JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
56980
View
205
Reply

[LIVE ACTION] kamen rider dulu dan sekarang

[Copy link]

Author: EssoBt8       Show all posts   Read mode

Post time 4-1-2010 09:40 PM | Show all posts
heisei ni yg plg minat dlm bebanyak tu kabuto je kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 02:03 AM | Show all posts
saya minat kamen rider x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2010 11:58 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 02:32 PM | Show all posts
disebabkan decade, aku follow balik heisei kamen rider. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 05:07 PM | Show all posts
Aku cuma minat Kamen Rider Black jerk...yang len...hmmmm...kureng!!!

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 05:29 PM | Show all posts
baru pas tengok movie all rider vs dai shocker..ok laa wlaupon boring.best sbb banyak lawan

tapi cameo kamen rider double tu sangat hampeh.datang2 pukul orang dalam 10 saat pastu tros blah.hampeh jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 09:26 PM | Show all posts
decade best tp
citer dia pendek sgt..
movie dia pon x mcm trailer yg kita semua tgk
masa ep31
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 09:53 PM | Show all posts
81# MetalFire

senang cite, decade punya movie bagi aku taraf sampah je. orang just nak tunggu Rider Kick ramai2 tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 12:27 AM | Show all posts
Post Last Edit by MetalFire at 12-3-2010 00:34


Heat Metal a.k.a MetalFire..vlehh
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 08:33 AM | Show all posts
81# MetalFire

senang cite, decade punya movie bagi aku taraf sampah je. orang just nak tunggu Rider Kick ramai2 tu je.
cmf_cluesan Post at 11-3-2010 21:53



disappointed.. dgr2 komen dr jepang movie kedua Decade & Double pun lg teruk!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 08:34 AM | Show all posts
Aku cuma minat Kamen Rider Black jerk...yang len...hmmmm...kureng!!!


sue_cinta Post at 10-3-2010 17:07




huh !! Wira Perkasa.. setakat moto Rossi tu .. 8 tiang lah tinggal!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 11:09 AM | Show all posts
Harap ada lagi  Watak Kamen Rider  Penegak Keadilan yang Macho....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 11:40 AM | Show all posts
movie kedua tu aku dengar macam pecah kepada 3 bahagian gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2010 09:47 AM | Show all posts
85# katana83

ada lagi ke nak buat movie ni? dah2 la tu..... mungkin dia target audience Jepun je kot. klu audience Jepun, mungkin laku, tp luar dari Jepun, emmm... emm..... no.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 01:58 AM | Show all posts
anak aku suka DECADE so aku pon join tgk sekali tapi mmg best ler decade nie sebab ade byk KR
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2010 12:57 PM | Show all posts
kamen rider dragon knight, KR ryuki versi US dah main kat tv3 skang ni, dah speaking omputeh jd macam power rangers jer aku tgk

KR den-o pun ada kat ntv7 skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 12:17 PM | Show all posts
next kamen rider
kamen rider OOO / Oz
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 05:10 PM | Show all posts
Klu kamen rider dl2, jalan cite dia simple jek.....raksasa kuar, buat kacau then kamen rider datang utk lwn raksasa tu.....
Tp yg skrg, complicated sgt (cam byk bnd nk kena pk lak), byk cakap n x byk aksi......yg pasti ia mmg membosankan......
Dan aku rs budak2 pun x suka nak tgk yg versi skrg
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2010 12:52 AM | Show all posts
Dulu sebagai Hero Penegak Keadilan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 06:39 PM | Show all posts
ape lak.. Kamen Rider sekarang lah best.. dulu tak best tak teknologi.. mcm2 style ade.. cume usha Kamen Rider Double W and Decade.. best giler.. yang kamen rider dulu kurang sikit satu sebab mcm belalang sgt.. tu x beberapa best.. lepastu transform diorang x cool.. mcm nk menari... follow yg bru.. modern sikit2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 07:58 PM | Show all posts
Reply 95# aimanfarhan

Aiman, nk tanya ckit, umur ko skang berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2010 12:42 PM | Show all posts
selepas masuk  zmn KR baru ..  aku x follow citer KR ni.. reason nye aku x leh terima style baru KR  ...
katana83 Post at 25-7-2009 09:04



Salam bro katana83...

aku rasa aku sebaya ngan ko...haha...zaman KR black memang best...haha siap smpai kat sekolah pun boleh henshin lagi...haha...lwn lak geng gaban...

seronok sgt zaman budak2 dulu...dulu aku siap boleh ingat lagi cmna nak henshin...haha...giler ganaz....haha ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 06:57 PM | Show all posts
action kamenjugak yang aku ingat
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 06:57 PM | Show all posts
pi pi pi pi piii pi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 06:58 PM | Show all posts
yang baju hitam tu best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047030s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list