Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3410
View
24
Reply

If Ferrari & Co Quit F1, Would You??

[Copy link]

Author: ShadowChaser       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2009 10:56 AM | Show all posts |Read mode
Camne korang semua, kalu betul la ferrari dan lain-lain tak join f1, apa korang nak buat musim depan

Ferrari eye other competitions  
Ferrariwill race in other series if they quit Formula One at the end of theyear and the fans will follow them, president Luca di Montezemolo said.
Single Polls, Total 11 Users voted
9.09% (1)
81.82% (9)
9.09% (1)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2009 11:25 AM | Show all posts
me bukan fan ferrari...tp me follow ferrari arh
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2009 04:13 PM | Show all posts
takkan layan dah F1

ferrari dah blah..aku akan blah jugak tgk series lain..maybe A1 kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2009 12:30 AM | Show all posts
wa mengekoq ekor kuda.....

wa mungkin bina stable mercu tanda kuda...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2009 12:21 PM | Show all posts
wa bukan fan ferarri...

tapi wa suke kalo ade team ferarri

dlm F1....

ferarri dah sinonim dalam F1

kalo team ni tak de... make tak ceria la F1...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2009 09:48 AM | Show all posts
ai ferassttt la kalo ferrari xder... maybe ai jual murah2 jer keter ferrari ai kat dalam garage ai tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2009 05:29 PM | Show all posts

Reply #6 epitome's post

aku nak beli....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2009 08:31 PM | Show all posts

Reply #7 akughi's post

ko tak beli semuo ko collection ferrari shell tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2009 08:32 PM | Show all posts
hmm even fans bukan kuda pun nak follow jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2009 09:12 PM | Show all posts

Reply #8 ShadowChaser's post

aku beli............ anak buah aku kebas pulak

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2009 10:35 PM | Show all posts
Abe kimi blah
aku mungkin dah hilang passion dgn F1
Ferrari blah
aku mungkin dah x tgk F1 lagi

lepas ni boleh lah aku cut je trus asterukkkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2009 03:49 AM | Show all posts

Reply #10 akughi's post

patut ah meroyan tak tentu pasal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2009 03:50 AM | Show all posts

Reply #11 greyrose's post

ko pasang asteruk pasal nak tgk abe kimi je
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 04:38 PM | Show all posts

Balas #11 greyrose\ catat

layan je astro tgk af
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 04:40 PM | Show all posts
max patut kena tukar org lain jadi president FIA..dah mengarut memanjang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2009 09:38 AM | Show all posts

Reply #15 weta_studio's post

ni la padahnya bagi orang gila sex jadi presiden badan paling penting dlm industri motorsports
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2009 09:44 PM | Show all posts

Reply #13 ShadowChaser's post

aku pasang asterukk xde kena mengena dgn abe kimi laaa
tapi skrg jarang tgk tv, macam bayar free jek tp x tengok
nak potong kan sayang plak aku nak skodeng F1 & abe kimi
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2009 09:45 PM | Show all posts

Reply #14 weta_studio's post

af tu apa

(kura2 dlm perahu)
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2009 01:15 AM | Show all posts
ferrari quit aku pun quit,i watched f1 coz of ferrari
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2009 07:33 PM | Show all posts
Kalau ferarri bla..aku pun tak minat nak tgk F1 aku layan buku citer pulak..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.270689s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list