JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
56978
View
205
Reply

[LIVE ACTION] kamen rider dulu dan sekarang

[Copy link]

Author: EssoBt8       Show all posts   Read mode

Post time 10-9-2009 07:33 AM | Show all posts
kamen rider era baru neh jemmbuuu ... x suma tp kebanyakan la...
yg kamen W ni pun langsung nmpk mcm gurl
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 05:14 PM | Show all posts
Tu sumer pengaruh budaya fesyen kat sana laa... kamen rider showa dulu hero2 dier mana ada kaler2 rambut macam sekarang ni... rupa pelakon dier lak walaupun tak lak muda sesangat tapi nampak macho dan bergaya laa... kamen rider heisei sekarang lak lebih nak menonjolkan hero2 dier sebagai teen idol laa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2009 10:07 PM | Show all posts
tapi kamen rider hibiki adalah kamen rider paling mengarut pernah aku tngok.....kamen rider ni x main pedang,kick,punch tp main trompet la gitar la...dah mcm band japan x ja aku tngok{:2_66:}
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2009 08:50 PM | Show all posts
tapi kamen rider hibiki adalah kamen rider paling mengarut pernah aku tngok.....kamen rider ni x main pedang,kick,punch tp main trompet la gitar la...dah mcm band japan x ja aku tngok{:2_66:}
EssoBt8 Post at 12-9-2009 22:07


haa.. hani tak layan sgt kamen rider hibiki ni.. tk menarik minat.. maybe dia nak buat lain sikit dr yg lain...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2009 10:13 AM | Show all posts
tahap gay dah kamen rider yang baru ni........ader kerkena bergabung baru leh bertukar...klu jantan ngan betina tak per lah...buat mcm ultraman ace dulu

geli aku...:@
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2009 05:39 PM | Show all posts
tahap gay dah kamen rider yang baru ni........ader kerkena bergabung baru leh bertukar...klu jantan ngan betina tak per lah...buat mcm ultraman ace dulu


HAKUTO......
MINAMI............hiah!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2009 03:10 PM | Show all posts
aku last layan layan pon kamen rider ryuki....
heheheheheh....
makin moden,makin merapu skang neh
aku nk tggu kamen rider agito tgk..
macam go0d2 ja...
heheheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2009 12:14 PM | Show all posts
Aku Layan... Kuuga hingga Agito..... Sebab cara Henshin macam dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 11:43 AM | Show all posts
katenye agito takkan kuar tb malaysia kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 11:22 AM | Show all posts
katenye agito takkan kuar tb malaysia kan
MetalFire Post at 11-10-2009 11:43



cerita agito pasal manusia vs tuhan jadi takleh ler masuk tv msia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2009 11:33 AM | Show all posts
All Shwa Riders gained their powers through some form of surgical alteration to their bodies, a practice rarely seen in Heisei Riders who are often simply "naturally" different from normal humans (imbued with mystical powers, protagonistic kaijin, etc.) or are given access to advanced technology. The nature of the Heisei Riders also varies greatly; whereas all early Shwa Riders fought on the side of justice and peace, there have been numerous Heisei Riders that have fought for personal reasons such as greed, revenge, the personal enjoyment of battle, and even as antagonistic characters.

Ni salah satu cara KR dulu dan skang dpt power..aku dah layan sumer KR Heisei era..siap koleksi..kecuali Hibiki..sebab aku tengok tak best..jalan cerita slow...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 03:06 AM | Show all posts
by the way, episod 32 kamen rider decade bile nak kuar?
aku dah x sabo nak layan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 08:59 PM | Show all posts
kamen rider black memang best...
igt dulu masa kecik slalu ponteng kelas fardu ain nk tgk citer ni punyer pasal...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 11:51 PM | Show all posts
ermm sape ingat dulu ade siri masked rider yg ade banyak2 tu.yg siap ade lembu la. burung la ape la.. pastu hero2 die sume jambu2. yg muke cam anding pon ade..dulu ade thread kat sini.tapi ntah sbb da lama sangat tros ilang
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 01:20 PM | Show all posts
itu Kamen Rider Ryuki bro...lawan dlm dunia cermin...nk henshin kene cari cermin..amerika ada amik siri kamen rider tu dan di namakan Kamen Rider Knight..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 03:09 PM | Show all posts
All Shwa Riders gained their powers through some form of surgical alteration to their bodies, a practice rarely seen in Heisei Riders who are often simply "naturally" different from normal humans (i ...
KamenPrince Post at 13-10-2009 11:33




Shwa Riders fought on the side of justice and peace


KR sekarang sudah tarak......
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 09:35 PM | Show all posts
66# HangPC2



apa laman web nak download KAMEN RIDER DECADE niee...bunyi macam besttt...tolong bagiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2009 08:59 PM | Show all posts
aku tengok kat youtube jek..ko tengok youtube je la chinook..

p/s: mane avatar ko yg menggoda tu.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 12:21 PM | Show all posts
itu Kamen Rider Ryuki bro...lawan dlm dunia cermin...nk henshin kene cari cermin..amerika ada amik siri kamen rider tu dan di namakan Kamen Rider Knight..
KamenPrince Post at 15-10-2009 13:20


kamen rider dragon knight lah...
Reply

Use magic Report

J
Post time 3-11-2009 04:30 PM | Show all posts
Kamen Rider Decade - Journey Through The Decade

sung by GACKT
my favorite singer ni.. jangan kutuk dia lebih lebih ya
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:43 PM | Show all posts
by the way, episod 32 kamen rider decade bile nak kuar?
aku dah x sabo nak layan ni.
mif_emmett Post at 14-10-2009 03:06


episode 32 akan kuar as movie... penutup series tu.
http://u.nu/5wer3
tunggu bulan december ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2009 11:37 AM | Show all posts
dulu tak pernah tertinggal satria baja hitam ni

kumpul kad,topeng,baju anything yg relate dgn satria baja hitam

skrg kamen rider aku tgk dah bosan skit.Tak sampai abis episod aku dah tukar chanel lain..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2009 11:39 AM | Show all posts
24# katana83
betul..siri satria baja hitam dlu tergantung tak nak buat sambungan lagi,Aku frust gak masa tu bila aku tunggu next epison takde lagi dah.Ditukar dgn citer maskman or flashman kalo tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2009 01:30 PM | Show all posts
decade terbaik...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2010 05:47 PM | Show all posts
yup..bagi aku decade paling best...zaman heisei ni y best bagi aku kuuga,ryuuki n decade la...xsbar nk tnguu movie decade..saper2 ade link tu kongsi2la..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list