Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3638
View
5
Reply

Klik Klak Sofa

[Copy link]

Author: animaniac       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-10-2009 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Salam,

Pernah dengar tak pasal klik klak sofa? Sofa yg boleh transform jadi bed? Ada jual tak kat Malaysia? I ter'browse' internet bahagian furniture dan jumpa maklumat pasal klik klak sofa ni, macam best je sbb boleh jimatkan ruang dalam rumah plus spare bed utk tetamu yang datang. Blog ni menceritakan serba sikit mengenai klik klak sofa dan ada satu gambar berkenaan klik klak sofa. Thanks

http://klik-klak-sofa.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:06 AM | Show all posts
sofa bed? kat ikea mcm byk je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:32 AM | Show all posts
byk jek kat kedai furniture.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:34 AM | Show all posts


klu yg mcm ini.. pacit oja ada beli raya ari tuh. dengar2 dlm rm2k. santek jugak kan?

ada soh papa belikan yg mcm tuh jgk. masalahnya... webit oja ske gigit furniture.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-10-2009 03:42 PM | Show all posts
ohh ye ke, byk kat ikea?? hehe selalu pi ikea i tak belek2 pun betul2 benda camni, wife yg selalu tengok, so bila jumpa kat internet rasa macam best je klik klak sofa ni, any way thanks for the info. btw, cepat rosak tak benda ni? tutup buka tutup buka, takut pakai tak sampai setahun dah rosak...hangus 2K, he heh he
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 03:41 PM | Show all posts
beli kat benut / rengit la..
barang 2nd..ada yg elok2 lagi
harga aritu aku tgk dlm rm200 ~ rm300
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list