CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1968|Reply: 5

Hanya RM35 shj..perniagaan terbaik di dunia !

[Copy link]
Post time 12-8-2009 09:37 PM | Show all posts |Read mode
SIgn up percuma 7 hari disini :

http://website.ws/farbiz09/

$17000 sebulan ? sifu saya dh dapat...

ps- bincang disini jika kurang kepastian, bisnes ini menggunakan Global domain international website !
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2009 10:37 PM | Show all posts
My1Stop Affiliate Programme - We Promote YOUR Website for FREE!

Salam/Good Day Blogger.

We are offering you a chance for YOUR website to be promoted for FREE through our Affiliate Programme!

Read more about our My1Stop Affiliate Program or see for yourself over 50 of My1Stop Affiliates here: http://www.my1stop.com.my/v1/index.php?content=affiliates

Thank you for your time.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2009 10:18 AM | Show all posts
Cerita saya dengan GDI



Salam sejahtera
Selamat bertemu lagi


Hariini saya ingin menjelaskan mengapa saya join GDI?


Sebenarnyasaya pernah sign up GDI pada tahun 2005 di bawah orang Thailand. Masa itu sayatidak jumpa link orang Malaysia walaupun memang sudah ada orang Malaysia yangjoin GDI secara diam-diam. Disebabkan susah mendapat maklumat, tiada buktiincome, takut kena tipu, takut scam website dan sebagainya saya pun resignselepas 7 hari.


Baru-baruini seorang kawan yang juga downline saya dalam MLM hantar email ajak joinGDI.... Terperanjat juga jadinya. Saya mengambil masa beberapa hari mengkajisemula dan ... rasamenyesal pun timbul... sebab resign dulu. Oleh kerana terdapatbukti dan mudah dapat maklumat dan mudah pula mendapat tunjuk ajar dari upline2saya join GDI.


Sayabertekad dengan menyediakan RM250 dalam akaun untuk bayaran GDI selama 6 bulan.Saya memilih untuk cuba 6 bulan (RM250) iaitu besamaan dengan nilai saya joinkebanyak MLM sebelum ini. Rupanya mudah biz ini, selepas upline beritahu.... Kau register, lepas tu duplicate websaku dan promote.... Itu je... prospek kau seluruh dunia...


Bilasaya kaji hasil yang diperolehi oleh upline2 memang GDI ini unik. Pendapatanbulanannya setiap bulan semakin meningkat tidak macam MLM yang saya buat dulu,ada turun - naik dan lepas setahun dua, bonus ... kosong, kemudian cari bizbaru pula.


BuatGDI ni kena sabar...itu yang dia kata. Bonus bulan pertama dia usd3 sahaja, bulan ke dua USD36,bulan ke USDXXX bulan ke empat USDXXXX... sekarang dia dah macam orang dapatgaji pencen.... Potong USD10 dapat RMXX,XXX


Memangbetul katan dia. Hari ini cukup 3 minggu saya join dan hasilnya saya sudahdapat direct sponsor 19 orang.... Dan bila klik bahagian komisyen dah adaUSD.... Belum pun cukup sebulan... menyesalaku sebab resign dulu dan tak cuba ... walaupun upline sayadulu (orang Thailand kata MESTI untung punya TAPI peringkat awal kena rajinpromote). Masa itu saya lebih suka kepada biz berbentuk MLM yang ada produkfizikal.... Rupa-rupanya biz jenis ini tak tahan lama dan hasilnya turun-naiktak menentu.


Sekiandulu & jumpa lagi.... Ini cerita sebenar iklas dari saya... bukan rekaan.Tak manis jika saya ceritakan nama biz yang telah saya join dahulu... adabanyak, yang modal USD250, USD600, RM360, RM250,...




Iklasdari saya:


PANDUANPENDAFTARAN:
SEBELUM MENGISI BORANG INI, SAYA NASIHATKAN ANDA TONTON DULU VIDEODI BAWAH


Jika anda miliki 2pra-syarat dibawah anda boleh sertai GDI sekarang:
1. Ada modal USD10 (RM35)

2. Ada kad kredit @ kad debit EON Bank@kad debit Visa Electron Public Bank @ paypal


KLIK DI SINI: BORANGPENDAFTARAN

VIDEOCARA DAFTAR GDI





Thank
Fardy

SMS : 0125352532
YM: podyizanie
http://website.ws/farbiz09/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2009 10:29 PM | Show all posts
JOin cepat hari ini...jangan tunggu utk buat duit..saya semakin menuju $1000 dollar sebulan ! malah sifu saya sudah mendapat $17000 !!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2009 07:15 PM | Show all posts
Payment boleh dilakukan melalui 3 cara :

PAYPAL
DEBIT CARD
CREDIT CARD

Saya syorkan anda menggunakan PAYPAL @ DEBIT CARD (public bank,maybank,..)

anda diberi masa 7 hari promoting website yg akan diberikan kepada andaPERCUMA! jadi anda boleh mendapatkan sebanyak mana downline dan DIBAYAR!...setelah hari ke 8

barulah sistem akan memotong yuran sebanyak RM35 sahaja ? murah bukan ? jikasatu hari nanti anda akan

mendapat pulangan sebanyak $1000 ++ @ $17000 ++ sebulan ..ini tidakmustahil..anda sudah balik modal !

malah lebih dan menguntungkan....!

Jadi jangan buang masa lagi..ayuh ! bina pendapatan yang gemilang !

SIGN UP HARI INI ! : www.website.ws/farbiz09


PS - jangan malu untuk email kepada saya jika ada masalah !
regards,

Fardy
GDI marketer
www.website.ws/farbiz09
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2009 10:13 AM | Show all posts
register hari ini utk kebebasan kewangan !!!

RM35 sahaja...PM me for more details
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:17 PM GMT+8 , Processed in 0.087663 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list