Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
71708
View
354
Reply

Motif Korang Nak Mendedah Bonjolan?

[Copy link]

Author: cak!       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2009 10:16 AM | Show all posts

Reply #94 akeyron's post

ko ingat tiger show ke doL
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:17 AM | Show all posts
Originally posted by tuah8502 at 27-5-2009 23:53


bole nk tayang2..dibenarkan...

tayang la kat umah kat hubby korang
ataupon pada sesiapa yg dibolehkan..
tayang la sepuas2nye...

tp kat area public atau depan lelaki  ...

opkoz la tayang kat hb jer
cam tader maruah laa kalo nak tayang kat pabLic..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:26 AM | Show all posts

Balas #101 PoSh78\ catat

tul ke depan cermin???
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:31 AM | Show all posts

Reply #103 akeyron's post

blakang cermin
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 12:04 PM | Show all posts

Balas #104 PoSh78\ catat

kah kah kah.........
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 12:11 PM | Show all posts
Edited by Flower007 at 12-4-2015 09:28 AM

SubhanAllah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 12:42 PM | Show all posts
Originally posted by cak! at 20-5-2009 15:22
Alkisahnya haku terpandang la pompuan2 yg berjalan kan..tgk diorg pakai tudung tp disilang naik ke bahu..tak cover bonjolon di dada..dan ketika berjalan mesti bergegarkan..apa la korang ni xmalu  ...


kalau pompuan KURUS KEDING FLAT SCREEN kita tkda la perasan sgt.....

Pakai la ketat mana pun nampak FLAT SCREEN je...

Kalau yg body CRT plak mesti perasan punya..w/pun tk pakai ketat, tetap nampak keCRT dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:10 AM | Show all posts
ade aku kisah korang nk tgk ke x...kah kah kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:21 AM | Show all posts
jenis2 yang kurang harga diri mmg macam tu. sebab... kalau harga diri dia tinggi, kompom
dia tak kan buat macam tu...no excuse...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:31 AM | Show all posts
itu adalah style
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:00 PM | Show all posts
Originally posted by hereana at 20-5-2009 15:35
saya pompuan..tp saya pun malu betul dgn pompuan2 yg u mentioned tuh..
wpun asalnya saya ni tak tutup aurat..sejek2 kawin baru tutup aurat..tp secara instinct tak tahu kenapa terus pakai tudung  ...
ha samela...mase blum kawin tak pk pon..lepas kawin baru aku rase malu..ishh
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2009 07:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2009 10:02 PM | Show all posts
saja nk tunjuk, tp klu lelaki kacau kata sexual harassment. pening2
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 03:53 PM | Show all posts
pakai baju kurung..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 09:36 PM | Show all posts
sepatutnya tya laki or pakwe dorang..bangga ke org tgk properties wife or wife to be you?? kita yg pmpuan ni pon malu kalo tgk girl2 yg dress camtuh.. nk kata jeles xpun cma ksian coz smua org tau ape dia ada... lg stu sian sgt la coz hri2 dorang kumpul doseeeeee.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 11:39 PM | Show all posts
pompuan cam 2 ak pown xtaw nape...bg ak,ak mmg malu..dah 2...laki pown sme...pompuan cam 2 la korang nak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 11:31 AM | Show all posts
tgk je..xnak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 01:06 PM | Show all posts
Originally posted by jelitayu at 29-5-2009 11:21
jenis2 yang kurang harga diri mmg macam tu. sebab... kalau harga diri dia tinggi, kompom
dia tak kan buat macam tu...no excuse...


setuju.. undang2 ciptaan tuhan mmg no excuse..

kalu undang2 manusia bukan takat bonjol, lurah bilut pun depa nak tunjuk..
semalam aku raser gi car boot sale kat shah alam m'sia tp mcm kat melbourne plak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 02:02 PM | Show all posts
Originally posted by cak! at 20-5-2009 15:22
Alkisahnya haku terpandang la pompuan2 yg berjalan kan..tgk diorg pakai tudung tp disilang naik ke bahu..tak cover bonjolon di dada..dan ketika berjalan mesti bergegarkan..apa la korang ni xmalu  ...


UNTUK MEMPERTAHANKAN DIRII..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 02:37 PM | Show all posts
mase aku g kenduri bebaru neh...dorg neh da le sedap2 badan pehtu pakai baju yg tampal kat tetek jer....pastuh cover ngan kain jarang..tpi terbukak kat tetek..da la duduk depan aku...

aku nak makn terpaksa ler ngadap panorama yg amat2 aku geram .....da la laki die duk tepi aku....kalo pasan aku tgok bini die...adehhh


*nosebleeding aku mase tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 04:33 PM | Show all posts
Originally posted by teky at 2-6-2009 14:37
mase aku g kenduri bebaru neh...dorg neh da le sedap2 badan pehtu pakai baju yg tampal kat tetek jer....pastuh cover ngan kain jarang..tpi terbukak kat tetek..da la duduk depan aku...

aku nak  ...

best nko eh..dapat pencucui mulut...buah dada..
tapi tengok aje la...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 07:05 PM | Show all posts

Reply #1 cak!'s post

tak de motif.. sebab memang tak suka nak tayang...wat per nak bagi free show.. simpan-simpan la untuk orang yang tersayang...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 09:25 PM | Show all posts

Reply #120 teky's post

cmni??  

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 01:52 AM | Show all posts
Originally posted by redbun at 2-6-2009 19:05
tak de motif.. sebab memang tak suka nak tayang...wat per nak bagi free show.. simpan-simpan la untuk orang yang tersayang...


Org tersayang tu subjektif...

bf tu boleh dikategorikan org tersyg jgk kn?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 01:56 AM | Show all posts
aku xnah dedah.....xtepk pown seram malu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063373s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list