JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
141763
View
1358
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2008 06:57 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 12:22 PM


alah thorpe ni.. dah xleh blah swim lagik mau bising kan... jeles le tu kat phelps tu



karam niiiiii saya suka dengan torpedo ni....
saya rasa memang dia gifted dari 14 years old lagi...
memang swimmer yang hebat...

this time rasanya glenn hacket pun akan dapat kan gold
long distance pada aussie -

michael klim dah retired juga ke --

saya pun rasa phelps tak dapat pecah rec
ord olympic lagi
bukan senang nak dapat 8 gold ni -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:03 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:52 AM



a'ah.. saya printed karam punya post tu...  boleh menolong sikit...
tapi  tak ada instructor...
some day la...

nanti saya hantar pm - bila and if you can couch me...
saya still swim  ...


hoho ok le tu amik gak tip2 yg karam kasi... kekeke.. ya ape ape just pm if need coaching.. kekee... dengan dexa mesti byk nk kena charge ni... hoho momod mesti kena charge lebey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:05 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:54 AM



eh... bagi la tengok.... so kira jojo pandai renang rama2 ni ye --

kalau karam letak kat sini  saya janji akan bagi credit ribu raban...
(macam nak rasuah aje...)

what i mean ... ahh ...


dia semua stroke pandai.. just dia bukan specialis dlm kupu2 or rama2 ni... dia kuak dada je specialis dia...
nanti nk dapatkan permission dia... ribu2 kan credit.. kekeke... gogogo....

me xleh masuk sbb hebat sangat.. kecut lak dak dak lain nanti karam masuk ... ahhahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:07 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:54 AM



eh... bagi la tengok.... so kira jojo pandai renang rama2 ni ye --

kalau karam letak kat sini  saya janji akan bagi credit ribu raban...
(macam nak rasuah aje...)

what i mean ... ahh ...



ala dua kali posting xkuar.. sabo je le... jojo semua stroke pandai just rama2 ke kupu2 dia bukan specialis... so sbb tu dia kalah.. tp dia kuak dada stil campion.. padan muka dia.. ahahhaa....

nanti nk dapatkan permisi tuan yg berenang tu.... credit ribu raban kan.. gogogo

karam xleh masuk.. sbb hebat sangat... nanti kecut lak dak dak yg masuk competition tu lak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:08 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:57 AM



karam niiiiii saya suka dengan torpedo ni....
saya rasa memang dia gifted dari 14 years old lagi...
memang swimmer yang hebat...

this time rasanya glenn hacket pun akan dapat kan gold ...


tah la mmg xminat torpedo tu.. muka xleh blah.. belagak diva kat kolam.. diva ke.. ahahaha....

gogo phelps.. suka tgk dia nyer fly.. sangat2 relex...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:09 PM | Show all posts
mana dak dak lain kat sini... dah tenggelam ke.. lemas ke.. xkeluar new papers pon dengan kelemasan diaorg...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 11:20 PM | Show all posts
jom2 brenang..sape nk aja aku cmne nk bg x mencungap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:45 AM | Show all posts

Reply #1907 dexa's post

mana aci.. org lain swim org lain dapat kredit..

dexa pun kena la bagi kat jojo ribu riban gak... uwaa....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:38 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 02:56 AM


sayang tgk ramai melayu yg xreti berenang gan gaya teknik yg betol.... aik... pasal nk belajo stroke anjing ke? huh!


Hehehe. Teras aku.

Bahaya tue stroke anjing. Nanti kena samak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 03:47 PM | Show all posts
Originally posted by jojoba_beads at 31-7-2008 10:45 AM
mana aci.. org lain swim org lain dapat kredit..

dexa pun kena la bagi kat jojo ribu riban gak... uwaa....



bagi.... musti bagi orang yang kat dalam gambar tu juga ---
ribu raban gaban punya..... gs -

bila la si karam nak paste ni ye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 03:50 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 29-7-2008 11:09 PM
mana dak dak lain kat sini... dah tenggelam ke.. lemas ke.. xkeluar new papers pon dengan kelemasan diaorg...



semua lemas sebab ada sorang couch tu tak nak couch depa swimming -
nak gi iceland la, nak gi tesco la... nak gi warta la.. sakit perot la... sakit dagu la...
ada aje  alasan couch tu.....  pastu kata buhsan la..
dah nak 'karam' la....  sapa la  couch yang berjebat tu ye ----
so kira salah couch tu la kalau sesapa TERlemas nanti ye  -  lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 08:05 PM | Show all posts
I'm back...huhuhu...apa khabor orang kampung? Gemor berenang lagi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:39 PM | Show all posts

