Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
151860
View
1368
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Post time 3-9-2008 01:48 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:44 PM


mmm... xmo pon tercari cari si joey tu.. bukan mantap pon... ahahhaa



Aku bertugas di Serdang sempena MAHA 2008 dari 9-24hb Ogos. Tu pasal lama tak masuk. Tambahan pulak susah sgt nk masuk cari sekarang. Tapi tak sangka jugak masih ada yg ingat diriku ini terutama si karam. Kan karam kan? Hehehe...mantap tak mantapp? Biarlah rahsia
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2008 03:24 AM | Show all posts
ada sesapa dah try swimming pool baru di Putrajaya?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 02:10 AM | Show all posts

Reply #1978 sherrina's post

blum lagik!! nk try gak.. tp terasa malas nk swim dah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 02:11 AM | Show all posts
Originally posted by joey_mcintrye at 3-9-2008 01:48 PM



Aku bertugas di Serdang sempena MAHA 2008 dari 9-24hb Ogos. Tu pasal lama tak masuk. Tambahan pulak susah sgt nk masuk cari sekarang. Tapi tak sangka jugak masih ada yg ingat diriku ini ter ...


of course le ingat.. ko kan mantap..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 02:13 AM | Show all posts
tetibe xda rasa rindu lansung kat kolam.. wah kembali cerah kulitku...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 6-9-2008 02:13 AM
tetibe xda rasa rindu lansung kat kolam.. wah kembali cerah kulitku...



sejak karam kenal lola...sebok sokmo... tak ada masa nak swim eh....

bila la saya akan dapat couch baru  agaknya yang nak ajar teknik betul
frog style tu ye-
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 09:29 AM | Show all posts

Reply #1978 sherrina's post

Kat mana swimming pool tu? Baru bukak ke?
Anyway bulan pose ni rasanya terpaksa lah cuti swimming.
Sambung lepas raya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 03:44 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-9-2008 08:19 AM



sejak karam kenal lola...sebok sokmo... tak ada masa nak swim eh....

bila la saya akan dapat couch baru  agaknya yang nak ajar teknik betul
frog style tu ye-


tu la sejak bersama lola ni lola xkasi karam berswimming k.. dia cakap xelok.. nanti kecut2.. ahahhaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 03:45 PM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 2-9-2008 09:48 AM
ASUM tidak berminat tukar jurulatih renang





KESATUAN Renang Amatur Malaysia (ASUM), tidak berhajat untuk mencari jurulatih baru bagi acara sukan renang dalam masa terdekat.

Naib Pres ...



BILA LAK SI YI TING TU SWIM KUAK LENTANG... BUKAN DIA KUAK DADA KE...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 03:47 PM | Show all posts
Originally posted by kluangman at 6-9-2008 09:29 AM
Kat mana swimming pool tu? Baru bukak ke?
Anyway bulan pose ni rasanya terpaksa lah cuti swimming.
Sambung lepas raya.


weh kluangman.. xkan xberenang lansung....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 03:57 PM | Show all posts
Sebelum puasa hentam swim tiap-tiap hari. Sekarang puasa nak swim siang takut batal puasa. Nak swim malam penat + terawikh. Sambung lepas raya jelah gamaknya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 04:40 PM | Show all posts
Originally posted by kluangman at 6-9-2008 03:57 PM
Sebelum puasa hentam swim tiap-tiap hari. Sekarang puasa nak swim siang takut batal puasa. Nak swim malam penat + terawikh. Sambung lepas raya jelah gamaknya.



bagus la tu... aku be4 pose pon xda hantam gile2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 05:31 PM | Show all posts
wah lapo... lapoo...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2008 10:42 PM | Show all posts

Reply #1989 karambunai's post

ni mesti kes puasa half day lagi ni --  macam kelmarin...

tapi tak apa
half +  half = 1 day
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 12:47 AM | Show all posts
06/09/2008
Perenang wanita Brazil digantung seumur hidup
06/09/2008

RIO DE JANEIRO, Brazil 6 Sept. Persekutuan Renang Antarabangsa (FINA) kelmarin menggantung bintang Brazil, Rebeca Gusmao seumur hidup kerana gagal dua ujian dadah.


Peguam Gusmao berkata, dia akan merayu terhadap keputusan itu.

Pada Julai lalu, Gusmao menerima penggantungan kedua selama dua tahun kerana dadah selepas ujian positif bagi testosterone pada satu pertandingan 2006 satu keputusan yang ditangguh kerana masalah dengan ujian itu.

Gusmao turut diuji positif bagi bahan itu sebelum Sukan Pan Amerika 2007 di Rio de Janeiro.

Dia memenangi dua pingat emas pada Sukan Pan Amerika dan kemudian dilucutkan kemenangan itu. - AP



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

athletes yang sokmo ambil dope ni...  kalau tak dari swimming category...
angkat berat....  dan track and field -
sokmo depa failed dope test -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2008 01:49 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-9-2008 10:42 PM
ni mesti kes puasa half day lagi ni --  macam kelmarin...

tapi tak apa
half +  half = 1 day


OPS!.... kesitu lak.. syuh2! diam2 kekkee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2008 01:50 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 7-9-2008 12:47 AM
06/09/2008
Perenang wanita Brazil digantung seumur hidup
06/09/2008

RIO DE JANEIRO, Brazil 6 Sept. Persekutuan Renang Antarabangsa (FINA) kelmarin menggantung bintang Brazil, Rebeca Gus ...



nk try gak.. agak2 bole bagi laju ke..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 12:26 PM | Show all posts
Tapi banyak-banyak dope yang menyebabkan makin slow performance ialah "Nikotin". Hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2008 12:30 PM | Show all posts

Reply #1993 karambunai's post

huh.. kalau nak laju pasang enjin speedboat la..






:ngantuk:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2008 02:12 AM | Show all posts
Originally posted by ayuki at 9-9-2008 12:30 PM
huh.. kalau nak laju pasang enjin speedboat la..








:ngantuk:



kalu stakat lumba gan ko xyah pakai speedboat pon xpe.. dah semestinya laju kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085932s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list