JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57678
View
206
Reply

[LIVE ACTION] kamen rider dulu dan sekarang

[Copy link]

Author: EssoBt8       Show all posts   Read mode

Post time 19-7-2009 08:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by RED 666 at 19-7-2009 20:55

Post Last Edit by RED 666 at 19-7-2009 20:51

19# Squall-Leonhart

aha, decade complete form, form super KR decade, mmg buruk betul, kad merata2 atas badan, pastu bila nak panggil rider tolong dier, macam jackpot plak jadinya kad2 dier atas badan tu.

episod kr decade 26 ahad minggu depan kr decade pergi melawat dunia black rx dan pelakon asal kotaro minami kembali beraksi.

preview kr decade ep 26

http://www.youtube.com/watch?v=FBPfR8S3KTs&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Elowyat%2Enet%2Ftopic%2F913976%2F%2B1420&feature=player_embedded
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2009 10:40 PM | Show all posts
dok diam2 baru cool XD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2009 10:36 PM | Show all posts
ni vedio preview kamen rider decade 26....tetsuo kurata still mantain la{:2_76:}
http://www.youtube.com/watch?v=lKNidQZ8aVI
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 08:58 AM | Show all posts
first at all...  nape kita suka Kamen rider Black(Kesatria baja hitam)  ?
sbb nye mungkin sesiapa sebaya aku (around mid 20)  pasti akan tgk citer ni..
klu x silap TV2 kn ? time around  4.30 pm..  back to back with Gaban ...

mmg tak dinafikan pengaruh KR Black mmg kuat .. sehingga kan aku dulu sampai ke tahap pakai sarung tgn hitam ,sweter putih, rambut style kotaro ..   lepas tu bwk basikal BMX  & berangan nk henshin...  (BMX aku nickname belalang tempur) muahahha...

lepas tu klu nampak superbike..  aku & da geng panggil Wira tempur .. mmg terpengaruh habes lah time zmn tuh..  siap dulu de wat clik lg , satu geng KR & satu lg geng gaban... wkakakak


Tp kn.. aku x tau lah korang .. citer KR Black tergantung kat TV2..  smpi episod shadowmoon br2 muncul.. since then aku dh x tgk dah .. Frust betul...

Black RX ? xde dlm TV mesia kn? tp kwn aku penah ckp siri dia de main kt Channel singapork .. tak tau lah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 09:04 AM | Show all posts
selepas masuk  zmn KR baru ..  aku x follow citer KR ni.. reason nye aku x leh terima style baru KR era baru ni yg guna kad utk henshin...

sehinggalah aku TERbaca preview KR decade..  barulah tergerak aku nk tgk balik siri ni...
Dan .. aku rs dlm byk KR gen baru .. Siri Decade lah paling dekat plot & feel nye dgn siri KR era lama..  ( Walaupun final form decade x cun )

then tmbh2 lagi de pulak kemunculan kotaro minami dlm next decade Movie .. & Decade siri 26 & 27 nnt ...  perghh hari2 aku bkk utube .. nk tgk siri ni , walaupun xkn phm sbb x de sub lg ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 09:06 AM | Show all posts
Nak tny .. channel mesia pernah x siarkan siri KR sebelum Black??? xde kn??
patutlah suma pakat suka KR Black  
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 11:05 AM | Show all posts
26# katana83

bukan apa, walaupun tv mesia tak pernah tunjuk previous KR sblm Black, Black adalah yg paling famous seantero dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 11:10 AM | Show all posts
25# katana83

decade mula2 je best. lepas tu lemau..... bila nak masuk Black world, baru rasa nak tgk balik. nasib ada org bgtau pasal Black world dlm Decade. klu tak, merana aku tak dpt tgk Minami Kotaro lagi...

Heisei punya rider yg aku pernah tgk, Faiz n Decade je...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 03:17 PM | Show all posts
selepas black, kamen rider yg agak best bg aku adalah kabuto (rupa dia mcm kawan aku, tok imam masjid wakaka)
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 03:45 PM | Show all posts
24# katana83
Kuar gak la skali, sebab Black RX tu kan sequel kepada KR Black...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 01:33 PM | Show all posts
yg tgh kuar ky ntv7 skang ni pon best gak.kabuto tak silap aku..character die sume cam menarik ar..and bile nak transform tu bleh kata best gak arr
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 09:08 PM | Show all posts
31# MetalFire

tu la, Kabuto nmpk mcm menarik je. kamen rider paling pantas (klu ikut decade la). aku tak pernah pun tgk Kabuto ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 08:58 AM | Show all posts
24# katana83
Kuar gak la skali, sebab Black RX tu kan sequel kepada KR Black...
Squall-Leonhart Post at 25-7-2009 15:45



ye ke? channel ape eh dulu ? sbb seingat aku mmg xde kt RTM.. masa kecik dulu pun tgk vhs aje.. tu pun sewa..  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 09:02 AM | Show all posts
yg tgh kuar ky ntv7 skang ni pon best gak.kabuto tak silap aku..character die sume cam menarik ar..and bile nak transform tu bleh kata best gak arr
MetalFire Post at 26-7-2009 13:33



ok lah ... anak buah aku pun lyn citer neh .. 11.00 am sunday kn?
costume dia cool .. smart ..  function time warp dia pun smart...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 09:06 AM | Show all posts
aku admire dgn KR neh ..





nmpak cool gak ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 11:10 AM | Show all posts
Hero Kamen Rider Dulu Dengan Gaya Rempit  dan Fesyen 70an

nampak Kelakian dan Penegak Keadilan...


Hero Kamen Rider Sekarang.....

macam lelaki cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 11:12 AM | Show all posts



http://www.youtube.com/watch?v=WlwQaUd5LNc
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 10:01 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 03:24 PM | Show all posts
hero sekarang muka jambu. mcm boy band jer..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 09:25 PM | Show all posts
ye ke? channel ape eh dulu ? sbb seingat aku mmg xde kt RTM.. masa kecik dulu pun tgk vhs aje.. tu pun sewa..  
katana83 Post at 27-7-2009 08:58

Memang ada kuar skali, btul2 lps KR Black... channel yg sama, RTM... maybe ko tak berapa perasan psl dier main terus jer sambung...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058864s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list