Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34130
View
87
Reply

Untuk Sesiapa Yang Perlukan Guru Tution / Atau Perlukan Students -

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2009 08:12 AM | Show all posts |Read mode

thread ni untuk sesiapa yang PERLUKAN guru tution atau
pada guru tution yang PERLUKAN students -

- sila post:

1 - Area
2 - Subject
3 - Days available
4 - Rate


- tak perlu borak2 di sini - kalau ada specific question boleh
juga PM  pada orang yang kita nak tanya tu -

- thanks -
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 08:49 AM | Show all posts
aku mmg tgh cari tutor for my doter srandard 5 english, sains,bm
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 08:50 AM | Show all posts
lupa lak aki tinggal kat saujana utama sg buloh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 09:40 AM | Show all posts
JC berminat.....

Nak carik student untuk tuisyen sekitar balakong dan BTHO sahaja...berminat sila PM based pada requirement anda. Discuss later. Keutamaan pada yang ingin ambil peperiksaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 10:03 AM | Show all posts
ader tak cikgu tushen tuk pra skolah....tushen tuk bg budak leh membaca BM ngan BI...

lagik satu ustazah ngajar subjek agama tuk standard 1...seminggu 3 kali...anda di perlukankalau ader pm hakass....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by hakass009 at 19-6-2009 10:03 AM
ader tak cikgu tushen tuk pra skolah....tushen tuk bg budak leh membaca BM ngan BI...

lagik satu ustazah ngajar subjek agama tuk standard 1...seminggu 3 kali...anda di perlukankalau ader pm ha ...


kalu utk prasekolah saya boleh usahakan....JC ada pengalaman bersama krista selama setahun. Kalu utk bahasa melayu biasanya guna sukatan "bacalah anakku" dan utk english akan guna "peter n jane". ada juga mental arithmetic if berminat
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 08:48 AM | Show all posts
Saya memerlukan seorang guru tusyen untuk mengajar anak Tingkatan 1 di rumah (Ipoh). Subjek Bahasa Malaysia dan Pendidikan Islam. Hubungi abdul 016-5673320
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 04:34 PM | Show all posts
Aku student master  .... ngajar tuisyen part time .. klu ada students PM me k ... stay kat sunway now ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 12:17 AM | Show all posts
salam.

nak cari  students for sekitar port dickson...subject math sek rendah ,
sejarah,geo,prinsip akaun , perdagangan n ekonomi asas sek menengah
berminat leh pm k...
nanti kite leh bincang lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 09:28 AM | Show all posts
wjc leh dtg ke area hakass.....ngajar kat cini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2009 08:44 PM | Show all posts
nak tumpang dexa..


saper perlukan tutor di rumah untuk form 4 dan form 5....

mathematics...add.math dan accounts... leh kontek saya..

lokasi yang diterima.. sekitar PJ, Damansara, USJ, Cheras

Pengalaman mengajar 3 tahun....

Antara student saya adalah anak Naib Canselor UNITEN....

Redhwan
016 6600443
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 12:11 PM | Show all posts
wjc leh dtg ke area hakass.....ngajar kat cini
hakass009 Post at 25-6-2009 09:28 AM


jauh sgt tu..................
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2009 02:38 AM | Show all posts
thread ni untuk sesiapa yang PERLUKAN guru tution atau
pada guru tution yang PERLUKAN students -

- sila post:

1 - Area
2 - Subject
3 - Days available
4 - Rate


- tak perlu borak2 di s ...
dexa Post at 19-6-2009 08:12


OK. Aku guru tuition perlukan students:

1- Area: Kuching

2-Subject: SPM (Sejarah, English), Pre-U/A-Level (History, Law, General Paper), Degree (Law subjects)

3-Days available: Isnin dengan Rabu

4-Rate: boleh bincang

Aku ada bachelor degree (UK) dengan master (Australia) in Law.

Sila-sila PM kalau ada orang Kuching kat sini yang minat..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 04:08 PM | Show all posts
Post Last Edit by enigma13 at 14-7-2009 16:10

Berpengalaman mengajar English dan Sains sekolah rendah, subjek lain (sek rendah/UPSR)  pn boleh kalau berminat

Kawasan cheras, area bandar seri permaisuri atau sekitarnya

masa - hari2 pukul 4.30pm ke atas

rate boleh dibincangkan

PM jika berminat atau sms/call 013-2603252
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 12:47 AM | Show all posts
Tuisyen sejarah..untuk Form 1 - 5...pengajian am
sekitar port dickson
masa 2 jam seminggu...
hari n jam boleh ditetapkan
harga boleh dirunding
email afi_yana@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2009 04:10 PM | Show all posts
Salam, saya cikgu Amer, lelaki, berkahwin berumur 25 tahun sedang mencari pelajar/murid untuk tuisyen
saya mempunyai pengalaman mengajar lebih 3 tahun...

boleh mengajar:

UPSR semua subjek (especially math and science)
Form 1,2 and PMR (math, science, geography)
Form 4 and SPM (chemistry and math)

Saya tinggal di Taman Equine, Seri Kembangan.Yuran boleh dibincang..Biasanya rate akan lebih rendah jika ada kumpulan kecil dlm 2,3 orang..
call/sms cikg Amer 019-4548606..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2009 10:46 PM | Show all posts
1 - Area: Penang
2 - Subject: Account, Maths, Add Maths (Form 4 - Form 5)
3 - Days: Any days
4 - Rate: come to my class -Flate Rate
               1 to 1 tuition - depend on area
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2009 07:30 AM | Show all posts
lorrrrrr rata2 yg nak carik student lak kat sini... bukan student yg carik guru, ekkkk... kira mcm nak carik kerojer ler pulook!!  hah
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 11:12 AM | Show all posts
Anybody yg interested utk tusyen silap pm.

Details:-
area - kajang, balakong, btho, desa baiduri dan yg dekat2 area ni
masa - everyday / ptg
style - home tuition/saya akan mengajar di rumah student
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2009 05:32 PM | Show all posts
22# mamatubbies

ajar iqra' sekali boleh?? budak pre school je + std 1.
area : bangi
malam, boleh?? sebab anak sekolah till 5.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list