JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
141762
View
1358
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-9-2008 02:13 AM | Show all posts
Originally posted by kluangman at 8-9-2008 12:26 PM
Tapi banyak-banyak dope yang menyebabkan makin slow performance ialah "Nikotin". Hehehehe.



aku smoking tp mantain aje.. mcm mana tu? salah statement tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2008 10:29 AM | Show all posts

Reply #1997 karambunai's post

bagus gak smoking ni.. boleh kumpul banyak asap dlm paru2.. then,time swimming boleh la discharge asap/gas tu utk tmbah anjakan ke depan.. mungkin sbb ni la karam ni berenang laju...




:ngantuks:
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 12:04 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 10-9-2008 02:13 AM



aku smoking tp mantain aje.. mcm mana tu? salah statement tu


karam  smoking maintain macho..  tak ada kena mengena dengan swimming tu..  gs
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2008 12:44 AM | Show all posts
Originally posted by ayuki at 10-9-2008 10:29 AM
bagus gak smoking ni.. boleh kumpul banyak asap dlm paru2.. then,time swimming boleh la discharge asap/gas tu utk tmbah anjakan ke depan.. mungkin sbb ni la karam ni berenang laju...


...


poyo gile le tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2008 12:45 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 11-9-2008 12:04 AM


karam  smoking maintain macho..  tak ada kena mengena dengan swimming tu..  gs


ahaks.. macho ke.. biasa2 je.. ramai je atlet yg smoking.. xheran pon
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 06:22 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 12-9-2008 12:45 AM


ahaks.. macho ke.. biasa2 je.. ramai je atlet yg smoking.. xheran pon



memang betul kata karam tu ---
saya percaya ramai juga athletes yang smoking -
tapi kan... saya rasa sprinter or long distance runner
tak smoke though - sebab lung tu tak banyak oxygen
bila smoking -

besides most runners saya kena tak smoke (tapi ada juga
yg smoke cuma tak terlalu sangat - )
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2008 01:00 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 12-9-2008 06:22 AM



memang betul kata karam tu ---
saya percaya ramai juga athletes yang smoking -
tapi kan... saya rasa sprinter or long distance runner
tak smoke though - sebab lung tu tak banyak oxygen
...



diaorg smoke senyap2.. sorok2.. kekeke... jojo xsmoke.. kekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2008 03:06 AM | Show all posts
video beijing 2008
acara individu Michael phelp.. superb

200meter butterfly men final


100meter butterfly men final


200meter freestyle final


200meter individual medly final


400meter individual medly final


[ Last edited by  karambunai at 17-9-2008 03:15 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2008 03:19 AM | Show all posts
alamak cari kosuke kitajima xdapat la pulak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2008 03:21 AM | Show all posts
hooray dapat pinat.. thanx dexa.. muah
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2008 10:50 AM | Show all posts
2008 Torch Rally Beijing Olympic Kuala Lumpur




Nurul Huda Abdullah









Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2008 02:35 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 17-9-2008 03:21 AM
hooray dapat pinat.. thanx dexa.. muah



ahhh.. karam hanya nak kawan kalau dapat peenutz aje...
tak aci betul...

btw - ada class ke ramadhan ni -

jangan lupa tentang froggy style tu ye -
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2008 02:36 AM | Show all posts

Reply #2004 karambunai's post

ahhh...video tu no longer available  la karam...
boleh edit bagi yang still available boleh tak -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2008 01:31 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 18-9-2008 02:35 AM



ahhh.. karam hanya nak kawan kalau dapat peenutz aje...
tak aci betul...

btw - ada class ke ramadhan ni -

jangan lupa tentang froggy style tu ye -



ye le takut lola marah nanti.. teringat lola si burung dlm catdog tu lak...

xda kelas ramadhan ni.. xpe leh la karam mencerahkan kulit kekeke...

ya xkan lupe nye.. katak itu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2008 01:32 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 18-9-2008 02:36 AM
ahhh...video tu no longer available  la karam...
boleh edit bagi yang still available boleh tak -



uiks kenapa dah xavailable dah... hampes nyer utub ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2008 01:56 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 19-9-2008 01:31 AM



ye le takut lola marah nanti.. teringat lola si burung dlm catdog tu lak...

xda kelas ramadhan ni.. xpe leh la karam mencerahkan kulit kekeke...

ya xkan lupe nye.. katak itu



lol @ lola burung -

tau lah karam tak leh lupakan lola --
tapi walau apa pun terjadi -
saya harap karam juga tak lupa froggy tu --

lola  lola juga......   froggy jangan lufe -


*btw bila karam akan resume class
boleh sign up --  juga mungkin ada forum members
yang nak sign up juga --

** tapi karam bagi special offer kat mod  kan --
FOC ,  kan..?   gs  
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2008 02:02 AM | Show all posts
dexa....
nak pinat gak........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2008 02:41 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 19-9-2008 01:56 AM



lol @ lola burung -

tau lah karam tak leh lupakan lola --
tapi walau apa pun terjadi -
saya harap karam juga tak lupa froggy tu --

lola  lola juga......   froggy jangan lufe -


...


kekeke..  FOC ke.. huhuhu.. dexa masyuk.... karam sengkek.. lebey2 sengkek time2 bulan pose ni.. mana ada kelas nk dijalankan... ramai ke nk belajar gak.. kalu ramai leh kasi diskaun.. kui kui kui....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2008 02:42 AM | Show all posts
Originally posted by novadead at 19-9-2008 02:02 AM
dexa....
nak pinat gak........



wow pinat.. reti berenang ke idak.. kalu xleh calen karam dexa xleh kasi pinat... kui kui kui
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2008 02:42 AM | Show all posts
dah bole le video yg karam postkan tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 09:32 PM | Show all posts
wah thread swim tenggelam tol.. woi mana mereka2 yg minat swim ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 10:17 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 22-10-2008 09:32 PM
wah thread swim tenggelam tol.. woi mana mereka2 yg minat swim ni?



karam ntah pergi mana ntah -

saya still swim kat tempat kerja -
lunch hour pun dah boleh - untuk perempuan aje -
so bagus juga -

twice a week kira okay la tu

tapi still susah buat froggy style tu la -
ada orang tu kena ajar.. tapi mana ntah dia pergi -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 10:57 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 22-10-2008 10:17 PM



karam ntah pergi mana ntah -

saya still swim kat tempat kerja -
lunch hour pun dah boleh - untuk perempuan aje -
so bagus juga -

twice a week kira okay la tu

tapi still susah bua ...



eak.. karam kebz-ann lately ni... sbb tu xteron9 lately ni... wah swimming ek.. karam pon x terswim lately ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 11:02 PM | Show all posts
ok semua ketemu esok... nk menyelam bye
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 11:21 PM | Show all posts
boringnye...!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list