Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
56306
View
387
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2009 01:22 PM | Show all posts
kakak aku suka pakai LV.
tgk x lwa mana pun cuma nama je lebih kannn..
wallet saje dh rm800
patu beg kecik yg boleh muat fail petak tu rm3k...
tu aku ckp..apa benda yg lawanyaa..tgk biasa je, sam ...
rienafaiz Post at 6-11-2009 08:30


to the untrained eyes, tak nampak perbezaan yg ketara..to us yg selalu guna branded goods ni, sekilas pandang kita boleh tahu, be it imitation yg Gred tripple A dari korea ke apa..tak sama bahan material and the workmanship
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 08:20 PM | Show all posts
bole lah kalu nak beli...tapi aku tak minat LV...tu psl tak beli...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2009 11:10 AM | Show all posts
mampu beli....tapi mahal sangat... so tak akan beli...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2009 12:03 PM | Show all posts
aku just ada satu ja wallet LV ja,...
x mampu beli byak2
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 11:16 PM | Show all posts
insyallah if ade rezeki bole laa...;)
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 10:05 AM | Show all posts
mampu nak pakai.tapi tak minat sebab macam orang tua aje...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 02:52 PM | Show all posts
mek ada dapat 1 bag LV terpakai...heheh mak cik mek bg, tak taulah ori ke tak..camner nak tau ori ke tak...tgk dari luar bag tu memang mcm kulit asli
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 10:14 PM | Show all posts
http://queenmayo.blogspot.com/

visit my blog...tq u can shops here


i ade lv dan guccii...ori with card n dust bag
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 03:56 PM | Show all posts
aku x minat design monogram LV ni. ntah le. tak bekenan lah
so kalau aku pakai ori pun, org cakap mesti tak ori punya
so, baik lah tak yah beli lgsg

tapi kalau bos2 aku yg gaji sebulan 5 figures tu pakai barang fake pun dikatanya ori
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 04:50 PM | Show all posts
teringin tu memang ler teringin tapi kalau dah sampai ribu riban tu rasa macam tak patut lak aku nak mengabihkan duit ke situ, banyak lagi komitment aku nak wat

kalau kasik preee i memang sudi..... ...
doubleeleven Post at 24-8-2009 14:34


Betul, betul, betul...., sependpt dgn awak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 05:38 PM | Show all posts
nak LV Mahina
bila boleh dpt tak tau ler :cf:
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 07:13 PM | Show all posts
nak LV Mahina
bila boleh dpt tak tau ler :cf:
nidzhar Post at 26-11-2009 11:38 AM


tu la, cantik kan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2009 02:00 PM | Show all posts
harga dia pon cantik narif
kalau dpt..apa org kata alah membeli menang memakai
ye kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 09:13 PM | Show all posts
ermm....sebab takdak duit, i katalah tak mampu...
kalo mampu pun....i won't choose this brand
aku rasa cam sandwich girl....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 01:19 AM | Show all posts
ermm....sebab takdak duit, i katalah tak mampu...
kalo mampu pun....i won't choose this brand
aku rasa cam sandwich girl....
my-alja Post at 29-3-2010 07:13 AM


sandwich girl tu camne alja?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 09:06 AM | Show all posts
http://i150.photobucket.com/albums/s82/peanut-butter1/DSC02436.jpg


itu semua my collections ...tu pun masa bekerja dulu mampu beli sekarang nie dah tak keja tengok aje lah LV tu...
sueism Post at 16-10-2009 02:55


woww..byknye koleksi LV.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 09:12 AM | Show all posts
Post Last Edit by Hana at 30-3-2010 09:14
http://i150.photobucket.com/albums/s82/peanut-butter1/DSC02436.jpg


itu semua my collections ...tu pun masa bekerja dulu mampu beli sekarang nie dah tak keja tengok aje lah LV tu...
sueism Post at 16-10-2009 02:55


aku kan..berkenan bag LV yang belah kiri, atas sekali.
kalau ada orang nak jual, rm50 aku nak beli.  agak2 leh dapat tak?
tapi, kena ori la. second hand ke.. third hand ke.. ten hand ke..tak kisah..janji ori sbb aku nak buat lasak. nak letak barang2..

note - tapi, aku rasa, tak kan dpt rm50. gila. orang beli mahal2..   imitiation boleh laa kot. jgn2 imitiation pun takleh dpt harga rm50.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:33 AM | Show all posts
tak minat dgn design lv ni. aku prefer bag yg tak ramai org pakai tapi cantik. kadang2 tgk makcik2 gi pasar bwk lv even imi skalipon aku rs brand ni dah ternoda
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:34 AM | Show all posts
rasanya mampu tapi tak minat...
sayang duitlah...
sebelum dpt duit bonus,bonus asb,duit projek ader jugak pasang angan2 nak beli handbag mahal2..
tapi bila duit dah ader kat tangan datang perasaan sayang...
bila balik terengganu jer beli emas..kat sana murah banyak..
lagipun kita bwk keta kecik jer...
takkan nak bwk handbag rege lagi mahal dari keta..
dah berbuih mulut FIL suruh tukar keta..takder class naik kancil katanya..
tak kisahpun janji barang kemas dan duit banyak kat bank...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:38 AM | Show all posts
1# kebayan


xmampu n xde keinginan pn nk pakai.... :C
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 12:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by Hana at 30-3-2010 09:14



aku kan..berkenan bag LV yang belah kiri, atas sekali.
kalau ada orang nak jual, rm50 aku nak beli.  agak2 leh dapat tak?
tapi, kena o ...
Hana Post at 29-3-2010 20:12


me bagitau laki, kalau me ngandung,
me nak beg LV ni, nak letak botol susu, dia cam ''apa........................ hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 12:23 PM | Show all posts
ada 1 beg lv ori.. tu pun bday present..
lebih suka jimmy choo n furla....
tp kalo tuk basahan pakai liz clairborne n mng je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 04:02 PM | Show all posts
dah berbuih mulut FIL suruh tukar keta..takder class naik kancil katanya..
tak kisahpun janji barang kemas dan duit banyak kat bank...
alisya05 Post at 30-3-2010 10:34


ko kira "upper class" lagi la dari aku nie.
aku ada 3 ajer brg kemas yg betul2 aku punya iaitu cincin couple (emas), cincin tunang & cincin nikah.
duit kat bank masih siket. takleh lawan taraf koko2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 06:41 PM | Show all posts
barang kemas pun penting...harta lah katakan.LV ni tak dapat dikira sebagai harta huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 07:44 AM | Show all posts
Apa ada pada LV, dah try Gucci, Prada, Chanel, Coach........Hermes!!!!. Boleh menangis teman kalau wife mintak handbag ni...tapi kalau kekasih gelap teman nak, 2-3 pun teman sanggup bagi..)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094154s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list