Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
56547
View
640
Reply

TERATAK SEMBANG

[Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2009 12:56 AM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 06:21 PM
dah nak cuti raya panjang nanti kena lah ganti... anak2 jelly apa kurang nya ...susah bangun pagi tadi .... yelahkan mata tu dah tahu nya kalau sabtu boleh bangun lewat ..kena suara mommy dia ni  ...


anak saya, kalau pagi kena saya uruskan...kalau ayah dia, harus muke mencebik je mengada2.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 12:59 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 11-4-2009 08:58 PM
skrg nih rasa mcm relax sikit la ...
tuh yg berani nak join wat kad ibu tu ..
punya la excited sampai potong 21 kad tawwwwwwwwwww

wakakakakakakkakakaka

ps: so back to d real topic ... B ...


siannye ko.........macam2 dugaan dihadapinye..patut la lama tak nampak...blog pun bersawang abis...baru2 ni je aku tngok dah salin kulit....lawo hat baru nih.....dugaan dari Allah tu....bersabar la ye.....


B tu aku rasa bukan Naiz la....dia ada masuk sesekali kat topik langsir tu....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 09:37 AM | Show all posts
Salam di hari Ahad...


Siapa ada hujung minggu ini......dah makan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 08:25 PM | Show all posts

Balas #143 pjan\ catat

aku ada pjan ..
tp aku baringgggggggggggggg j ...
kepala pusing ..
patut aku demam lamaaaaaaaaaa

demam ada isi ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 08:28 PM | Show all posts

Balas #140 pjan\ catat

ko nak tau pjan ..
mlm td aku bersengkang mata ngabihkan baca blog/kedai ko ..
adeihhhhhhhhhhhhh

tak tahan tengok hasil tangan ko ..
lawooooooooooooooooooooooooooooooooo ..

tudung tuh aku tak start buat lg ..
tp aku dh copy paste (lekap n gunting) utk geng opis ..
diorg semua jelesssss

n aku nak tunggu diorg buat dulu ..
sbb klu aku start .. konpem diorg akn menepek dgn muka tak malu ..
hahahahahahahahahahh

cuma aku plan awning tak nak pakai plastik .. nak pakai span (ala2 berangan lps tuh nak jahit manik bling bling)
huhuhuhuhuhhh
entah bila aku nak start ..
pusing kepala ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 12:59 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 12-4-2009 08:25 PM
aku ada pjan ..
tp aku baringgggggggggggggg j ...
kepala pusing ..
patut aku demam lamaaaaaaaaaa

demam ada isi ..


alin, ko berisi ke?? ooo patut la..ish ko macam artis kita plak..musim beisi skang ni...weih, jgn berjangkit kat aku udah ler..uwauau tunggu laki aku dapat beli grand lavina baru aku ready tambah umat....

rehat la ye....ko ada mengidam apa2 tak? takat kopok leko ke..kopok ikan tu boleh la ku usahakan...hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 01:25 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 12-4-2009 08:28 PM
ko nak tau pjan ..
mlm td aku bersengkang mata ngabihkan baca blog/kedai ko ..
adeihhhhhhhhhhhhh

tak tahan tengok hasil tangan ko ..
lawooooooooooooooooooooooooooooooooo ..

tudung tuh ...


terharunya aku ko bersengkang mata ye..seb baik cuti......

tak lawo mana lah...cuma thn ni aku rasa mcm lebih tumpuan buat tudung sulam tangan je sejak dari tahun lepas....sulam riben aku stop dulu...sejak pindah rumah, brg semua dlm kotak..aku malas nak bukak + kemas...penat sangat...tu yg stop dulu sulam riben..sulam tangan tu ok je, coz brg mmg ada kat luar/dlm beg....

Insya-Allah ujung thn ni boleh start sulam riben balik...hehe lagipun kebetulan ada kawan nak tempah cadar kawin..ejeje 1st time nak sulam atas benda beso nih....

tudung tu, aku jahit sekali dua je....tang awning tu aku tak puas hati sikit..cepat nor kelepet (maksud aku, tak macam material hajaba tu) mana nak dapat awning elastik mcm tu....basuh pun mentain je kedudukan bulat awning tu tau....huhu guna span nipis pun ok..lagi senang nk jahit manik kan....wow! bling2 la ko...macam Ikin mlm tadi dlm Anugerah Bintang Harian tu..bling2 tu...manik tabur je, matching ngan jubah dia....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:23 AM | Show all posts
assalammualaikum & selamat pagi semua keng kawan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:26 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:00


hehe tak pe la ni ye..................