Reply #1920 joey_mcintrye's post

laaaaaaaa  hilang ka... joey gi mana?

padan pun jojo dan karam dok terCARI-cari  --

semua dah lemas dah joey... tapi ada new forum member
yang nak belajar supaya tak tercungap -

rasa2nya ada ke sesapa yang boleh tolong dia, eh -?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by PoningPalo at 29-7-2008 11:20 PM
jom2 brenang..sape nk aja aku cmne nk bg x mencungap..haha



poning boleh minta tolong pada karam yang expert dalam hal
tak tercungap cungap ni   or pada jojo yang memang
terror main netballz - (not sure apa connection but it sounds good)
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:45 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 29-7-2008 11:03 PM


hoho ok le tu amik gak tip2 yg karam kasi... kekeke.. ya ape ape just pm if need coaching.. kekee... dengan dexa mesti byk nk kena charge ni... hoho momod mesti kena charge lebey



orang dah bagi credit ribu riban gaban.... kena charge lebih pula...

ingat kan free aje   ... tapi tak apa -- hari tu karam ada hutang saya
about rm500 bucks - kira  chap chap suey aje la  ye -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:42 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 2-8-2008 03:47 PM



bagi.... musti bagi orang yang kat dalam gambar tu juga ---
ribu raban gaban punya..... gs -

bila la si karam nak paste ni ye...


atas sebab2 teknikal karam xsempat lagik nk upload vid2 tu.. harap bersabar semua... kui kui
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 2-8-2008 03:50 PM



semua lemas sebab ada sorang couch tu tak nak couch depa swimming -
nak gi iceland la, nak gi tesco la... nak gi warta la.. sakit perot la... sakit dagu la...
ada aje  alasan couch tu.... ...



kekeke... pandai2 je si dexa tambah cakap g tesco n warta kan... kui kui.. bz mengajo la ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:45 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-8-2008 02:42 PM



poning boleh minta tolong pada karam yang expert dalam hal
tak tercungap cungap ni   or pada jojo yang memang
terror main netballz - (not sure apa connection but it sounds good)  


xda le expert.. just ok ok la.. tercungap tu kan dah karam kasi info... sama la gan konsep kesiputan tu... xfhm la forumer ni.. xsemak dulu ke be4 anto
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:46 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-8-2008 02:45 PM



orang dah bagi credit ribu riban gaban.... kena charge lebih pula...

ingat kan free aje   ... tapi tak apa -- hari tu karam ada hutang saya
about rm500 bucks - kira  chap chap suey aj ...



xsampai pon ribu raban lagik... kekekeke... uiks karam ada utang about rm500 bucks ke.. jap check buku 555.. ahhaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:46 PM | Show all posts
terasa kehilangan karam kat sini kan.. kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:13 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:43 PM



kekeke... pandai2 je si dexa tambah cakap g tesco n warta kan... kui kui.. bz mengajo la ni..



busy mengajar sampai lupa  kawan2 lama kat sini...
al maklum.. kitorang tak pandai swim breaststroke tu
dan semua kita ni swim macam kambeng dan tercungap cungap...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:14 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:45 PM


xda le expert.. just ok ok la.. tercungap tu kan dah karam kasi info... sama la gan konsep kesiputan tu... xfhm la forumer ni.. xsemak dulu ke be4 anto



dia baru lagi... masih tak biasa nak check2 belakang punya post kot -
tapi saya percaya lepas ni dia akan check dan print cara2 swimming tu
supaya tak kesiputan dan kecungapan -
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:17 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:46 PM



xsampai pon ribu raban lagik... kekekeke... uiks karam ada utang about rm500 bucks ke.. jap check buku 555.. ahhaha



actually lebih dari 500 bucks - tapi saya kira cincai cincai aje sebab
dah nak raya ni --

kalau karam check buka 555 tu --- saya percaya karam nampak
yang sebenarnya karam hutang saya  5000 bucks  okay  
kiranya  macam baik la saya ni... tak nak minta banyak2 dan
kita  chap chap suey  aje -
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:18 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:46 PM
terasa kehilangan karam kat sini kan.. kekekeke




sapa ni  yang perah santan ni...gs -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:29 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-8-2008 11:13 PM



busy mengajar sampai lupa  kawan2 lama kat sini...
al maklum.. kitorang tak pandai swim breaststroke tu
dan semua kita ni swim macam kambeng dan tercungap cungap...


huhuhu.. kambeng tercungap2.. adei.. need more praktis lagik... teruskan usaha anda..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list