CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2074|Reply: 18

Hanya RM35 shj..perniagaan terbaik di dunia !

[Copy link]
Post time 12-8-2009 09:25 PM | Show all posts |Read mode
Sahabat, saya terlalu lalu lalu excited nak beritahu sahabat semua!!
            
Carapaling hebat yang pernah saya jumpai untuk menjana pendapatan melaluiinternet. Secara jujur kepada anda semua, setelah beberapa tahunmencuba berbagai-bagai program menjana pendapatan melalui internet,saya belum pernah berjumpa dengan mana-mana program menjana pendapatanseperti ini. Terlalu hebat dan mudah.
            
Program tersebut adalah adalah program affiliate yang diperkenalkanoleh Global Domain Internasional (GDI). Memang sah ia merupakan programaffiliate terbaik di dunia ketika ini. Saya dah cari di youtbe, 90%internet marketer seluruh dunia mempromosikan GDI ini. Bila saya sertaibaru saya tahu kenapa 90% internet marketer seluruh dunia tak buatbenda lain dah, GDI, GDI, GDI,.....
            
dengan modal hanya $10 sahaja, mereka menjana beratus-ratus dolarsetiap bulan, malah ada yang berpuluh ribu dolar setiap bulan, memangtak masuk akal, tapi itulah hakikatnya kenapa mereka berebut-rebutmengiklankan GDI dimerata tempat.
            
            KenapaGDI paling hebat dan mudah untuk buat duit?
1. Murah, hanya $10 modal, dapat website seluas 100Mb pulak tu.
            
2. Mudah nak diiklankan, kerana GDI bagi satu sistem hanya masukkannama
dan email, lepas itu send, yang lain semua mereka uruskan. Jadibisnes kita
boleh merebak keseluruh dunia. Janji ada email addresssahaja.
            
3. Bagi bonus yang sangat besar, sampai tak masuk akal jikadibandingkan
dengan modal yang $10 tadi tu.
            
4. Sudah 10 tahun beroperasi, tak pernah ada komplain tak bayarkomisyen,
hingga sekarang yahoo, ebay, bmw, at&t pun bergabungdgn mereka.
            
5. Bila kawan-kawan rapat saya sendiri dah dapat cheque
dari GDI sayadah tahan nak letopkan keseluruh Malaysia/Indonesia/Brunei/
Singapuradulu, lepas tu saya nak buktikan bahawa anak Malaysia boleh tawan
duniadengan GDI.
            
            Sahabat-sahabat!Peluang tak selalu datang, rezeki jangan di tolak. Takrugi  langsung  kalau modalkan $10 untuk satuperniagaan yangsudai terbukti terhebat di dunia ketika ini. Jangan tertinggal kapal,kalau tidak kita kena tunggu sepuluh tahun lagi ....
            Hanya bermodalkan$10 sahaja.
            
             Janganpercaya cakap saya, tapi percayalah pada orangyang sudahmenunjukkan bukti.
            Ini bukan cekGDIsaya,tapi cekGDI sifu saya  











Ini bisnes global.
Urusniaganya menggunakan DUIT PLASTIK
Jadi anda perlu memiliki kadcredit/kad debit
            Masalah tak ada kadkredit?
Usah risau,
            Masalahmendapatkan kad kredit kinisudah jadi
kisah sejarah. Dapatkan kad debit yang boleh diterima
untuk berurusniaga di Internet hanya melalui proses semudah
membuka akaun simpanan biasa saja. Jangan pening kepala tanpa sebablagi.
            
            Sekarang sayadedahkancaranya.



Pergi keEON bank sekarang,
            isi borang apply kaddebit visa/mastercard.
            Kad siap sekelipmata. Boleh pakai on the spot.
            Apa lagi yang bolehsaya katakan? Anda bermasalah lagi?
ATAU
            
                                                 Dapatkan kad debit "Tune Money" secaraonline
            >>> www.tunemoney.com<<<

            

KLIK disini utk daftar 7 hari percuma : http://website.ws/farbiz09/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-8-2009 09:27 PM | Show all posts
bisnes ini berkembang cepat...upline saya telah mendapat $17 000 sebulan ?

join hari ini...modal rendah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2009 10:16 AM | Show all posts
Cerita saya dengan GDI business

Salam sejahtera
Selamat bertemu lagi


Hariini saya ingin menjelaskan mengapa saya join GDI?


