih' kut...... ...



baca lagi .. baca lagi.... x habis cenggitu... hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 12:14
masuk jap.. semua dah hilang ye..
hari ni anak2 jelly sekolah ganti..  untuk cuti hariraya nanti.



ha'ah.. boy B tu pun tgh skolah nie.. kata bibik muka masam je nak gi skolah tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 06:11 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 13:17



memang hari ni budak2 sekolah ganti cuti raya kan....

anak saya tak bersekolah nampaknya selama seminggu......kalau tinggal tak ikut suami pun, still tak dapat bersekolah juga coz transp ...



pjan Kelantan kat maner?  kat KB itself ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2009 06:21 PM | Show all posts

Reply #127 GabriellaMendez's post

dah nak cuti raya panjang nanti kena lah ganti... anak2 jelly apa kurang nya ...susah bangun pagi tadi .... yelahkan mata tu dah tahu nya kalau sabtu boleh bangun lewat ..kena suara mommy dia ni kuat sikit ..baru celik mata..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2009 06:23 PM | Show all posts
tak suka lah cerita seram2 ni... sebab jelly ni penakut ..dah lah kena duduk rumah sorang2 waktu siang ..tak berani den..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 07:49 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 18:21
dah nak cuti raya panjang nanti kena lah ganti... anak2 jelly apa kurang nya ...susah bangun pagi tadi .... yelahkan mata tu dah tahu nya kalau sabtu boleh bangun lewat ..kena suara mommy dia ni  ...



heheheh... garang jugak jelly eh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 07:51 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 18:23
tak suka lah cerita seram2 ni... sebab jelly ni penakut ..dah lah kena duduk rumah sorang2 waktu siang ..tak berani den..



B pun bukan nyea brani sangat.... tapi ntah la.. bila dah start baca tu, melekat trus... hehehe...kengkadang tuh terbayang bayang jugak, tapi sebab 'penyakit' carik sendirik kan, terpaksa brani jugak la... kengkadang siap suh my boys temankan klu nak ke dapur ke or ke bilik atas ke... ahahahah.. boley x?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 08:54 PM | Show all posts

adeihhh

minta ampunnn la kwn2 ..
sampai terlepas pandang sapa B nih ..

kita tak dpt target sapa sebenarnya ..
tak boleh nak agak pun ... gaya tulisan dll ..
tuh kita belasah B nih org lama ..

yg bukan sezaman dgn kita masa kita sibuk meroyan kat sini dulu ..

n kita pun dah lama jd silent reader ..
sejak kena chikungunya Dis 08 ..
kesan chiku ada lg smpi skrg .. so tak leh nak ngadap pc/lappie lelama ..
sakit ..

lepas tuh pula kita ngadap Final Exam kat UKM .. hujung Dis 08 ..
lepas tuh plak bz siapkan thesis .. due date end of Feb 09 ..

n dlm masa yg sama boss kita minta kita habiskan duit RM36K dlm tempoh 2 bulan ..
bermula Feb 09 - April 09 ..
tinggal RM8K j tak habis lagi nih .. insyaAllah setel duit tuh ujung April nih ..

bukan apa .. kita pegang Unit Pencegahan kat daerah nih ..
n duit peruntukan utk Unit Pemulihan pun dah nak sampai ..
so takut program bertembung lagi haru ..
tuh yang kita pulun ngabihkan duit tuh ...

balik umah plak jangan cakap la dengan tongkang pecah nih ..
sampai budak2 pun tak nak la dengan kita ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 08:57 PM | Show all posts

ala2 wat luahan perasaan plak ..

tuh yg banyak kerja craft tergendala ..
bayang la ... yang 3 spice girls cs tuh pun tak siap lg .. backctitch nya ..
wal hal dah lama tuh ..

tuh tak masuk lagi projek jahit langsir yang tergendala akibat mesin yang rosak ..
last week hantar ke kedai lebur RM30 ..
ingat minggu ni nak settle kan langsir .. tapi badan tak sedap pula ..

kita baru baik demam ..
pembawa virus hubby kita ..
then kita .. then Amirah .. tinggal Adibah j tak kena lg nih ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 08:58 PM | Show all posts

hehehe

skrg nih rasa mcm relax sikit la ...
tuh yg berani nak join wat kad ibu tu ..
punya la excited sampai potong 21 kad tawwwwwwwwwww

wakakakakakakkakakaka

ps: so back to d real topic ... B nih sapa??? kak Naiz k???
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2009 08:59 PM | Show all posts

oooppsssss

haaaaaaaaaaa apa kata jom kita berangan ..
kalau lah kita dapat RM32K n kena habiskan dalam 2 bulan ..

apa rasanya yg kakak2 nak beli ...
syarat2nyer barang2 kraf jer tau ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 12:52 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 06:02 PM



sama la pjan.. B pun dah lama x tengok wayang ... bertahun tahun lamanya.  rasanya lagi lama dr pjan.. yelah, semenjak dah ada 'handbags' nie, memang kitorang x kuar tgk wayang...


haha oh ada lagi yg lagi lama...hik hik hik...

tp mmg tak boleh bawa masuk pun...anak ke-2 tu harap je brutal dan ganas...tp penakot dgn sound kuat2 nih...meraung ketakutan...huhuhuhuu ari tu pertama kali bawa dorang karaoke kejap aje abis meraung...kena bukak musik slow je...huhuhu baik nanyi dlm bilik air je......
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 12:53 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 06:06 PM



hehehe.. kalau kat sini lain plak pjan.  asben B nyea 'shift' sebelum tido.. tu wajib tuh. ultraman lawan raksasa...



best jadi raksasa..kat sini tak boleh buat lawak kasar...mesti nangis la punye....walaupun kadang2 asben main2 ngan dorang jenis lawak utk boy......
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 12:54 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 06:11 PM



pjan Kelantan kat maner?  kat KB itself ke?


wakaf bharu...dekat2 dgn jambatan sungai kelantan tu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 12:55 AM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 06:23 PM
tak suka lah cerita seram2 ni... sebab jelly ni penakut ..dah lah kena duduk rumah sorang2 waktu siang ..tak berani den..


1st time baca mmg takut sangat..terbawa2 tido...now dah ok sket.......tp still kecut juge..baca siang2 je..mlm2 tak berani.rasa mcm diperhatikan je....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085085s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list