Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
151959
View
1368
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-7-2008 03:10 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 25-7-2008 08:09 PM
kena selalu swim
kena selalu practice
and find out the correct way
to swim.... learn about the sport -

tu pada pendapat saya

mungkin karam boleh tambah lagi tips yang lain -


mcm mana nk bagi tips2... sbb xnmpk dpn mata.. belajo swim ni bukan mcm belajar sejarah ke geografi ke.. kekekeke..... sbb kalu kat dpn mata baru la dpt tgk ape la penyebab2 nya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2008 03:17 AM | Show all posts
wawawawa jojo menang 4 gold competition tu.. tp xda medal.. ahahaha padan muka sama dia
frust tgk jojo kalah butterfly gan dak ciner hanj tu...penat karam bagi tips2... dia nk save energy kot tuk freestyle.. ahahha.. tp xpuas hati tgk muha cinar hanj tu menang.. macam laha rasanya...:@  rasa mcm nk upload je vid jojo kalah tu..
tp jojo menang breast stroke.. nk upload le vid.. ahhhaa.. nk tya jojo nanti... ahahhaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2008 12:22 PM | Show all posts
Originally posted by amazed at 24-7-2008 09:01 PM
Lupakan 8 emas




SYDNEY: Bekas perenang terkemuka Australia, Ian Thorpe menganggap Michael Phelps dari Amerika Syarikat tidak akan berjaya dalam usahanya untuk mengatasi rekod pungutan tuj ...


alah thorpe ni.. dah xleh blah swim lagik mau bising kan... jeles le tu kat phelps tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 06:52 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 02:53 AM



owh dexa printed ke? caya la dexa... owh.. masih xmantap ke.. tu la.. selalunya kalu nk lebey mantap instructor kena tgk.. nk tgk ape salah.. biasa lah sumtime teori or bacaan je xcukup utk ...



a'ah.. saya printed karam punya post tu...  boleh menolong sikit...
tapi  tak ada instructor...
some day la...

nanti saya hantar pm - bila and if you can couch me...
saya still swim macam kambing ...
that would help lots... tapi jangan charge mahal  
sebab saya ni sokmo sengkek  ye --
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 06:54 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 03:17 AM
wawawawa jojo menang 4 gold competition tu.. tp xda medal.. ahahaha padan muka sama dia
frust tgk jojo kalah butterfly gan dak ciner hanj tu...penat karam bagi tips2... dia nk save energy ...



eh... bagi la tengok.... so kira jojo pandai renang rama2 ni ye --

kalau karam letak kat sini  saya janji akan bagi credit ribu raban...
(macam nak rasuah aje...)

what i mean ... ahh.. tunjukla gambar.. nak ucapkan tahniah kat jojo
dapat #1 - walaupun tak dapat medal.. --

karam tak join sama ke.. --  ke masih nak bercuti kat iceland lagi -
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 06:57 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 12:22 PM


alah thorpe ni.. dah xleh blah swim lagik mau bising kan... jeles le tu kat phelps tu



karam niiiiii saya suka dengan torpedo ni....
saya rasa memang dia gifted dari 14 years old lagi...
memang swimmer yang hebat...

this time rasanya glenn hacket pun akan dapat kan gold
long distance pada aussie -

michael klim dah retired juga ke --

saya pun rasa phelps tak dapat pecah rec
ord olympic lagi
bukan senang nak dapat 8 gold ni -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:03 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:52 AM



a'ah.. saya printed karam punya post tu...  boleh menolong sikit...
tapi  tak ada instructor...
some day la...

nanti saya hantar pm - bila and if you can couch me...
saya still swim  ...


hoho ok le tu amik gak tip2 yg karam kasi... kekeke.. ya ape ape just pm if need coaching.. kekee... dengan dexa mesti byk nk kena charge ni... hoho momod mesti kena charge lebey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:05 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:54 AM



eh... bagi la tengok.... so kira jojo pandai renang rama2 ni ye --

kalau karam letak kat sini  saya janji akan bagi credit ribu raban...
(macam nak rasuah aje...)

what i mean ... ahh ...


dia semua stroke pandai.. just dia bukan specialis dlm kupu2 or rama2 ni... dia kuak dada je specialis dia...
nanti nk dapatkan permission dia... ribu2 kan credit.. kekeke... gogogo....

