Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
99455
View
848
Reply

SO & AC FUTURE ACTIVITY - GATHERING ON 28 MAC 2015

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 5-10-2009 01:54 PM | Show all posts
aah aah
hana mitak tlg ltkkan nama
nnt b bgtau dia bwk apa...dia tgh busy lagi tu...nnt dia dh bgtau b tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 02:22 PM | Show all posts
Gathering AC 2/2009

tarikh : 17.10 (deepavali)

Masa : 12.00 pm

beralamat dia Presint 9, Putrajaya


kalau sudi hadir sila maklumkan nama anda kat kat sini....
saya akan update dari masa ke semasa

Gathering kali ni anda dikehendaki bawak potluck...
bile lg nk tunjuk skill memasak korang tu

nak no fon siler pm







Yang akan hadir (Insya ALLAH)

1. nzhass (main menu... nasi ape tak tau lg )
2. Isabel (spaghetti)
3. seroja23 (assistent ai )
4. limau (kek)
5. Hana_Hirokawa + bodyguard (rendang daging)
6. im_comey (dessert)
7. taesungki aka weina (rendang daging)
8. rukiaichigo (puding cocktail)
9. nightwinkle
10. teky oppa
11. anonymous5050
12. Jel_jelita
13. minho_nora
14. azzy
15. muun
16. skymania (ketupat palas + rendang ayam)
17. wbsJue (nasi hempet )
18. Haizan ( kek coklat)
19. aima87
20. brookemcqueen ( since budak hostel..dimaafkan..leh ler bawak barang tunjuk... )
21. momoko
22. k-aries
23. mawad
24. awan_guling2
25. hana_olijas

tak konpem
1. JC
2. twinkystar
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:41 PM | Show all posts
cane aku nak konpem kan neh?act da deal ngn kak ruki die nk bg dvd bakar kt aku.kang aku x datang sian lak kat die.hehe..erm kalo ayah aku bg kete ari tuh aku g.ok x?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:49 PM | Show all posts
cane aku nak konpem kan neh?act da deal ngn kak ruki die nk bg dvd bakar kt aku.kang aku x datang sian lak kat die.hehe..erm kalo ayah aku bg kete ari tuh aku g.ok x?
bottle_boy Post at 5-10-2009 04:41 PM


ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 06:01 PM | Show all posts
ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 16:49

ingt kiah ko janji balik dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:04 PM | Show all posts
ingt kiah ko janji balik dgn aku
kalchi Post at 5-10-2009 06:01 PM


wokeh... tp nnt kalo dh jumpa kat sana, ko ingat kan aku blk ko akan blk dgn aku sekali!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:08 PM | Show all posts
ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 16:49


oh korg dtg segerombolan nek kete api ke?ptu nek bas??erm best gak tuh.ok nnt aku konpenkan balik...
(akuxleh imagine betape malunye aku nk jmpe noona seramai 20 org)
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:11 PM | Show all posts
oh korg dtg segerombolan nek kete api ke?ptu nek bas??erm best gak tuh.ok nnt aku konpenkan balik...
(akuxleh imagine betape malunye aku nk jmpe noona seramai 20 org)
bottle_boy Post at 5-10-2009 08:08 PM


aku xsure la 20 org ke beraper yg join sesama nek ERL ni, tp dgr2 akan ada yg tolong fetch kiter kat putrajaya sentral nnt!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:17 PM | Show all posts
aku xsure la 20 org ke beraper yg join sesama nek ERL ni, tp dgr2 akan ada yg tolong fetch kiter kat putrajaya sentral nnt!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 20:11


owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 08:54 PM | Show all posts
@bottle_boy

nak tanya ni confirm dtg ke..?
klu x k.bel nak letak kat confirm list...

@JC...

oke k.bel harap dpt ler ko dtg...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 08:58 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat open house sekali...dia berharap kita semua dpt menghadirkan diri klu ada yg free utk dtg meramaikan majlis dia kat umah dia...

gan tu k.bel nak tanya ada sesiapa yg akan bakal hadir ke sabtu ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:06 PM | Show all posts
owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
bottle_boy Post at 5-10-2009 20:17

kalo ngko jadik bwk kete ko tlg anto kakchu balik boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:16 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat o ...
isabel Post at 5-10-2009 20:58


dpt gak......yorabun pegi la

momo ade exam
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:18 PM | Show all posts
owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
bottle_boy Post at 5-10-2009 08:17 PM


hmmmm, ko duk kat maner ek?? kot kalo sng aku nk jumpa dgn ko, boleh jer kot... hahahaha ~~
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:21 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat o ...
isabel Post at 5-10-2009 08:58 PM


xtau ah nk ckp mcmaner kak bel... takut time tu ada yg nk dtg rumah... and sy xtau nk g rumah hana_o mcmaner... ekceli dr time puasa kot dia ada ajak sy g kenduri kawen adik dia tu sbb nk rs coklat yg dia buat!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:58 PM | Show all posts
@bottle_boy

nak tanya ni confirm dtg ke..?
klu x k.bel nak letak kat confirm list...

