JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
56982
View
205
Reply

[LIVE ACTION] kamen rider dulu dan sekarang

[Copy link]

Author: EssoBt8       Show all posts   Read mode

Post time 25-7-2009 09:06 AM | Show all posts
Nak tny .. channel mesia pernah x siarkan siri KR sebelum Black??? xde kn??
patutlah suma pakat suka KR Black  
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 11:05 AM | Show all posts
26# katana83

bukan apa, walaupun tv mesia tak pernah tunjuk previous KR sblm Black, Black adalah yg paling famous seantero dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 11:10 AM | Show all posts
25# katana83

decade mula2 je best. lepas tu lemau..... bila nak masuk Black world, baru rasa nak tgk balik. nasib ada org bgtau pasal Black world dlm Decade. klu tak, merana aku tak dpt tgk Minami Kotaro lagi...

Heisei punya rider yg aku pernah tgk, Faiz n Decade je...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 03:17 PM | Show all posts
selepas black, kamen rider yg agak best bg aku adalah kabuto (rupa dia mcm kawan aku, tok imam masjid wakaka)
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 03:45 PM | Show all posts
24# katana83
Kuar gak la skali, sebab Black RX tu kan sequel kepada KR Black...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 01:33 PM | Show all posts
yg tgh kuar ky ntv7 skang ni pon best gak.kabuto tak silap aku..character die sume cam menarik ar..and bile nak transform tu bleh kata best gak arr
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 09:08 PM | Show all posts
31# MetalFire

tu la, Kabuto nmpk mcm menarik je. kamen rider paling pantas (klu ikut decade la). aku tak pernah pun tgk Kabuto ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 08:58 AM | Show all posts
24# katana83
Kuar gak la skali, sebab Black RX tu kan sequel kepada KR Black...
Squall-Leonhart Post at 25-7-2009 15:45



ye ke? channel ape eh dulu ? sbb seingat aku mmg xde kt RTM.. masa kecik dulu pun tgk vhs aje.. tu pun sewa..  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 09:02 AM | Show all posts
yg tgh kuar ky ntv7 skang ni pon best gak.kabuto tak silap aku..character die sume cam menarik ar..and bile nak transform tu bleh kata best gak arr
MetalFire Post at 26-7-2009 13:33



ok lah ... anak buah aku pun lyn citer neh .. 11.00 am sunday kn?
costume dia cool .. smart ..  function time warp dia pun smart...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 09:06 AM | Show all posts
aku admire dgn KR neh ..





nmpak cool gak ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 11:10 AM | Show all posts
Hero Kamen Rider Dulu Dengan Gaya Rempit  dan Fesyen 70an

nampak Kelakian dan Penegak Keadilan...


Hero Kamen Rider Sekarang.....

macam lelaki cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 11:12 AM | Show all posts



http://www.youtube.com/watch?v=WlwQaUd5LNc
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 10:01 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 03:24 PM | Show all posts
hero sekarang muka jambu. mcm boy band jer..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 09:25 PM | Show all posts
ye ke? channel ape eh dulu ? sbb seingat aku mmg xde kt RTM.. masa kecik dulu pun tgk vhs aje.. tu pun sewa..  
katana83 Post at 27-7-2009 08:58

Memang ada kuar skali, btul2 lps KR Black... channel yg sama, RTM... maybe ko tak berapa perasan psl dier main terus jer sambung...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2009 09:27 PM | Show all posts
Hero Kamen Rider Dulu Dengan Gaya Rempit  dan Fesyen 70an

nampak Kelakian dan Penegak Keadilan...


Hero Kamen Rider Sekarang.....

macam lelaki cantik....
HangPC2 Post at 27-7-2009 11:10

Ya betul, Kamen Rider Heisei ni walaupun ada gak merempit tapi tak berapa prevalent sangat macam Kamen Rider Showa klasik nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2009 12:50 PM | Show all posts
contoh paling baekkkk kamen rider W ... hero dia mcm izwan pilus gituuuu ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2009 01:34 PM | Show all posts
decade best...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 06:03 PM | Show all posts
heheh.. sanggup ponteng skolah ptg n kelas tmbahan sbb nak tgk KR Black...,dah laa masa tu nak upsr..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 10:22 PM | Show all posts
tu la. muka kamen rider dlu2 manade jambu2 mcm skang ni. nmpk lembik je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2009 01:25 AM | Show all posts


http://www.youtube.com/watch?v=KXywYXkJG9A




http://www.youtube.com/watch?v=mVV10XBO1Aw
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2009 05:52 PM | Show all posts
selepas masuk  zmn KR baru ..  aku x follow citer KR ni.. reason nye aku x leh terima style baru KR era baru ni yg guna kad utk henshin...

sehinggalah aku TERbaca preview KR decade..  barula ...
katana83 Post at 25-7-2009 09:04

aku sokong kau..decade br la nmpak menarik .yg lain haram~~~~~~~~~~~~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2009 05:57 PM | Show all posts
ada kamen rider best tp bl dh keluar kat tv dn di translete kan kpd bahasa melayu....dh menyampah aku tngok..sbb dia punya hero suara cm nobita,doremon la dn lain2 tu yg buat menyampah...takde feeling lol
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2009 11:06 PM | Show all posts
diorang tak pandai pilih pelakon laa esso.. cuba laa carik suara yg macho sikit.. ni suara ...mmg buat org ilang feel laaa... dah laa kamen rider ni mmg fav hani..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 07:17 AM | Show all posts
tak pernah dengar pelakon suara ..... ada suara macho
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046038s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list