Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
54213
View
381
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2009 11:39 PM | Show all posts

Reply #50 matakucing's post

Kita serupa...

Bagi aku, kalau setakat nak beli LV 2, 3 ketul tak ada masalah pun. Tapi aku tak nak! Membazir je. Bukan lawa pun...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 12:25 PM | Show all posts
FURLA PON OK KOPAK LAGIK...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 01:53 PM | Show all posts
Rose ada banyak handbag... smpi Che Abe pn penah tegur Rose asyik tukar2 handbag je! Ada Jimmy Choo, Coach, Guess... itu yg Rose kirim dr sorg cousin yg keja stewardess.Stewardess... f aham2 je la!
Ada satu tu Prada ciplak beli kat downtown Cheras je... tp member2 semua cakap cantik! Hehehe... The rest ada handbag Sembonia, BUM Equipment n lain2 lagi... mostly Rose beli kat Sogo or Jusco!
Louis Vuitton?! Tkde plk lagi... tk berkenan la nengok design dia! Tk tau la akan datang nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 04:45 PM | Show all posts
x mampu n x minat dgn design dia...

akur prefer handbag cam guess ker, paris hilton ker, elle,suzy smith n bla bla... sesuai ngan kerja aku n gaji aku heheheeee...

pakai LV tapi keluaq dari kereta kancil ker kelisa ker x pun myvi yg ori org kata ciplak punya heheheeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 02:50 PM | Show all posts
memang minat kumpul handbag
so ada la jenama ni dlm collections
but only yg jenis classic design mcm speedy
actually lebih suka 3 C - coach, celine, chanel loveliness:
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 04:38 PM | Show all posts
mampu je beli, cume tak salu la..byk lg bende lain bole beli.
hubby pun salu belikan beli travel ke europe
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 12:47 AM | Show all posts
56# poison_paradise

best nye hubby belikan... harap kat laki aku, harapan le dia nak belikan handbag
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 10:48 PM | Show all posts
apa lak x mampunyer.. akak dh ader 5 beg LV.. Tp siam ngan korea punyer ler.. Org bkn tnyer pn.. janji LV..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 08:48 PM | Show all posts
Buat masa ni xminat LV, xtau la akan dtg.....setakat ni ada Coach, guess n Kathy Van zeeland je....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 11:00 PM | Show all posts
cantik ke wei? isk kureng berkenan ler.. xske brg2 yg sng diciplak.. sian kalo beli beribu2 org kate beli kat PS aje.. ape kes..
aku beli beg coach(mmg cantik n elegen) kat PS aje.. mmg ramai puji n bajet ori.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 12:04 AM | Show all posts
aku xminat langsung...aku felik la tgk org berlumba2 nk pakai
handbeg jenama ni walhal duit sesen pun xdak...bimbit sana sini
last2 kena ragut..sakit saje yg dpt...dulu aku igt sblm LV ni coach tgh naik...
pastu gara2 si kikin bwk LV...melonjak naik nama LV ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 12:05 AM | Show all posts
beli je la kat pasar malam...design,corak sama je dgn yg harga beriban2 tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 09:42 AM | Show all posts
Pakai beg biasa jerk yg jual kat pasar mlm pun dah hokay......

Klu org nak meragut pun pikir spuluh kali......bukan ada duwet pun.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 10:21 AM | Show all posts
memang la sekarang ni x mampu pakai LV ori, but rasanya bila berkemampuan nanti pun xnak pakai LV cos x minat design dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 07:09 PM | Show all posts
sape yg ade lebey 5 ketul LV nieh.....?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 08:04 PM | Show all posts
nak nyebot pon tak reti
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 12:25 AM | Show all posts
x mampu n x minat dgn design dia...

pakai LV tapi keluaq dari kereta kancil ker kelisa ker x pun myvi yg ori org kata ciplak punya heheheeeeee
wlakp Post at 19-6-2009 16:45



nasib baik aku tak beli LV. (dgn cara, simpan duit sket2..bila dah cukup duit, baru beli)
ekekekekekekeekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 11:09 AM | Show all posts
Apsal tak mampu?rasanya takde alasan...pada aku kita sentiasa mampu dapat kan sesuatu yg kita inginkan..asalkan ada usaha kearah itu...
kalau dah rasa keja opis takan mampu beli LV..apa kata tukar ke ...
edaladiva Post at 16-6-2009 19:38


betul .. betul ...

kalau takut nak tukar keje, cari je bopren kaya .. suruh dia sponsor .. bkn setakat henbeg, duit, rumah semua dia boleh sediakan .. hehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2009 09:21 PM | Show all posts
ekonomi down nih.. kene simpan duit woo!! jgn kata handbag LV.. handbag cap ayam pun kene pikir nak beli ke taknak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 09:31 PM | Show all posts
lv design bag tak lawa langsungg:kant:dah berlambak di pasaran gelap plak tuhh....aku lebih prefer chanel
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 09:58 PM | Show all posts
mampu.........
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 10:18 PM | Show all posts
pegi bandung,ada byk LV FACTORY OUTLET!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 11:11 PM | Show all posts
baiklarh aku taja duit nak beli LV tuh pada org2 tua daif utk pegi HAJI...  ada gak pahala nya...

ps: niat aku nih pun dah kira dpt pahala nih kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 02:52 AM | Show all posts
aku tak mampu la nak pakai...
walaupun klu kat US tue bag LV murah jek
nie tax punya pasal la...

dari LV baek aku pilih Guess...
TP tak mampu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 06:29 AM | Show all posts
u lupa no 9.
Mampu tapi lebih berminat habiskan duit utk benda lain
cam beli barang kemas atau travel dr beli beli beg.


no 10.
Lebih dr mampu tapi LV tak menawan hati..
love the sunglasses, tapi beg.. emmmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list