JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6644
View
15
Reply

FUTSAL DI SEKITAR KULIM, KEDAH..

[Copy link]

Author: isahashim       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2009 04:56 PM | Show all posts |Read mode
ADE SAPE2 TAU PASAL FUTSAL COURT KAT SEKITAR KULIM. KEDAH?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2009 10:49 PM | Show all posts
yg aku penah pegi maen ada 2 tempat..
satu kat KRCC....
murah jee...
siang kalo rm20, mlm kalo rm50..
tapi kualiti padang amat membanggakan..
karpet surau jadik padang bolaa...
dahla koyak sana sini..
tadak bajet bleh aa p maen...
kalo maen 'sape kalah bayar' bleh aa maen kat sini...

satu lagi kat... aaaaa..
aku lupa aa nm tempat tuu...
dari BKE tu ang terusss jaaa....
nnt nmpak padang futsal tepi hiway tuu..
jauh sket dr pekan kulim....
mlm kalu rm70 kot..
pakai rumput tiruan tuu..
tapi padang dia aku rasa mcm kecik jee...
xpuas maen...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2009 01:27 AM | Show all posts
2# akukamudandia


hurm...dua tempat 2 je ke bro kat kulim?area kelang lama ka....area taman selasih or keladi xda ek?

bkn pa nak cari tempat best ckit la...standart ke kat krcc n bke 2? kalo nak wat tournament agak2 ko ok ?lagi 1, ramai ke kat krcc n bke 2 yg ko main? maksud aku selalu full [email=house@kena]house@kena[/email] booking atau blk terus pegi je...

dari cara ko ckp 2 mcm xbest je...hehehhe

anyway thanks la bg info..ko umo bape ek?mmg dok kulim ka?

tq bro....adios...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:28 AM | Show all posts
Post Last Edit by akukamudandia at 19-10-2009 02:33

area kelang lama aku rasa xda...
tmn selasih aku tatau..
xponah dengar plak kat tmn selasih ada pdg futsal...
kat keladi xda...
maen bola kat stadium tu jaa...

kat krcc tu mcm harem....
pakai kapet surau wat pdang futsal.. ko bygkan laaa...
tapi bersesuaian dgn harga dia laa..
murah...
maen petang kalu baru rm20 jee...

kalo kat bke tu standard...
tapi aku rasa kat bke tu xmcm padang futsal biasa laaa..
tatau aa pasaipa....... hehe


kalo wat tournament aku rasa baek buat kat bke tuu...
sedap sket...
sbb pkai rumput kaann..

kat krcc tu ramai gak org....
sbb evrytaim aku p mmg akan ade org maen...
selalu mmg kami tepon dlu baru p...
kat bke tu jarang aku nmpak org maen.....
maybe sbb jauh n mahal laa kot...
selalu aku p mlm ....
siang xpasti aa ramai or x...

aku study kat kulimmm...
umo awal 20-an.. hehe
tapi aku dah lama xmaen futsal kat kulim...
baek pegi prai jee...
puas hati...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2009 07:44 AM | Show all posts
perai kat ne?ko study mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:24 PM | Show all posts
best bola kat mak mandin..
safira kat sebrang jaya...

best bola tu mmg fofuler laa...
member2 dr pulau pon selalu turun best bola kalo nk maen futsal..
court pon kena oder cepat2.. huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2009 02:32 PM | Show all posts
ooo...

xsalah aku bkn area penang sana, seberang perai or seberang jaya ntah bkn ada sport planet ke? yg 2 lg best n standart la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:42 PM | Show all posts
haaaa..
sport planet tu safira laa..
tapi court tu xde rumput...
pkai lantai je....
kalo xsilap aku kalo area mainland nie safira tu paling mahal..
bape harga aku xigt la plak coz dah lama xp sana..
aku pn xingt bila kali terakhir jejak kaki kat sana...

xramai org yg suke maen futsal xde rumput neh...
jatuh kalu saket... haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:44 PM | Show all posts
kat megamall prai kat tingkat atas skali pon xsilap aku ade satu...
tapi tatau aa wujud agi ke x... haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2009 04:48 PM | Show all posts
9# akukamudandia

nape die panggil safira?
o, org lagi suke main yg ada karpet tiruan 2 ek?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 08:18 PM | Show all posts
haha..
sbb dia dekat ngan safira golf resort tu kot...
sbb tu panggil safira..
haha...

ang duk kat mana weh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2009 09:50 PM | Show all posts
aku keje kat ipoh rite now..tapi aku mmg asal org kedah..org selama kedah..

ko pernah sampai?ko study mane n amek pe?ko asal org mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 11:18 PM | Show all posts
oo selama kedah.. aku tau aku tau..
penah lalu kat sana.. hehe

aku ngaji skolah pondok je.. hehe
aku asal org sini2 jugak.. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2009 12:13 AM | Show all posts
pondok mana?


ooo...ingat asal bkn kedah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 12:47 PM | Show all posts
Warga Kedah!
Jangan lupa mai meriahkan #PestaFutsalRakyat Edisi Merdeka Tertutup Kedah 2018. Ada hadiah misteri menarik buat ampa yang mai kat sana nanti!
Lokasi: DFutsal Centre, Titi Gajah, Alor Setar, Kedah
Tarikh : 1 & 2 September 2018
Masa : 8 pagi - 6 petang
Talian Hotline: 0123640010 atau whatsapp bit.ly/hotlinePFR
Pakat TAG dan SHARE kat geng-geng bola ampa semua!



Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:17 AM | Show all posts
akukamudandia replied at 19-10-2009 02:24 PM
best bola kat mak mandin..
safira kat sebrang jaya...

oh noooooooooooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049371s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list