Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
100246
View
848
Reply

SO & AC FUTURE ACTIVITY - GATHERING ON 28 MAC 2015

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 22-9-2010 03:08 PM | Show all posts
thn ni takde gathering raya ka?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 04:51 PM | Show all posts
thn ni takde gathering raya ka?
Hana_Hirokawa Post at 22-9-2010 03:08 PM


nk wat kat ner??? hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 09:14 AM | Show all posts
zue
thn ni ntah ler... hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 05:13 PM | Show all posts
Kat AC xde thread kuiz ker? Memandangkan skrang dah ada ujian dr mod daus, nape xbuat thread study group or soklan spot

pemberi soklan mungkin dr mod atau forumer [5 kedit]
peneka yang betul & terawal [10 kedit]

salam satu soklan ada 3 pecahan.

cth :

Soklan 1 :
a] Mata tu milik siapa? Sila tepek pic dia?
b] Apakah lakonan terbaru dia?
c] Apakah award yang pernah dia terima?

Ni just cadangan...... xtau la nak kategorikan aktiviti ke ape

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 08:20 AM | Show all posts
mira.....

kat AC ni mmg ada thread kuiz... n soklan dia takde la byk sangat....
ni thread dia : KUIZ @ AC

cuma skrg ni akak nk tumpu pd kuiz daus dulu... biler kuiz daus dh setel utk musim pertama, baru gerak dengan kuiz tu plak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 09:05 AM | Show all posts
Reply 830# nzhass79

wahhhhhhhhhhhhh...best2.....

so tunggu nek soklan jer la eak..... skrang ni thread tu tgh rehat la eak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 02:54 PM | Show all posts
baru pasan da kuiz@ac yg kak zu tepek tu..pas ni harus msuk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 04:54 PM | Show all posts
baru pasan da kuiz@ac yg kak zu tepek tu..pas ni harus msuk..
Yna@shynee Post at 9-11-2010 14:54


leh la join meneka
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 05:02 PM | Show all posts
Reply  nzhass79

wahhhhhhhhhhhhh...best2.....

so tunggu nek soklan jer la eak..... skrang n ...
azmira81 Post at 9-11-2010 09:05 AM


kira cam tgh rehat laaaa... n tengah kumpul sebanyak mungkin soklan....
thread tu terstop sat sbb skrg akak sangat2 bizi... time opis hour lgsug takleh masuk... tau je la kalo nk wat kuiz ni kene prepare soklan.... pastu nk kene pantau thread sokmo.... Insya ALLAH lps raya haji ni sambung...
n ada gak cadangan nk wat kuiz kat SO cuma takut takde sambutan je.. lg plak masih ada yg lom nk jd volenteer wat soklan
so, projek tu tangguh dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 05:03 PM | Show all posts
baru pasan da kuiz@ac yg kak zu tepek tu..pas ni harus msuk..
Yna@shynee Post at 9-11-2010 02:54 PM


jgn lupe masuk nanti yer... n soklan dia tak susah... TAPI kredit takde la byk....
tp bg akak ok jer... biar sket dari takde langsung... nanti ajak kengkawan ramai2 masuk yer....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2010 05:06 PM | Show all posts
jgn lupe masuk nanti yer... n soklan dia tak susah... TAPI kredit takde la byk....
tp bg akak  ...
nzhass79 Post at 2010/11/9 17:03


x kisah kak zu..kedit  x byk xpe jnji hepi...ngah 2ggu je nie..harp2 x ketinggalan lg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2011 10:06 AM | Show all posts
semua...

klu ada apa2 cadangan...sila cadangkan tahun ni kita nak buat gathering tahunan kat mana..?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 03:31 AM | Show all posts
biler nak wat gath lagi??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2011 04:55 PM | Show all posts
kita buat sebelum puasa ler...either bulan 7 or 6 gitu...

ko org nak buat outdoor kat mana kali ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 07:23 AM | Show all posts
kak bel.. wat gathering masa hari belia tu lah.. leh moyan suju M bersama2 kekeke..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 07:53 AM | Show all posts
Reply 840# Hana_Hirokawa

aku stuju sangatttttttt,,, n bg yg jauh2 tu aku leh usha tempat tinggal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-4-2011 01:09 PM | Show all posts
Reply  Hana_Hirokawa

aku stuju sangatttttttt,,, n bg yg jauh2 tu aku leh usha tempat tinggal
nzhass79 Post at 28-4-2011 07:53



uik..semangat dia...
masa ni kbel x ada tapi klu ko org nak buat...organiser ler ye....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 02:43 PM | Show all posts
Reply 842# isabel

ala kak bel p manerr??? tanak ar organise
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 03:50 PM | Show all posts
kak bel
alah kak bel takdo? huhu kaka zue aa organise hehehe...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2011 09:58 AM | Show all posts
hubby ada office outing gathering...so kena ler ikut sbb gathering ni bawak family....
Bella kbel x bawak sbb gathering ni kat Hutan Belum...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2011 10:24 AM | Show all posts
Reply 844# Hana_Hirokawa

Insya ALLAH... korang ada, meh same2 kita organise.... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2011 12:04 PM | Show all posts
Reply  Hana_Hirokawa

Insya ALLAH... korang ada, meh same2 kita organise.... hahahahaha
nzhass79 Post at 29-4-2011 10:24



    ...tak tahu nk wat kat mana agik yaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 08:04 AM | Show all posts
...tak tahu nk wat kat mana agik yaa
limau Post at 29-4-2011 12:04


kat umah kak zue ahahaha... larikkkkkkkkkkkkk.........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2015 04:54 PM | Show all posts
dah lama thread ni bersarang...

baek semua AC akan bakal ada future activiti mcm biasa gathering la kan...

so tunggu MOD @dauswq bukak thread gathering oke...

cc : @nzhass79 @eddlisa_uyuk @teky

perhatian : @admin6
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057632s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list