Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
56358
View
387
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2009 11:40 PM | Show all posts
i vote no 9 lah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2009 09:04 PM | Show all posts
bg aku LV ni dh terlebih suda..overated sgt...

i prefer something yg org tak ramai pakai atau tak byk imitation nya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2009 04:17 PM | Show all posts
cuba korang tunjukkan gambar beg lv ne..
apa yg membuatkan korang berkenan dan tak berkenan?
nak jugak tahu!
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 05:36 AM | Show all posts
78# anieszack

gi website dia, cari collection mahina. akak suka
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 03:13 PM | Show all posts
tak minat sgt h/bag2 nie..... so tak de perasaan langsung kat brand LV nie... nak kata cantik.. biasa jer kot... tapi jenama tu yg buat org berminat... yelah jenama ribu riban....  habis sebulan gaji kalu nak beli...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 07:49 PM | Show all posts
tak minatlah patik, design macam mak nenek..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 07:57 PM | Show all posts
8.  Dah ada.. imitation LV.. hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 01:01 AM | Show all posts
tak minat... sbb jenama ni byk sgt tiruan...
tambah lak aku tak mampu nak beli........
kalau mampu pun... aduyaiiiii... sayangnya....
baik aku perabihkan beli benda lain......
stakat ni.... stok2 brg aku yg berharga....
cam kasut bonia, beg tgn bonia, carlo rino,
jam bonia n guess... semua tu original.....
tak la sampai berbelas ribu......
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 01:16 AM | Show all posts
xminat sebab mahal sangat....kalau org bagi firza trime jek..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 01:18 AM | Show all posts
bg aku LV ni dh terlebih suda..overated sgt...

i prefer something yg org tak ramai pakai atau tak byk imitation nya..
courtney_xo Post at 28-6-2009 21:04


brg harrods takder imitation.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 07:39 AM | Show all posts
ramai sgt. ýg bawa LV...sampai aku confius...ori ke fake...LOL
Sebab tu aku x minat nak beli LV....
Design LV pun x cantik di mata aku...jgn mare yer peminat LV
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 09:42 AM | Show all posts
ramai sgt. ýg bawa LV...sampai aku confius...ori ke fake...LOL
Sebab tu aku x minat nak beli LV....
Design LV pun x cantik di mata aku...jgn mare yer peminat LV
azuereen Post at 9-8-2009 07:39


aku setuju.,..design mmg x lawa
same je aku tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 11:24 AM | Show all posts
ramai sgt. ýg bawa LV...sampai aku confius...ori ke fake...LOL
Sebab tu aku x minat nak beli LV....
Design LV pun x cantik di mata aku...jgn mare yer peminat LV
azuereen Post at 9-8-2009 07:39

betul..pd aku design LV biaser2 je..
pastu sume org dok usung kehulu kehilir...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 11:55 AM | Show all posts
ramai sgt. ýg bawa LV...sampai aku confius...ori ke fake...LOL
Sebab tu aku x minat nak beli LV....
Design LV pun x cantik di mata aku...jgn mare yer peminat LV
azuereen Post at 9-8-2009 07:39


eeekekeke..btl la.
kekadang aku gi giant pun, ada org pegang LV.
(hari cuti ye)
so, aku pun agak confius jugaklah.
ekekekeekekekekeke.

kekadang, fake pun nampak ori.

salah satu nak tahu ori ke tak kena pegang.
gila ler pulak nak gi pegang handbag org kan.


contoh, mcm bos aku. mmg mampu nak beli LV.
sbb dia mmg ada handbag LV yg ori. (yg ori mmg lembut & ada tanda kat dlm)
tapi, LV fake pun dia ada.aku pun confius.
tapi, yg aku pasti, kalau bos aku tu letak merata ajek LV tu..hatta kat bawah kaki, itu fake punyer laa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 01:06 PM | Show all posts
mampu kalau nak beli 1,tp tak minat,baik beli brand yg murah,,leh dapat byk...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2009 12:55 PM | Show all posts
minat gaks ngn LV nih..
tapi bila tgk budak2 skolah pun dok usung beg LV,apa kes??
kang aku dah abes beribu riban beli yang ori pun org igt pkai imitation punye....
adieqchomelz Post at 17-6-2009 09:31


Aku sokong :pompom: lgpn mana ada org yg pandang kiter tu ada masa nk belek2
kiter nyer LV tu ori or immi... xkn kiter nk mengaku spnjg jalan.. eh ni LV ori k gilos!
Aku pakai gak.. tp LV indon ler... banyak wei xtepilih klu p mangga 2 tu mcm2 peten
leh tebulor bijik mato den! Tp klu aku pakai yg ori mmg rugi gilos sbb aku ni jenis cpt boring
n suker nk tuko2 beg ... jd baik beli yg muroh tp 'grand'- ikut telo Sekar
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2009 10:00 PM | Show all posts
xsuka lv sbb corak dia mcm tu jer.....suka beg kat prada..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2009 06:55 AM | Show all posts
Aku sokong :pompom: lgpn mana ada org yg pandang kiter tu ada masa nk belek2
kiter nyer LV tu ori or immi... xkn kiter nk mengaku spnjg jalan.. eh ni LV ori k gilos!
Aku pakai gak.. tp LV  ...
jbmum72 Post at 11-8-2009 23:55


dgn bebudak sekolah usung LV, tercabar org tua yg usung ori LV...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2009 12:55 PM | Show all posts
xminat + xmampu
sape yg bwk LV 2 sume aku cop xori je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2009 01:43 PM | Show all posts
aku mampu...

tapi bukan ori...hehe...
beli pon sebab purse dah koyak rabak....
rasa suka je...aku beli...x tau plak brand ni famous....

hehe..peace!
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2009 12:22 PM | Show all posts
takde LV? kumpul duit pastu beli..dah beli? org kata x ori pulokk..camne tuh? yelah..zaman skang ni,artis pun pakai yg x ori kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2009 04:29 PM | Show all posts
sape2 yang tengah berusaha nak beli tu truskan la..itu duit korang kan.. tapi bagi aku la yg h beranak tiga la.. baik la simpan duit tu untuk masa depan anak2. jgn lak jadi mcm amerika. Bila dh gawat br menyesal, sebab tk menabung untuk masa depan.. skang ni beratus ribu org yang dh tak berumah. Tinggal dlam khemah je. Ni bkn tipu ni..baru je kuar dlam rncangan oprah minggu lepas...mnyebabkan aku insaf...
http://ironlady5094.blogspot.com ... g-perbelanjaan.html
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2009 05:32 PM | Show all posts
huhu minat je ..tapi tak mampu la ..kene tunggu lamaran dr dato K la kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 02:12 AM | Show all posts
ferragamo & tod's lagi cantik dari LV.. dan kurang imitationnya....

LV ni, budak form 3 pon boley pakai bwk g tuisyen
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 01:52 PM | Show all posts
99# courtney_xo

tod's pun byk immi nye. tapi tak perasan kot pasal tod's senang nak tiru, bag nye maha simple mostly
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list