Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
133177
View
334
Reply

List Veterinar Sekitar Malaysia

[Copy link]

Author: leotazz818       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 12:32 AM | Show all posts
Post Last Edit by dang_oniey at 4-10-2009 00:49

ini dia anak kucing tu.....camne nak buat ni ???

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 04:24 PM | Show all posts
42# curlywiseone

consultation fee x sure la plak.. slalu pegi main byr jek dengan harga ubat.. hehe.. but mmg konfiden lah dgn vet ctu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 11:10 PM | Show all posts
48# shasafiera

TTDI Jaya..di shah alam.seksyen 13.
ada signbod dun wori x sesat punye.kan dah bg no vet tu.just call je 4 direction.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 11:11 PM | Show all posts
49# dang_oniey

dear..area klang x arif ade vet ke tak.
rasenye penah ternampak opposite the road kat JJ Bukit Tinggi tu.
What happen to the kitty?? mcm eksiden je
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:02 AM | Show all posts
sha & dang_oniey,
apa cerita tentang anak kucing yang u all selamatkan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:45 AM | Show all posts
49# dang_oniey

Kat bukit tinggi ada Vet try tel this no 03-3324 0757, kat kota kemuning pun ada tel 03-5121 4440
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:47 AM | Show all posts
54# boocik04

Baby cat tu dah mati...x dpt diselamatkan
Baby cat ku c'tam dah pergi.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:57 AM | Show all posts
Post Last Edit by dang_oniey at 4-10-2009 00:49

ini dia anak kucing tu.....camne nak buat ni ???


dang_oniey Post at 4-10-2009 00:32


Cian dia, aritu sya pun ada jumpa baby cat 1 bln usianya, bdk buang kat dlm pagar umah saya (mix persian), sok tu antar gi klinik. Doctor ckp dia akan usaha sebaik mungkin, keadaannya truk...esk tu doctor call, baby cat tu dah mati after coma. X terkilan psl duit kuar (RM150.00 gak laaa - for medicine/surgery/boarding), cuma terkilan dia x dpt hidup lama.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:58 AM | Show all posts
52# ati1402
tq...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 12:30 PM | Show all posts
57# shasafiera


takpe, sha... at least u dah buat yang terbaik untuk dia cuma umur dia je tak panjang {:3_83:} . hu hu hu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:35 PM | Show all posts
49# dang_oniey

dear..area klang x arif ade vet ke tak.
rasenye penah ternampak opposite the road kat JJ Bukit Tinggi tu.
What happen to the kitty?? mcm eksiden je
ati1402 Post at 4-10-2009 11:11 PM


sorry...lambat reply .... baby kucing tu tak dapat diselamatkan .... masa malam yang sebelum dia mati tu dia ada tunjuk sedikit perubahan nampak macam dah sihat sikit lepas bagi minum ...boleh angkat kepala ....dalam kul 1 pagi tu tengok  dia ok lagi...tapi... lepas tu dalam kul 7 pagi...bila me bangun tido...tgk dia dah tak bernyawa .. ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 04:49 PM | Show all posts
sorry...lambat reply .... baby kucing tu tak dapat diselamatkan .... masa malam yang sebelum dia mati tu dia ada tunjuk sedikit perubahan nampak macam dah sihat sikit lepas bagi minum ...boleh ang ...
dang_oniey Post at 5-10-2009 16:35


ye ke dang? alahhh siannye... sabar la dang...
at least u dah cuba...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 07:53 AM | Show all posts
60# dang_oniey


alaaa..... sedihnya baby cat tu dah takde .
memang umur dia tak panjang.
takpe, at least u dah buat sebaik mungkin untuk dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2009 08:33 AM | Show all posts
korang bole refer address vet yg k leo bg tu... kat klang ada byk vet, kalau nak g klinik gomen.. bole la ke shah alam, add pun ada jugak akak bg tu... rajin2 selak ye.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:12 PM | Show all posts
60# dang_oniey

kita senasib.....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2009 09:14 AM | Show all posts
Klinik Haiwan & Surgeri Mesra
No. 2A, Jln 7/7A, Seksyen 7,
43650 Bdr Baru Bangi,
Selangor
Tel/Fax: 03-89250121
E-mail: mesra_vet@yahoo.com

Dr. Hj. Wan Ahmad kusairy bin Wan Sulaiman p.m.c. (DVM, UPM)
(Manager) 012-6051680

Dr. Noorazrena bt. Abdul Aziz (DVM, UPM)
016-2182140

Dr. syuhada bt. Ahmad Kamil (DVM, UPM)
019-3864156

Dr. Khairina Akmar bt. Khalid (DVM, UPM)
019-2080324
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2009 09:16 AM | Show all posts
Mesra Pet Clinic/Pet Shop
No. 16. Jln Impian Perdana, Saujana Impian,
43000 Kajang, Selangor.
Tel: 03-87340121
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2009 09:19 AM | Show all posts
Muezza Veterinary Clinic
B10-G19, Chempaka Puri, Bdr Baru Nilai,
71800 Nilai,
Negeri Sembilan
Tel/fax: 06-8500645

Dr. Zulkifli Abd. Ghani
Veterinary Surgeon DVM (UPM) CAH (Cairo)
hp: 019-7173771
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2009 09:21 AM | Show all posts
Klinik Haiwan Lynn & Lynn
39, Jln Opera K U2/K,
Tmn TDDI jaya,
Shah Alam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 09:47 AM | Show all posts
Hai sume...

Ni Klinik haiwan kat Kota Kemuning, klu sya tau x yah la sya gi tempuh klang tu..jem giler..
Sesiapa yg dok dekat ngan Kota Kemuning leh la gi antar kat cni je. Tempatnye pun best gak, doctor pun baik. Harga pun cam ok je...vaksin RM40.00 / Dewormed RM5.00 (Agak2 murah ke dari tempat2 lain)

Caring Animal Clinic
8G, Jalan Anggerik Vanilla Y 31/Y
Kota Kemuning
40460 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 03-5121 4440

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077240s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list