@JC...

oke k.bel harap dpt ler ko dtg...
isabel Post at 5-10-2009 20:54


erm letak la kt konfim list.rase dpt dtg.i'allah..hehee
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:58 PM | Show all posts
kalo ngko jadik bwk kete ko tlg anto kakchu balik boleh ke
kalchi Post at 5-10-2009 21:06


anta ke mane kak chu?sampai ke thai pn boleh.hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:59 PM | Show all posts
hmmmm, ko duk kat maner ek?? kot kalo sng aku nk jumpa dgn ko, boleh jer kot... hahahaha ~~
rukiaichigo Post at 5-10-2009 21:18


aku duk kajang jek kak ruki.ptrajaya tuh slalu jek g..hehee
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:03 PM | Show all posts
aku duk kajang jek kak ruki.ptrajaya tuh slalu jek g..hehee
bottle_boy Post at 5-10-2009 21:59


so selamat bjumpa lah ya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:07 PM | Show all posts
so selamat bjumpa lah ya...
limau Post at 5-10-2009 22:03

lame gile xnmpak limau

limau kite balik same okay.. jgn tggl chu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:08 PM | Show all posts
lame gile xnmpak limau

limau kite balik same okay.. jgn tggl chu
kalchi Post at 5-10-2009 22:07


tulah rindu chu2 jugak.naper tak masuk siang2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 10:12 PM | Show all posts
Gathering AC 2/2009

tarikh : 17.10 (deepavali)

Masa : 12.00 pm

beralamat dia Presint 9, Putrajaya


kalau sudi hadir sila maklumkan nama anda kat kat sini....
saya akan update dari masa ke semasa

Gathering kali ni anda dikehendaki bawak potluck...
bile lg nk tunjuk skill memasak korang tu

nak no fon siler pm









Yang akan hadir (Insya ALLAH)

1. nzhass (main menu... nasi ape tak tau lg )
2. Isabel (spaghetti)
3. seroja23 (assistent ai )
4. limau (kek)
5. Hana_Hirokawa + bodyguard (rendang daging)
6. im_comey (dessert)
7. taesungki aka weina (rendang daging)
8. rukiaichigo (puding cocktail)
9. nightwinkle
10. teky oppa
11. anonymous5050
12. Jel_jelita
13. minho_nora
14. azzy
15. muun
16. skymania (ketupat palas + rendang ayam)
17. wbsJue (nasi hempet )
18. Haizan ( kek coklat)
19. aima87
20. brookemcqueen ( since budak hostel..dimaafkan..leh ler bawak barang tunjuk... )
21. momoko
22. k-aries
23. mawad
24. awan_guling2
25. hana_olijas
26. bottle_boy

tak konpem
1. JC
2. twinkystar
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:14 PM | Show all posts
aku duk kajang jek kak ruki.ptrajaya tuh slalu jek g..hehee
bottle_boy Post at 5-10-2009 09:59 PM


oooo, ko duk kajang jer?? mmg la dekat dgn putrajaya tu. aku yg dok jauh kat kepong ni, mmg mcm utara selatan jer dgn putrajaya tu!!    hmmm, kalo ko amik aku kat putrajaya sentral boleh ker??

oit, bdak botol... ko pm aku no hp ko... nnt aku bg ko no hp aku gak... sng skit nk berhubung!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:27 PM | Show all posts
so selamat bjumpa lah ya...
limau Post at 5-10-2009 22:03


maluu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:29 PM | Show all posts
oooo, ko duk kajang jer?? mmg la dekat dgn putrajaya tu. aku yg dok jauh kat kepong ni, mmg mcm utara selatan jer dgn putrajaya tu!!    hmmm, kalo ko amik aku kat putrajaya sentral boleh ker?? ...
rukiaichigo Post at 5-10-2009 22:14


hahaha..oh kepong ke,,jaoh2..gigih ko nak dtg sini ek.hehee..

ok ak da pm ko da..hehee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048003s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list