Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40922
View
186
Reply

PERNIAGAAN KAIN ELA /PASANG [MERGE]

[Copy link]

Author: sinar_inspirasi       Show all posts   Read mode

Post time 25-2-2010 11:16 PM | Show all posts
Masa aku pergi GZ terpikir juga nak buka kedai jual kain sebab kat sana kain2 begitu cantik dan harga mungkin boleh saing dgn Casa Moda kat Seremban ini.
Tapi lain kali kot. Ada pulak projek yg baru nak mula nih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 07:56 AM | Show all posts
SKANDAL SEORANG MODERATOR
Alkisah seorang moderator dihubungi dan beliau mengatakan dia berada di Johor dan tidak on9.
namun yg peliknya icon dia jelas menunjukkan dia on9.Ini menunjukkan dia mmeberikan username dan password kepada orang lain untuk digunakan sesuka hati.IA BERLAKU SEBANYAK 7 KALI.
Apabila check Ip teman baiknya berada di KL....
adalah msutahil seorang mod berada di Johor dan iconnya on9 dan ip berada di KL...
'AJAIB......"


AMAT JELAS MODERATOR MMEBERIKAN USERNAME DAN PASSWORD KEPADA 'TEMAN BAIK'NYA UNTUK TUJUAN TERTENTU..

TIDURKAH ADMIN?BUAT-BUAT TAK TAHU TETAPI SEBENARNBYA TAHU???

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 10:45 AM | Show all posts
woocincai
mmm...report jelah...mgkin admin terlepas pndang..(bersgka baik)...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 05:17 PM | Show all posts
esok nk g amik kain lg...saper nk order leh bgtau..min order 10 helai..kain swiss cotton benang emas, viscose cotton & japanese cotton - harga jual sehelai RM 60, harga borong RM 25 sehelai.., kain france silk - jual RM 70, harga borong RM 30..kongsi ngan kengkawan, adik beradik..10 helai x byk...

leh pm lau minat, ambik direct dr supplier
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 05:55 AM | Show all posts
aku nak tanya sapa2 yang pandai kat sini

yang kena order dari luar negara yang kena MOQ 1 design 5000 meter tu, berapa cost dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 05:17 PM | Show all posts
riniee,
Mcm mana nk amik ngan awk?
Berminat ni.. Tp kalo tak laku mcm mana?
Bdk opis ni ada jgk bgtau kalo nk mula ceburi bidang ni nk modal dlm 1k..
Dia akan bg 33 jenis pasang kain.. Dlm budget 1k la..
Pastu kite jual la sendiri.. Then bila tak laku/abis boleh tukar balik ngan design baru..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 11:21 AM | Show all posts
Hai uols,

saya pun berminat nak menega kain ela dan ada niat nak bukak kedai, so sapa2 yg ada advice tak??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list