JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57679
View
206
Reply

[LIVE ACTION] kamen rider dulu dan sekarang

[Copy link]

Author: EssoBt8       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2009 09:27 PM | Show all posts
Hero Kamen Rider Dulu Dengan Gaya Rempit  dan Fesyen 70an

nampak Kelakian dan Penegak Keadilan...


Hero Kamen Rider Sekarang.....

macam lelaki cantik....
HangPC2 Post at 27-7-2009 11:10

Ya betul, Kamen Rider Heisei ni walaupun ada gak merempit tapi tak berapa prevalent sangat macam Kamen Rider Showa klasik nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2009 12:50 PM | Show all posts
contoh paling baekkkk kamen rider W ... hero dia mcm izwan pilus gituuuu ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2009 01:34 PM | Show all posts
decade best...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 06:03 PM | Show all posts
heheh.. sanggup ponteng skolah ptg n kelas tmbahan sbb nak tgk KR Black...,dah laa masa tu nak upsr..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 10:22 PM | Show all posts
tu la. muka kamen rider dlu2 manade jambu2 mcm skang ni. nmpk lembik je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2009 01:25 AM | Show all posts


http://www.youtube.com/watch?v=KXywYXkJG9A




http://www.youtube.com/watch?v=mVV10XBO1Aw
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2009 05:52 PM | Show all posts
selepas masuk  zmn KR baru ..  aku x follow citer KR ni.. reason nye aku x leh terima style baru KR era baru ni yg guna kad utk henshin...

sehinggalah aku TERbaca preview KR decade..  barula ...
katana83 Post at 25-7-2009 09:04

aku sokong kau..decade br la nmpak menarik .yg lain haram~~~~~~~~~~~~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2009 05:57 PM | Show all posts
ada kamen rider best tp bl dh keluar kat tv dn di translete kan kpd bahasa melayu....dh menyampah aku tngok..sbb dia punya hero suara cm nobita,doremon la dn lain2 tu yg buat menyampah...takde feeling lol
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2009 11:06 PM | Show all posts
diorang tak pandai pilih pelakon laa esso.. cuba laa carik suara yg macho sikit.. ni suara ...mmg buat org ilang feel laaa... dah laa kamen rider ni mmg fav hani..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 07:17 AM | Show all posts
tak pernah dengar pelakon suara ..... ada suara macho
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 07:33 AM | Show all posts
kamen rider era baru neh jemmbuuu ... x suma tp kebanyakan la...
yg kamen W ni pun langsung nmpk mcm gurl
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 05:14 PM | Show all posts
Tu sumer pengaruh budaya fesyen kat sana laa... kamen rider showa dulu hero2 dier mana ada kaler2 rambut macam sekarang ni... rupa pelakon dier lak walaupun tak lak muda sesangat tapi nampak macho dan bergaya laa... kamen rider heisei sekarang lak lebih nak menonjolkan hero2 dier sebagai teen idol laa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2009 10:07 PM | Show all posts
tapi kamen rider hibiki adalah kamen rider paling mengarut pernah aku tngok.....kamen rider ni x main pedang,kick,punch tp main trompet la gitar la...dah mcm band japan x ja aku tngok{:2_66:}
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2009 08:50 PM | Show all posts
tapi kamen rider hibiki adalah kamen rider paling mengarut pernah aku tngok.....kamen rider ni x main pedang,kick,punch tp main trompet la gitar la...dah mcm band japan x ja aku tngok{:2_66:}
EssoBt8 Post at 12-9-2009 22:07


haa.. hani tak layan sgt kamen rider hibiki ni.. tk menarik minat.. maybe dia nak buat lain sikit dr yg lain...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2009 10:13 AM | Show all posts
tahap gay dah kamen rider yang baru ni........ader kerkena bergabung baru leh bertukar...klu jantan ngan betina tak per lah...buat mcm ultraman ace dulu

geli aku...:@
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2009 05:39 PM | Show all posts
tahap gay dah kamen rider yang baru ni........ader kerkena bergabung baru leh bertukar...klu jantan ngan betina tak per lah...buat mcm ultraman ace dulu


HAKUTO......
MINAMI............hiah!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2009 03:10 PM | Show all posts
aku last layan layan pon kamen rider ryuki....
heheheheheh....
makin moden,makin merapu skang neh
aku nk tggu kamen rider agito tgk..
macam go0d2 ja...
heheheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2009 12:14 PM | Show all posts
Aku Layan... Kuuga hingga Agito..... Sebab cara Henshin macam dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 11:43 AM | Show all posts
katenye agito takkan kuar tb malaysia kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 11:22 AM | Show all posts
katenye agito takkan kuar tb malaysia kan
MetalFire Post at 11-10-2009 11:43



cerita agito pasal manusia vs tuhan jadi takleh ler masuk tv msia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088506s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list