Sebenarnyasaya pernah sign up GDI pada tahun 2005 di bawah orang Thailand. Masa itu sayatidak jumpa link orang Malaysia walaupun memang sudah ada orang Malaysia yangjoin GDI secara diam-diam. Disebabkan susah mendapat maklumat, tiada buktiincome, takut kena tipu, takut scam website dan sebagainya saya pun resignselepas 7 hari.


Baru-baruini seorang kawan yang juga downline saya dalam MLM hantar email ajak joinGDI.... Terperanjat juga jadinya. Saya mengambil masa beberapa hari mengkajisemula dan ... rasamenyesal pun timbul... sebab resign dulu. Oleh kerana terdapatbukti dan mudah dapat maklumat dan mudah pula mendapat tunjuk ajar dari upline2saya join GDI.


Sayabertekad dengan menyediakan RM250 dalam akaun untuk bayaran GDI selama 6 bulan.Saya memilih untuk cuba 6 bulan (RM250) iaitu besamaan dengan nilai saya joinkebanyak MLM sebelum ini. Rupanya mudah biz ini, selepas upline beritahu.... Kau register, lepas tu duplicate websaku dan promote.... Itu je... prospek kau seluruh dunia...


Bilasaya kaji hasil yang diperolehi oleh upline2 memang GDI ini unik. Pendapatanbulanannya setiap bulan semakin meningkat tidak macam MLM yang saya buat dulu,ada turun - naik dan lepas setahun dua, bonus ... kosong, kemudian cari bizbaru pula.


BuatGDI ni kena sabar...itu yang dia kata. Bonus bulan pertama dia usd3 sahaja, bulan ke dua USD36,bulan ke USDXXX bulan ke empat USDXXXX... sekarang dia dah macam orang dapatgaji pencen.... Potong USD10 dapat RMXX,XXX


Memangbetul katan dia. Hari ini cukup 3 minggu saya join dan hasilnya saya sudahdapat direct sponsor 19 orang.... Dan bila klik bahagian komisyen dah adaUSD.... Belum pun cukup sebulan... menyesalaku sebab resign dulu dan tak cuba ... walaupun upline sayadulu (orang Thailand kata MESTI untung punya TAPI peringkat awal kena rajinpromote). Masa itu saya lebih suka kepada biz berbentuk MLM yang ada produkfizikal.... Rupa-rupanya biz jenis ini tak tahan lama dan hasilnya turun-naiktak menentu.


Sekiandulu & jumpa lagi.... Ini cerita sebenar iklas dari saya... bukan rekaan.Tak manis jika saya ceritakan nama biz yang telah saya join dahulu... adabanyak, yang modal USD250, USD600, RM360, RM250,...




Iklasdari saya:


PANDUANPENDAFTARAN:
SEBELUM MENGISI BORANG INI, SAYA NASIHATKAN ANDA TONTON DULU VIDEODI BAWAH


Jika anda miliki 2pra-syarat dibawah anda boleh sertai GDI sekarang:
1. Ada modal USD10 (RM35)

2. Ada kad kredit @ kad debit EON Bank@kad debit Visa Electron Public Bank @ paypal


KLIK DI SINI: BORANGPENDAFTARAN

VIDEOCARA DAFTAR GDI





Thank
Fardy

SMS : 0125352532
YM: podyizanie
http://website.ws/farbiz09/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2009 09:36 PM | Show all posts
Cepat...sms saya atau register dulu dlm link yg saya bagi k...

cepat bertindak...tidakkah anda mahu wang beribu dollar masuk dlm akaun bank ?

memang mantap !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2009 07:12 PM | Show all posts
Payment boleh dilakukan melalui 3 cara :

PAYPAL
DEBIT CARD
CREDIT CARD

Saya syorkan anda menggunakan PAYPAL @ DEBIT CARD (public bank,maybank,..)

anda diberi masa 7 hari promoting website yg akan diberikan kepada andaPERCUMA! jadi anda boleh mendapatkan sebanyak mana downline dan DIBAYAR!...setelah hari ke 8

barulah sistem akan memotong yuran sebanyak RM35 sahaja ? murah bukan ? jikasatu hari nanti anda akan

mendapat pulangan sebanyak $1000 ++ @ $17000 ++ sebulan ..ini tidakmustahil..anda sudah balik modal !

malah lebih dan menguntungkan....!

Jadi jangan buang masa lagi..ayuh ! bina pendapatan yang gemilang !

