JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
141764
View
1358
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Post time 28-10-2008 12:31 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 22-10-2008 11:02 PM
ok semua ketemu esok... nk menyelam bye



ha - hari tu dah cakap dengan karam kan -

bila nak start coaching balik tu -
rasanya ramai yang nak jadi student karam ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 08:07 PM | Show all posts

Reply #2025 akughi's post



tolong jangan bagi link yang tak berkenaan kat sini ye ---
kalau nak suruh anyone post to any thread -

please send them private messge -

thanks

*the post is split -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2008 12:50 AM | Show all posts
WOW mmg dah kurang org berswimming ke lately ni?  sunyi thread ni k
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2008 07:02 AM | Show all posts

Reply #2027 karambunai's post

bila hujung2 tahun.. biasa begitu...
tapi  swimming still buat juga -

saya ada training ingat nak gi jerai ecochallenge
disember ni -   ada waterfall kat sana best -

btw karam... ada buat new intake untuk beginner ke?
mungkin ada few kawan nak join... kalau ada -

keep in touch about it ye -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2008 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 31-10-2008 07:02 AM
bila hujung2 tahun.. biasa begitu...
tapi  swimming still buat juga -

saya ada training ingat nak gi jerai ecochallenge
disember ni -   ada waterfall kat sana best -

btw karam... ada bua ...


owh mmg ada intake2 baru.. just inform gan karam ya
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2008 07:17 PM | Show all posts

Reply #2029 karambunai's post

nanti saya inform.. -

nanti kena bagi schedule - so tahu session yang mana boleh
register -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 04:47 PM | Show all posts
wow siyes ke nk register ni.. berapa ramai..? ehem.. semalam kemengantokkan... penat swim smlm
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 09:19 PM | Show all posts

Reply #2031 karambunai's post

tu la dia..swim sokmo, eh...
ha! -  insyaallah ada few -
few kawan2 saya mention nak belajar ---
saya nak take up breasts stroke tu sebab masih
tak begitu bagus langsung -

most of my friends nak belajar basic -
dapat 10 session pun would be fantastic -

keep in touch ye -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 09:53 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-11-2008 09:19 PM
tu la dia..swim sokmo, eh...
ha! -  insyaallah ada few -
few kawan2 saya mention nak belajar ---
saya nak take up breasts stroke tu sebab masih
tak begitu bagus langsung -

most of my fri ...



ok je.. xda jadi masalah... ajak la ramai2 lagik.. lagik meriah.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 09:59 PM | Show all posts
petang td berenang total 1.7km kkekeke.. mengah2.. wow betol la mana perenang2 yg lain....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 04:06 PM | Show all posts
petang ni macam nk ujan je.. kilat2 lagik.. rasa malas lak nk swim.. sakit2 badan pas semlm semangat berswimming
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 07:46 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-11-2008 04:06 PM
petang ni macam nk ujan je.. kilat2 lagik.. rasa malas lak nk swim.. sakit2 badan pas semlm semangat berswimming



kalau indoor tak apa karam...  tapi semalam dah swim sampai 1.7km
okay la off day hari ni -

karam, kat kerja saya ada buat courses swimming juga december ni -
ada instructor datang - tapi - saya pesan kat kawan2 saya -
boleh belajar dengan karam aje --  so instructor tu ajar male workers
aje la - mana2 yang masih tak reti swimming tu -

karam -
dulu saya ada buat scissors swimmng gak -
sort of recreational swimming - macam relax2 gitu
karam biasa ke buat scissors tu ---

explain sikit karam - kalau karam ada buat tu --

*teringat scissor kick pemain bola pujaan saya tu -
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 07:49 PM | Show all posts

Reply #2034 karambunai's post

lagi 300m dah boleh buat --- half ironman -

btw - ha - now karam juga cycling
apa kata join malakoff punya duathlon tu -
cycling and swimming -
mesti boleh compete punya ni --

van allen tu bagus dalam cycling - karam boleh
gak buat team ngan dia -  male team -
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 08:42 PM | Show all posts
saya juga kaki swimming.. im newbies here
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 02:21 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 4-11-2008 07:46 PM



kalau indoor tak apa karam...  tapi semalam dah swim sampai 1.7km
okay la off day hari ni -

karam, kat kerja saya ada buat courses swimming juga december ni -
ada instructor datang -  ...



