Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
55736
View
385
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2013 06:42 PM | Show all posts
so far tkde la keinginan terhadap LV..kalau ada ke depan wallahualam..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 11:18 AM | Show all posts
Isunye sama cam tudung. Asal niat nak pakai tudung adalah menutup aurat. Beli tudung rm10, boleh je tutup auratnya tapi trend sekarang ada je sanggup beli tudung beratus2. Sama jugak boleh tutup aurat.


Cuma ape beza nya tudung rm10 dengan tudung rm800?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:52 PM | Show all posts
Dulu ada a few tapi dah jual now tinggal 1 je sebab i jadikan work bag. Sebenarnya bagi i ramai je yang mampu, cuma tak nak beli. Because priorities.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 11:16 AM | Show all posts
Tak minat. I lagi suka Longchamp yang design simple2 tu. Tapi takde lah pengumpul.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 01:06 AM | Show all posts
Teringin juga nak beli tapi setakat teringin je lah...sbb i bukan peminat handbag kot....masih lagi pakai my guess slingbag, fossil shoulder bag boleh nampak vintagenya tu i lebih minat jam dan kasut...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:56 PM | Show all posts
tak mampu lagi.

dlu masa belajar kumpul2 duit pn still tak mampu. last2 beli gucci kt outlet je. tu je paling mampu. tu pn sbb discount byk

one day harapnya dapat la fenfeeling mampu beli dgn cash bukan credit card.  
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tkde la cntik mna pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 05:54 PM | Show all posts
ada few design yg i suka tp x mampu beli sbb priority lebih pd benda lain.

i ada sorg kwn sekolah yg dlu biasa2 je then dia n husband dia start bisnes, makin lama makin sng. dulu n skrg dia pakai jual  lv ciplak tu n dulu pun dia guna lv ciplak. skrg dah kaya dia guna la lv ori n few other branded item such as dior, chanel,  hermes. tp yg x syoknya, dia pernah la post ckp cmni ayatnya "oh ingatkan ori, rupanya grade je"which is i rasa refer to one of our fren yg post pasal husband dia belikan beg lv grade 5A as present. i rasa sgt tak patut dia mcm tu hanya sbb dia da mampu pakai ori n perlekeh org lain. pulak tu, husband dia ni founder n distributer barang. so ada la kes org ciplak brg2 diorang ni. kwn skola i ni punya la marah n post kt fb dia ckp, "tak berkat rezeki jual brg ciplak produk org lain"bla bla bla. padahal dia smpai skrg jual beg lv ciplak jugak.
haih terngumpat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:05 PM | Show all posts
design baru beg2 LV sekarang dah byk yg cantik2.  Tak mcm dulu, tak byk sgt pilihan

Tapi dulu tak semahal sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:40 PM | Show all posts
x minat dan x dop sen,,,
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
teringin sangat nak beli..duit tu ada..tapi rasanya ..sayang sangat duit nak beli yang ribu riban
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2017 01:31 PM | Show all posts
LV ni design nya boring le.
walaupun mampu beli kalau aku menabung skit2, rasanya tak berani aku nak pakai  gi jalan2.
dan takde sape yg percaya tu ori

bek aku kumpul duit beli pandora ke, puas hati jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:07 PM | Show all posts
syg ngan duit...bg sy..kita pakai taraf coach je..kalo terletak cantik..dats enuff. Kalo pakai LV tapi gaya mcm nak kepasar..tak yah le
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 11:23 AM | Show all posts
mampu je pakai lv...tapi keinginan tu xde lagi buat masa skang..
syok je tgk org pkai designer handbag...cuma sbb xminat n x reti nak pilih design handbag..so biar dulu lah...

tapi..masa depan xtau le..kot ada terberkenan design lv lak....
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 11:28 AM | Show all posts
ada duit pikir jugak nak beli LV ke nak bercuti..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin tgk orang but jujur tak minat design dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 03:59 PM | Show all posts
BOLEH LA CUBA NANTI
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 01:03 AM | Show all posts
I lebih suka practicality...for now, I'm using Neverfull MM..meskipun hari2 gi keje naik LRT je. huhu. Biarlah orang nak cakap entah2 fake ke apa, yg penting diri sndiri tau ori.  I takdela banyak designer bags ni..masih belum mampu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 10:49 AM | Show all posts
looking forward to hv one LV..

tapi nak pi butik dia kat Paris..so lambat lagi le..kena tggu anak2 kecik ni besar sikit..

skrg ada coach 3.. mrc by marc jacobs.. mk
tp yg aku suka pakai satu je...hahaha berulang yg tu je
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 01:02 PM | Show all posts
bila ada duit lebih - tak terasa nak beli LV. beli brand lain...
bila duit dah kureng - masa tu lah LV ni nampak cantik!
tapi one day - akan beli jugak la kot. mana tau bangun2 tido husband hulur duit soh g beli...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:54 AM | Show all posts
Bukan soal kemampuan...tapi soal kesetiaan...

When you have CHANEL....what is LV?

Please refrain from deciphering....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list