SIGN UP HARI INI ! : www.website.ws/farbiz09


PS - jangan malu untuk email kepada saya jika ada masalah !
regards,

Fardy
GDI marketer
www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2009 11:58 PM | Show all posts
hanya RM35 !!! PM saya utk join..jangan berlengah
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-8-2009 09:17 PM | Show all posts
sign up here now : www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2009 01:05 PM | Show all posts
Hi and Happy to all ,

Please don’t hesitate me to join my very good business nowadays..called GlobalDomain International
Go to site
www.website.ws/farbiz09
Please proceed to the SIGN UP HERE

and then confirm the PAYMENT METHOD whetheryou choose :
1)
PAYPAL – must have a money inside your paypalaccount ! minimum $10
2)
Debit Card ( VISA /Mastercard) – same as above
3)
Credit Card – same as above


that's all...it will give you 7 DAYS for free to promote your site and you'll get thecommission !!!
My Sifoo gain about $17000 a month !!! and I’m towards $1000 ++ a month !!!
FACT and NO CHEATED you can searchfor more details in the popular search engine !

SO Hurry !!! Make money today !
THE SIMPLE FACTS ABOUT GLOBAL DOMAININTERNATIONAL
1)
10 years in internet market and sowell known
2)
35 from 500 of the active big companyin the world
3)
Using HTTPS not HTTP….
4)
Many more…
PS – Don’t hesitate toEMAIL me IF facing any problem !

Regards,

Fardy
GDI marketer
Email : farbiz@rocketmail.com
www.website.ws/farbiz09
http://www.farbiz09.ws/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-8-2009 07:01 PM | Show all posts
dh ramai yg sign up dengan saya...anda bila lagi ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2009 02:32 PM | Show all posts
hanya RM35 sahaja...buat beribu2 dollar...

ingat ! ini perniagaan..bukan skim cepat kaya..paid to click...etc

www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2009 11:05 PM | Show all posts
bukti pendapatan dengan global domain international



$17000 +++ sebulan !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2009 02:16 PM | Show all posts
penyertaan semakin bertambah !!! PM saya utk join ! hanya RM35 shj !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2009 11:05 AM | Show all posts
sudah lebih 100 penyertaan ! buat duit sekarang ! hanya RM35 shj !

PM saya atau sign www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2009 10:10 PM | Show all posts
semakin hangat..cepat join hari ini...$17000 sebulan !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2009 01:51 PM | Show all posts
lakukan sekarang tempah tempat anda hanya RM35 sahaja !!!

sign up disini www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2009 01:42 PM | Show all posts
sign up percuma 7 hari sebelum tawaran ditutp !!!

sign up sini : www.website.ws/farbiz09

ps - perlu ada modal rm35 dalam paypal atau debit kad atau kredit kad...itu jer !

PM if ada problem...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-9-2009 12:16 PM | Show all posts
sesiapa yang tak berapa paham bahasa inggeris..anda boleh masuk ke website saya berbahasa Melayu disini :

www.farbiz09.ws

Semoga anda sign up di link yg saya sediakan dan mulakan kebebasan kewangan anda !

saya akan membantu...

modal hanya : RM35 sahaja...dan InsyaAllah anda dapat lebih daripada itu

PROMOSI : 10 sign up pertama mendapat website PERCUMA selepas trial 7 hari...

sekian...

PM saya utk maklumat lanjut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2009 11:51 PM | Show all posts
Salam sejahtera buat semua


Berikut adalah pesanan Sifu Mazelandalam FORUM CG 4/9/2009.


Fantastic,
Semoga segala usaha diberkati Allah.
Cuma satu perkongsian, dalam GDI tiada duit segera, ia lambat,
tapi bertambah setiap bulan. Dalam kajian saya, purata IM yang
menjalankan program GDI ini, jika mereka konsisten,

dalam masa setahun, kebanyakkannya akan memperolehi pendapat
sekitar USD1,000-USD2,000 sebulan.

Penghujung tahun kedua, purata pendapatan sekitar USD 30,000 - USD35,000sebulan

Penghujung tahun ketiga, tak dapat kira, culculator dah rosak...

tapi dua tahun pertama, is fact, itu merupakanstatistic yang di ambil oleh salah seorang upline saya di US.

Dengan syarat, non-stop promotingusing invite, dan non stop promoting through groups or sosialnetworking or forum or blogs.

Jangan risau ada orang join atau tidak, kerana itu adalah hasil. Yang perludirisau samada kita konsisten nak promote atau tidak.
Setiap usaha pasti ada ganjaran, insyaAllah.

Terima Kasih

Mazelan Abas
Internet Marketer


SIGN UP DISINI :
JUTAWAN USD
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2009 10:27 PM | Show all posts
join gdi hari ini dan buat duit USD 1000 sebulan ! wow:

www.farbiz09.ws
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:57 PM GMT+8 , Processed in 0.413809 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list