owh ye ke... ada courses renang kat tempat keje.. huhu melepas karam utk mendapat student baru... baru nk kaya sikit

owh tendang gunting tu ek.. karam pon kantoi kekke.. yg hebat gunting2 tu si jojo.. jojo pon dh ilang.. dia dh xswim lansung pon
nanti karam check macam mana nk buat perfect gunting2 tu ek.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 02:23 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 4-11-2008 07:49 PM
lagi 300m dah boleh buat --- half ironman -

btw - ha - now karam juga cycling
apa kata join malakoff punya duathlon tu -
cycling and swimming -
mesti boleh compete punya ni --

van allen  ...



semalam just cuba2 berbasikal yang mahal tu.... kekeke mcm seronok tp risau lak peha jadi besar.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 02:23 AM | Show all posts
Originally posted by votaxx at 4-11-2008 08:42 PM
saya juga kaki swimming.. im newbies here




hi votaxx... welcome to smag..... slalu2 la jengok thread ni.. kaki swim gak ek.... seronoknya ada kaki swim gak.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 02:31 AM | Show all posts
rasa thread ni byk page dah kan.. xsabo nk page ke 100... sbb karam nk bukak baru.. sbb nk letak page 1 tu gan pelbagai jenis stroke , rule, pic2... kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 05:50 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 5-11-2008 02:21 AM



owh ye ke... ada courses renang kat tempat keje.. huhu melepas karam utk mendapat student baru... baru nk kaya sikit

owh tendang gunting tu ek.. karam pon kantoi kekke.. yg hebat  ...


actually every semester holiday memang ada courses tu --
tapi saya dah cakap pada few friends untuk take up courses dengan karam -
so -- nanti keep in touch pasal tu -

oooOOOOoo jojo yang tahu scissors kick style tu ye --
dia memang sebuk buat latihan untuk wakil state netball tu -
tu yang jarang dapat online -

soon nanti - kita contact dia pasal tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 05:52 AM | Show all posts

Reply #2042 karambunai's post

saya pun rasa nanti karam kena buka yang baru ye -
dan letak kat first post tu -- all the styles -

-- yang karam letak kat page belakang dulu pun bagus

ada gambar2 lagi (saya ada copy dia sebab saya printed them  lol)

a good explanation actually ada gambar semua -- bagus sangat -
thanks  ye karam -
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 05:55 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 5-11-2008 02:23 AM



semalam just cuba2 berbasikal yang mahal tu.... kekeke mcm seronok tp risau lak peha jadi besar.....



eh.. ye ke naik basikal sokmo - peha besar...
rasa tak adalah camtu....
padat dan muscular aje thigh muscles tu nanti -

ooOOOo orang ada basikal mahal boleh la -
basikal saya second hand aje.. - murah2 aje -
sebab sengkek sokmo nak beli baru2 punya -

tapi good bicycle sampai harga rm6000
kawan saya eugene chan(triathlete malaysian) - bapa dia
punya kedai bicycle dulu kat desa pandan (dah pindah) -
basikal dia harga macam rm5000-rm6000.. memang ringan
lak tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 12:01 PM | Show all posts

Balas #2045 dexa\ catat

lama tak masuk sini.. hehehe

ku sudah melupakan renang.. tak tau cner nk berenang dah skang..

sapa leh ajo ek..??? emm..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2008 07:02 AM | Show all posts
Originally posted by jojoba_beads at 5-11-2008 12:01 PM
lama tak masuk sini.. hehehe

ku sudah melupakan renang.. tak tau cner nk berenang dah skang..

sapa leh ajo ek..??? emm..



jojo dah lufe kawan lama la ni eh.. -

tak tahu berenang??  yeah....right...
and i am the queen of england.. -

tak apa.. tak tahu berenang sekarang tak apa
nanti pergi kat pool uniten -
saya dan karam  campakkan aje  jojo kat tempat orang diving tu - gs

terus boleh berenang punya -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2008 02:37 AM | Show all posts
dia memang pemalas pon dexa.. dia ingat netbal2 aje... hoho petang td g swim gak.. tp xlama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 06:53 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 11-11-2008 02:37 AM
dia memang pemalas pon dexa.. dia ingat netbal2 aje... hoho petang td g swim gak.. tp xlama..



saya rasa kena bagi kan masa half half tu -
jangan lah jojo tinggalkan terus swimming ni -
nanti sapa la yang nak wakil SMAG pergi swimming ke
kapas island  kalau tak jojo, ayuki dan karam -

netball  netball juga --  swimming jangan lufe la pulak ye -
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list