me xleh masuk sbb hebat sangat.. kecut lak dak dak lain nanti karam masuk ... ahhahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:07 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:54 AM



eh... bagi la tengok.... so kira jojo pandai renang rama2 ni ye --

kalau karam letak kat sini  saya janji akan bagi credit ribu raban...
(macam nak rasuah aje...)

what i mean ... ahh ...



ala dua kali posting xkuar.. sabo je le... jojo semua stroke pandai just rama2 ke kupu2 dia bukan specialis... so sbb tu dia kalah.. tp dia kuak dada stil campion.. padan muka dia.. ahahhaa....

nanti nk dapatkan permisi tuan yg berenang tu.... credit ribu raban kan.. gogogo

karam xleh masuk.. sbb hebat sangat... nanti kecut lak dak dak yg masuk competition tu lak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:08 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-7-2008 06:57 AM



karam niiiiii saya suka dengan torpedo ni....
saya rasa memang dia gifted dari 14 years old lagi...
memang swimmer yang hebat...

this time rasanya glenn hacket pun akan dapat kan gold ...


tah la mmg xminat torpedo tu.. muka xleh blah.. belagak diva kat kolam.. diva ke.. ahahaha....

gogo phelps.. suka tgk dia nyer fly.. sangat2 relex...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2008 11:09 PM | Show all posts
mana dak dak lain kat sini... dah tenggelam ke.. lemas ke.. xkeluar new papers pon dengan kelemasan diaorg...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2008 11:20 PM | Show all posts
jom2 brenang..sape nk aja aku cmne nk bg x mencungap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:45 AM | Show all posts

Reply #1907 dexa's post

mana aci.. org lain swim org lain dapat kredit..

dexa pun kena la bagi kat jojo ribu riban gak... uwaa....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 10:38 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-7-2008 02:56 AM


sayang tgk ramai melayu yg xreti berenang gan gaya teknik yg betol.... aik... pasal nk belajo stroke anjing ke? huh!


Hehehe. Teras aku.

Bahaya tue stroke anjing. Nanti kena samak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 03:47 PM | Show all posts
Originally posted by jojoba_beads at 31-7-2008 10:45 AM
mana aci.. org lain swim org lain dapat kredit..

dexa pun kena la bagi kat jojo ribu riban gak... uwaa....



bagi.... musti bagi orang yang kat dalam gambar tu juga ---
ribu raban gaban punya..... gs -

bila la si karam nak paste ni ye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 03:50 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 29-7-2008 11:09 PM
mana dak dak lain kat sini... dah tenggelam ke.. lemas ke.. xkeluar new papers pon dengan kelemasan diaorg...



semua lemas sebab ada sorang couch tu tak nak couch depa swimming -
nak gi iceland la, nak gi tesco la... nak gi warta la.. sakit perot la... sakit dagu la...
ada aje  alasan couch tu.....  pastu kata buhsan la..
dah nak 'karam' la....  sapa la  couch yang berjebat tu ye ----
so kira salah couch tu la kalau sesapa TERlemas nanti ye  -  lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2008 08:05 PM | Show all posts
I'm back...huhuhu...apa khabor orang kampung? Gemor berenang lagi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:39 PM | Show all posts

Reply #1920 joey_mcintrye's post

laaaaaaaa  hilang ka... joey gi mana?

padan pun jojo dan karam dok terCARI-cari  --

semua dah lemas dah joey... tapi ada new forum member
yang nak belajar supaya tak tercungap -

rasa2nya ada ke sesapa yang boleh tolong dia, eh -?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by PoningPalo at 29-7-2008 11:20 PM
jom2 brenang..sape nk aja aku cmne nk bg x mencungap..haha



poning boleh minta tolong pada karam yang expert dalam hal
tak tercungap cungap ni   or pada jojo yang memang
terror main netballz - (not sure apa connection but it sounds good)
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2008 02:45 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 29-7-2008 11:03 PM


hoho ok le tu amik gak tip2 yg karam kasi... kekeke.. ya ape ape just pm if need coaching.. kekee... dengan dexa mesti byk nk kena charge ni... hoho momod mesti kena charge lebey



orang dah bagi credit ribu riban gaban.... kena charge lebih pula...

ingat kan free aje   ... tapi tak apa -- hari tu karam ada hutang saya
about rm500 bucks - kira  chap chap suey aje la  ye -
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081309s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list