CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6739|Reply: 59

TABIAT....!!!!

[Copy link]
Post time 23-4-2009 10:18 PM | Show all posts |Read mode
Kalo jaman2 setadi dulu, taim memerot je mesti pekene rokok, bangon tdo je mesti pekene rokok, lepeh makan je mesti pekene rokok, lepeh bersukan mesti pekene rokok, nak setat stadi, pon mesti pekene rokok.....tapi alhamdulillah, xlame lepeh abis stadi, dah mule start keroje teman terus berhenti secare rela..Yang tinggei cume tabiat ni je lagi, terbiase bawak bahan bacaan (x kire le ape pon) ms nak memerot, dari kecik sampei le ke sekarang. Kadang 2 memerot bukan nye lame mane, ralit membace kaedah nye.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2009 10:32 PM | Show all posts

Balas #1 asep\ catat

ate kisah mike ni srupe le mcm teman...sekotak due rokok mesti tingge kat tempat memerot tu ..tapi syukur alhamdulillah teman udah benti merokok ..cuma tabiat teman yg payah nak kikis sejak dari kecik lagi ialah ngemeh rumah ngan cuci bilik ayo (ngalah org tine plak )..kalo sepah umah rase jiwa kacau je noksss ...berejam ngemeh umah pon takpe walaupun mis kek jagung
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2009 11:03 PM | Show all posts
teman gemor membaca sambil makan ... kalau makan apapun mesti ada benda bacaan letak betui2 tepi pinggan ...  nasib baik garfu tak ke hidung bila mata ke lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 07:51 AM | Show all posts

Reply #2 tapei_ubi's post

hai..pomot diri ke nyah tapei..maklumla dah menang anugerah.....semua kuar citer baik baik jew...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:04 AM | Show all posts

Reply #4 savvy_optra's post

tahap tahap orang gelemer mmg gitu laaa sebi  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:09 AM | Show all posts

Reply #5 stormyrain's post

kih kih kih...abis la thread asep haku lencongin.....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-4-2009 08:13 AM | Show all posts

Reply #6 savvy_optra's post

sebi tak off topic pun ...

melencongkan perjalanan kan udoh jadi "tabiat" sebi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:16 AM | Show all posts

Reply #7 stormyrain's post

huih mana ader...lencong hanya bila perlu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2009 08:19 AM | Show all posts

Reply #8 savvy_optra's post

ate deme kata semua thread mike lencongkan ...

deme yg kata le ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:23 AM | Show all posts

Reply #9 stormyrain's post

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
ai cili cili molot yu........se yu in kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:32 AM | Show all posts
kite setel luor kot je le sebi ...

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:37 AM | Show all posts
hahaha.. tabiat membaca di mana tu dulu sblm kawen mmg salu buat. tak kira tgh makan ke memerut ke.. sah2 bawak komik.
skang tak buat dah.. malu asyik kena perli je
skang tabiat suka tukar2 channel. sampai asben bising pening klu tgk tv, sampai dia sorok remote
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:43 AM | Show all posts
errrrrr....haku lak x de tabiat... sebab hari-hari haku buang tabiat.......
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 08:59 AM | Show all posts

Reply #13 dewamafia's post

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:00 AM | Show all posts
tabiat.... sama gak le
suka membaca.. kat mana je pegi
bawak buku <novel>
masuk toilet pun sama....

now berjangkit lak tabiat tu
kat my doter
huk huk huk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:03 AM | Show all posts

Reply #13 dewamafia's post

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2009 09:12 AM | Show all posts
Originally posted by savvy_optra at 24-4-2009 07:51
hai..pomot diri ke nyah tapei..maklumla dah menang anugerah.....semua kuar citer baik baik jew...


yu ni tak sayang molot kerrr:@..ai hempok ngan henbeg fendi ai kang:@
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by stormyrain at 23-4-2009 23:03
teman gemor membaca sambil makan ... kalau makan apapun mesti ada benda bacaan letak betui2 tepi pinggan ...  nasib baik garfu tak ke hidung bila mata ke lain



samela ngan teman...  teman suke membace...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:49 AM | Show all posts
peel teman.. kalo jiwa kaco.. teman suke dgr muzik...  takpun bwk kete laju2.. cilok2 ikut rentak lagu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 10:00 AM | Show all posts
ai punya tabiat
kalo buat ape2 koje mesti nak dengor lagu kat hp mahal ai tu...
basuh kain ke...lipat kain...sidai kain...masak..ngemeh ghumah...
nak tido malam pon mesti le nak dengor lagu...
sampai le ke pagi...
volume mesti kuat...
baru puas dengor...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:46 PM GMT+8 , Processed in 0.070094 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list