Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80625
View
92
Reply

MANA LAH KEDAI CAT DAN KETUK BODI KERETA

[Copy link]

Author: royat       Show all posts   Read mode

Post time 24-10-2011 10:57 AM | Show all posts
kedai melayu murah sket dari kedai cina?
tt ni dok area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 12:14 PM | Show all posts
kedai melayu murah sket dari kedai cina?
tt ni dok area mana?
3mazlina Post at 24-10-2011 10:57



   AREA WANGSA MAJU
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 12:15 PM | Show all posts
rasa mcm dah byk thread keteuk2 cat2 ni..
zulka Post at 24-10-2011 10:48



   PLS TLG PASS KAT SY THREAF TU....SORRY KLU DAH DOUBLE  YER
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 12:31 PM | Show all posts
belajar pakai search engine tu bro....
http://mforum.cari.com.my/viewth ... ight=cat%2Bketuk%2B
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 12:33 PM | Show all posts
belajar pakai search engine tu bro....
zulka Post at 24-10-2011 12:31



   ORAITE...10Q
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 12:50 PM | Show all posts
1- Dari Ampang point menghala ke Ampang water front.
2- traffic lite ke-6 dari ampang point , ...
eco_internet Post at 17-8-2011 00:16



   ada no tel en zali tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 02:41 PM | Show all posts
ari tu aku buat kete aku kat lembah jaya selatan satu panel dia ambik rm150 workmansip cantik kedai dia sebelah kedai besi buruk kat lembah jaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 11:19 PM | Show all posts
p kat area keramat AU tu... berderet kedai ketuk cat welding tu... p tanye satu2 kedai.. bandingkan harga...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2011 03:33 PM | Show all posts
adoii...dah survey2...pun dpt gak harga seribu dan ke ats..huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2011 10:51 AM | Show all posts
teruk sangat ker sampai 1000 ketuk tuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2011 01:51 PM | Show all posts
ada no tel en zali tak?
Ajnabi Post at 24-10-2011 12:50



    Takde la bro...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2011 10:32 PM | Show all posts
ada 1 kedai ketuk + cat kat area setapak jaya.. melayu.. workmanship cantik..area IKS .. no brader tu 019-375 6177- nuar
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2011 01:43 PM | Show all posts
ada 1 kedai ketuk + cat kat area setapak jaya.. melayu.. workmanship cantik..area IKS .. no brader t ...
sweetpea911 Post at 27-10-2011 22:32



  10q
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 05:06 PM | Show all posts
Kat bandar baru bangi ada tak? Sya nak cat luar jer. Wira sedan, warna silver metalik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 02:50 PM | Show all posts
salam... semalam ak terlangar bas... xp sket je kesan langar.. bonet depan ak kemet dan tepi bonet xrapat.. sape2 tau tmpt ketuk body keta yang ok area shah alam.. klu blh seksyen 7 sbb dkt ngan tmpt tigal ak..senang sket ak nk pegi jenguk depa buat keja.. anyone?? tq...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 02:50 PM | Show all posts
salam... semalam ak terlangar bas... xp sket je kesan langar.. bonet depan ak kemet dan tepi bonet xrapat.. sape2 tau tmpt ketuk body keta yang ok area shah alam.. klu blh seksyen 7 sbb dkt ngan tmpt tigal ak..senang sket ak nk pegi jenguk depa buat keja.. anyone?? tq...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 08:30 PM | Show all posts
Bumper depan kete pesona aku kemek sebelah kiri akibat telanggar Honda City yang baru klua kedai...h ...
johnlabi Post at 9-8-2011 14:17


Bro, Bukit Rambai, kedai tu kat area mana bro? Apa nama kedai tu? Keta aku dah calar sebelah sauk dinding hotel..TQ
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2012 10:00 PM | Show all posts
Reply 77# serex

Die buat dekat rumah die la. Ade sainbod besau betul2 kat simpang masuk.Sainbod JOTUN ke ape xingat dah..Nanti bebile aku balik aku confimkan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 10:07 AM | Show all posts
Ok bro Johnlabi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2012 10:14 AM | Show all posts
Boleh dapatkan harga kami

GTD Works Autospray
No. 42, Jalan PUJ 3/6 Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan
Hubungi saya di 019-3 795 792 (Adam)

www.facebook.com/GTDWorksAutospray
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075692s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list