Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
152481
View
1368
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-11-2008 05:13 PM | Show all posts
susah nk swim petang... ujan kilat semua k.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2008 07:38 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-11-2008 05:13 PM
susah nk swim petang... ujan kilat semua k.....



tadi masa lunch kat tempat kerja kitorang buat  party makan2
kat swimming pool kita -- best - tapi kena bayar rm10 -
makanan gila... banyak mediterranean food semua -

dan kita swim - main macam polo air tu -
best karam -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2008 08:47 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 28-11-2008 07:38 PM



tadi masa lunch kat tempat kerja kitorang buat  party makan2
kat swimming pool kita -- best - tapi kena bayar rm10 -
makanan gila... banyak mediterranean food semua -

dan kita swim - m ...


wah ada makan2... pastu swim... menarik sungguh... sib baik xda yg terkeluar balik kan dexa... mau haru kolam tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2008 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 28-11-2008 08:47 PM


wah ada makan2... pastu swim... menarik sungguh... sib baik xda yg terkeluar balik kan dexa... mau haru kolam tu nanti



bunuh sampai pengsan kang!!!!.....:@

orang swim dulu la.. pastu baru belasah makanan tu

grrrrrrrrrrrrrrr  nak kena cekik budak sebijik ni --  gs -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2008 01:05 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 28-11-2008 09:12 PM



bunuh sampai pengsan kang!!!!.....:@

orang swim dulu la.. pastu baru belasah makanan tu

grrrrrrrrrrrrrrr  nak kena cekik budak sebijik ni --  gs -


kekeke... xperasan yang dexa cakap swim dulu baru belasah makan...
keke.. yele kalu makan dulu pastu swim mau terkeluar semua balik... cantik pulak kaler pool tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2008 03:53 PM | Show all posts

Reply #165 karambunai's post

tokking thru experience la tuh.. kan -
padan pun pool kat uniten tu... kata jojo  kena cuci hari tu...
ada lah sorang hamba allah  - couch swimming tu... makan 4 ekor ayam
pastu  pi swim..... tau2 aje la apa jadi.. kan -

btw -- kalau karam dapat postkan lagi  teknik swimming tu -
bagus juga ---  cara breathing tu  kadang2 saya pun masih tak
berapa bagus -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2008 04:08 PM | Show all posts

Balas #166 dexa\ catat

cara breathing tu karam akan tambahkan dari masa kesemasa... kena cari pic yang boleh membantu.

penah termuntah sekali eh.. tp kuar sikit je..   sib la sapa swim skali tu... masa tu betul2 baru pas makan... kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2008 04:15 PM | Show all posts

Reply #167 karambunai's post

budak sebijik nii.. naya betul  hahahaa -


ha - thanks ye sebab karam update gambar kat post #1 tu -

that's so nice of ya suddenly -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2008 04:23 PM | Show all posts

Balas #168 dexa\ catat

tarak masalah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2008 03:48 PM | Show all posts
eh mana forumer lain yg berminat nk berswimming ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2008 01:02 AM | Show all posts
ape la..dah bukak thread baru rupanya,, x perasan..
tp aku pun mmg dah lama x swimming..busy..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2008 07:46 AM | Show all posts

Reply #171 ayuki's post



bukan baru.. tapi terpaksa split - nak letak  cara2 swimming tu kat
first page - senang orang nak buat reference -
lagi pun  pages yang before tu - tak banyak info mana pun -

ayuki langsung tak swim ke -  busy sangat -?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2008 07:52 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 5-12-2008 03:48 PM
eh mana forumer lain yg berminat nk berswimming ni?



karam...
kat tempat kerja saya - masa cuti ni start next week
kami boleh pergi swimming 3 times/week (free la)
4pm - 7pm -

hari lain depa buat safety awareness yang macam saya cerita
hari tu --

karam beritahu la pada saya time/day couching kat  bangi sana  ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2008 11:32 PM | Show all posts
salam..first time masuk forum swimming nie..thanks karam..lot of information utk betulkan teknik swim saya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2008 07:20 PM | Show all posts
lama tak pergi swimming
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 07:44 AM | Show all posts
Sensasi Belanda akhiri karier


VAN DE HOOGENBAND (kiri) dipeluk Thorpe sejurus selepas dia
mengumumkan persaraannya semalam.


EINDHOVEN, Belanda - Sensasi Belanda, Pieter van de Hoogenband semalam secara rasmi telah mengumumkan persaraannya daripada sukan renang.

"Kali terakhir saya beraksi ialah di Beijing (Sukan Olimpik) tetapi saya tidak mahu meninggalkan kamu semua (peminat) sebelum mengucapkan selamat tinggal.

"Saya juga mahu berterima kasih dengan apa yang telah diberikan kepada saya selama ini," kata perenang berusia 30 tahun itu.

Van den Hoogenband merupakan salah seorang perenang paling menyerlah pada temasya Sukan Olimpik 2000 di Sydney.

Ketika itu, dia memenangi pingat emas dalam acara 100 dan 200 meter gaya bebas lelaki.

Paling membanggakan dia berjaya mengetepikan seteru utamanya dari Australia, Ian Thorpe yang hanya meraih perak dalam acara 200m gaya bebas.

Pada temasya Olimpik 2004 di Athens, van den Hoogenband sekali lagi mengecewakan Thorpe apabila meraih emas acara 100m.

Bagaimanapun Thorpe berjaya membalas dendam apabila meraih pingat emas acara 200m menakala van den Hoogenband sekadar membawa pulang pingat perak.

Van den Hoogenband berazam melakar sejarah dengan meraih emas acara 100m pada temasya di Beijing, namun dia sekadar berada di tempat keempat pada pusingan akhir yang menyaksikan perenang Perancis, Alain Bernard muncul juara.

Dalam pada itu, Bernard berjaya memecahkan rekod dunia dalam acara 100m pada Kejohanan Renang Jarak Dekat Eropah kelmarin.

Bernard mencatat masa 45.69 saat, sekali gus memperbaharui rekod yang dilakukan perenang Sweden, Stefan Nystrand (46.23s) di Berlin tahun lalu.

"Saya rasa ia berlaku dengan pantas dan saya hanya melakukan yang terbaik. Saya tidak mensasarkan untuk memperbaharui rekod kerana apa yang saya inginkan lakukan ialah meraih kemenangan.

"Apapun, saya gembira kerana berjaya menamatkan saingan dengan baik," kata Bernard. - Agensi

****************************************************************************

about time to retire ... boleh coach swimmers baru jadi pelapis dari holland -
not sure if torpedo buat begitu juga...tapi rasanya dia juga memang coaching
new swimmers juga -  hensem juga hoogenband ni -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2008 08:06 PM | Show all posts

Balas #174 Mr.H\ catat

owh first time kat thread swim ke... bagus2.. join2 la slalu.. tgk la teknik2 yg betul kalu nk swim tu.. tu banyak lagik nak kena edit... kalu xfhm gak cara nk swim..pm je aku...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2008 08:08 PM | Show all posts

Balas #176 dexa\ catat

uiks dah xmo swim dah.. kekeke thorpe sangat la gemux
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2008 05:24 PM | Show all posts

Balas #176 dexa\ catat

swimmer2 mmg ensem2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2008 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 9-12-2008 08:08 PM
uiks dah xmo swim dah.. kekeke thorpe sangat la gemux



gomok sikit aje -
tapi still maintain hensem -
kira macam jojo dengan karam la jugak tu -


*tak tidur lak jojo kalau kata dia hensem -
better hensem dari hensap -
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110278s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list