Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
152648
View
1368
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 22-10-2008 09:32 PM | Show all posts
wah thread swim tenggelam tol.. woi mana mereka2 yg minat swim ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 10:17 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 22-10-2008 09:32 PM
wah thread swim tenggelam tol.. woi mana mereka2 yg minat swim ni?



karam ntah pergi mana ntah -

saya still swim kat tempat kerja -
lunch hour pun dah boleh - untuk perempuan aje -
so bagus juga -

twice a week kira okay la tu

tapi still susah buat froggy style tu la -
ada orang tu kena ajar.. tapi mana ntah dia pergi -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 10:57 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 22-10-2008 10:17 PM



karam ntah pergi mana ntah -

saya still swim kat tempat kerja -
lunch hour pun dah boleh - untuk perempuan aje -
so bagus juga -

twice a week kira okay la tu

tapi still susah bua ...



eak.. karam kebz-ann lately ni... sbb tu xteron9 lately ni... wah swimming ek.. karam pon x terswim lately ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 11:02 PM | Show all posts
ok semua ketemu esok... nk menyelam bye
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2008 11:21 PM | Show all posts
boringnye...!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 12:31 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 22-10-2008 11:02 PM
ok semua ketemu esok... nk menyelam bye



ha - hari tu dah cakap dengan karam kan -

bila nak start coaching balik tu -
rasanya ramai yang nak jadi student karam ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 08:07 PM | Show all posts

Reply #2025 akughi's post



tolong jangan bagi link yang tak berkenaan kat sini ye ---
kalau nak suruh anyone post to any thread -

please send them private messge -

thanks

*the post is split -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2008 12:50 AM | Show all posts
WOW mmg dah kurang org berswimming ke lately ni?  sunyi thread ni k
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2008 07:02 AM | Show all posts

Reply #2027 karambunai's post

bila hujung2 tahun.. biasa begitu...
tapi  swimming still buat juga -

saya ada training ingat nak gi jerai ecochallenge
disember ni -   ada waterfall kat sana best -

btw karam... ada buat new intake untuk beginner ke?
mungkin ada few kawan nak join... kalau ada -

keep in touch about it ye -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2008 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 31-10-2008 07:02 AM
bila hujung2 tahun.. biasa begitu...
tapi  swimming still buat juga -

saya ada training ingat nak gi jerai ecochallenge
disember ni -   ada waterfall kat sana best -

btw karam... ada bua ...


owh mmg ada intake2 baru.. just inform gan karam ya
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2008 07:17 PM | Show all posts

Reply #2029 karambunai's post

nanti saya inform.. -

nanti kena bagi schedule - so tahu session yang mana boleh
register -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 04:47 PM | Show all posts
wow siyes ke nk register ni.. berapa ramai..? ehem.. semalam kemengantokkan... penat swim smlm
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 09:19 PM | Show all posts

Reply #2031 karambunai's post

tu la dia..swim sokmo, eh...
ha! -  insyaallah ada few -
few kawan2 saya mention nak belajar ---
saya nak take up breasts stroke tu sebab masih
tak begitu bagus langsung -

most of my friends nak belajar basic -
dapat 10 session pun would be fantastic -

keep in touch ye -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 09:53 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-11-2008 09:19 PM
tu la dia..swim sokmo, eh...
ha! -  insyaallah ada few -
few kawan2 saya mention nak belajar ---
saya nak take up breasts stroke tu sebab masih
tak begitu bagus langsung -

most of my fri ...



ok je.. xda jadi masalah... ajak la ramai2 lagik.. lagik meriah.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2008 09:59 PM | Show all posts
petang td berenang total 1.7km kkekeke.. mengah2.. wow betol la mana perenang2 yg lain....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 04:06 PM | Show all posts
petang ni macam nk ujan je.. kilat2 lagik.. rasa malas lak nk swim.. sakit2 badan pas semlm semangat berswimming
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 07:46 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-11-2008 04:06 PM
petang ni macam nk ujan je.. kilat2 lagik.. rasa malas lak nk swim.. sakit2 badan pas semlm semangat berswimming



kalau indoor tak apa karam...  tapi semalam dah swim sampai 1.7km
okay la off day hari ni -

karam, kat kerja saya ada buat courses swimming juga december ni -
ada instructor datang - tapi - saya pesan kat kawan2 saya -
boleh belajar dengan karam aje --  so instructor tu ajar male workers
aje la - mana2 yang masih tak reti swimming tu -

karam -
dulu saya ada buat scissors swimmng gak -
sort of recreational swimming - macam relax2 gitu
karam biasa ke buat scissors tu ---

explain sikit karam - kalau karam ada buat tu --

*teringat scissor kick pemain bola pujaan saya tu -
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 07:49 PM | Show all posts

Reply #2034 karambunai's post

lagi 300m dah boleh buat --- half ironman -

btw - ha - now karam juga cycling
apa kata join malakoff punya duathlon tu -
cycling and swimming -
mesti boleh compete punya ni --

van allen tu bagus dalam cycling - karam boleh
gak buat team ngan dia -  male team -
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 08:42 PM | Show all posts
saya juga kaki swimming.. im newbies here
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 02:21 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 4-11-2008 07:46 PM



kalau indoor tak apa karam...  tapi semalam dah swim sampai 1.7km
okay la off day hari ni -

karam, kat kerja saya ada buat courses swimming juga december ni -
ada instructor datang -  ...



owh ye ke... ada courses renang kat tempat keje.. huhu melepas karam utk mendapat student baru... baru nk kaya sikit

owh tendang gunting tu ek.. karam pon kantoi kekke.. yg hebat gunting2 tu si jojo.. jojo pon dh ilang.. dia dh xswim lansung pon
nanti karam check macam mana nk buat perfect gunting2 tu ek.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.305568s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list