berapa sebenonyer umurnye? nak juge menyelidik...............

ada sesetengah org tak kisah...macam kawan saya sorang tu.........di ...


pjan...
nk kena declare kat cni ke?
huishhh, rasa cm x sanggup plak den...
lupo pn ya gak...
almaklumlah....bilo umo dah masuk 30++ saje wat2 lupo
hikhikhik....
p cek kat blog akak http://infazety.blogspot.com
cari ar kat serata blog tu...insyaallah jumpe...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:29 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:02
saya ni sambil2 baca kisah seram

http://mforum4.cari.com.my/viewthread.php?tid=406635&extra=page%3D1&page=13


ejejeejeee


x koser den nk seram2 ni...
akak ni bukan apa pjan..
nk kata penakut tu x de lah kan...
tp saje x nk cari penyakit...
akak ni dah lah ada insomnia
kang haru den memalam buto tu....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:31 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:11



tapi nih bukan sembarangan sudu ngan stapler.... ini sudu n stapler Ahmad Albab yang punya... akakakakka


jinnnnnnnnn....larikssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:33 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:13


sebab seminggu kan.........tu yg ikut..kira berbaloi la skit....kalau 2,3 hari malas nak ikut....penat tak hilang....tp yg best nye..tak payah masak....baju anto dobi...wakakka cume kal ...


hajaba ni cm kedai tudung ariani kat Masjid India tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:35 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 10:21



harusssss.. ahahahahah...

tula untungnya kalau ikut asben OST kan... syok btul.  klu pegi tempat2 yg familiar, B akan jenjalan bila hubby kerja, tapi klu tempat x familiar tu, terpaksa  ...


harus lah kan...lepas g gym kena lah gi sapedek...
isi balik ruang2 yang kosong tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:38 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 11-4-2009 10:30


hehe kereta asben bawak..............

kalau tak, dah lama merewang kat Sungai Petani....tak jauh mana, dekat dah tu...lagi2 skang macam2 mall dah ada..

ish macam teringin je nak tengok  ...


akak ni pjan lagilah lama
last tengok citer sembilu
time tu preggy anak 1st...
rasanya taun 95...
dh berkurun dah weeeiiiii...
baru2 ni nk g tengok upin & ipin tp x kesampaian plak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:40 AM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 12:14
masuk jap.. semua dah hilang ye..
hari ni anak2 jelly sekolah ganti..  untuk cuti hariraya nanti.


hahaha....
anak2 nina last week sumer ponteng...
kita org gi jenjalan kat melaka
hb ada appointment, so mcm biasa
sambil2 nyelam, sambil lah telan dua tiga teguk air
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:43 AM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 11-4-2009 18:06



hehehe.. kalau kat sini lain plak pjan.  asben B nyea 'shift' sebelum tido.. tu wajib tuh. ultraman lawan raksasa...


lepas ultraman lawan raksasa....dia gi lawan sape plak
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:44 AM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-4-2009 18:23
tak suka lah cerita seram2 ni... sebab jelly ni penakut ..dah lah kena duduk rumah sorang2 waktu siang ..tak berani den..


xde penyakit cari penyakit kan kak....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:46 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 11-4-2009 20:54
minta ampunnn la kwn2 ..
sampai terlepas pandang sapa B nih ..

kita tak dpt target sapa sebenarnya ..
tak boleh nak agak pun ... gaya tulisan dll ..
tuh kita belasah B nih org lama ..
...


sesi seru menyeru menjadilah.....
hikhikhik....nk kena g betapa ni....bagi lagi power...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:47 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 11-4-2009 20:54
minta ampunnn la kwn2 ..
sampai terlepas pandang sapa B nih ..

kita tak dpt target sapa sebenarnya ..
tak boleh nak agak pun ... gaya tulisan dll ..
tuh kita belasah B nih org lama ..
...


sian lah ko alin....
mcm2 jadi...
tapi paling akak teruja bab RM ribu riban tu hah...
klu dapek tu mau lupo jalan pulang....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 08:50 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 11-4-2009 20:58
skrg nih rasa mcm relax sikit la ...
tuh yg berani nak join wat kad ibu tu ..
punya la excited sampai potong 21 kad tawwwwwwwwwww

wakakakakakakkakakaka

ps: so back to d real topic ... B ...


20 kad tu alin simpan
yg lagi satu tu pos kat akak ni hah
sape lagi dalam list alin tu...meh sebut satu2
mana tau mengena plak kan....
bole B bagi cekelat pinat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list