Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
119892
View
606
Reply

[FILEM HANTU] Undian paling seram (Filem Msia)

  [Copy link]

Author: secawankopi       Show all posts   Read mode

Post time 27-10-2009 11:45 AM | Show all posts
Aku lebih suka filem Rahsia (lakonan arwah Shukri Hashim). Filem era 1980an.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 12:06 PM | Show all posts
filem rahsia tu cemane?
kasik sinopsis sket
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 01:03 PM | Show all posts
jgn pandang belakang ler......
filem antu yg nampak real................
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 01:24 PM | Show all posts
tak ada list lain ke?....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 01:34 PM | Show all posts
citer seram skrg tak best mana pun.. aku prefer citer misteri rumah tua n rahsia. lg satu citer toyol kot.. yg toyol tu dok panggil2 bachok.. bachok.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 01:42 PM | Show all posts
CEPLOS tak seram ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 02:50 PM | Show all posts
hehehe...susuk? langsung tak best...... PHSM? antu kompius...hahahaha..... congkak? tak logik... jgn pndg blakng? bole la tapi efek tak best.... histeria...rasukan ablasa tak tgk lagi... momok? tak tgk lagi...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 02:51 PM | Show all posts
jgn tegur? tak tgk abis...hehehehe...tapi cite main2 hantu tu...walopon kelakar...tapi seram ooooooo...aku dpt rase mcm umah diorg shooting tu btol2 ade hantu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 02:52 PM | Show all posts
dgn cite noor kumalasari...mmg feel la...mase tu kanak2 ribena lagi...tapi skang ni kalo tgk...mau tutup muke jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 02:52 PM | Show all posts
cerita congkak lagi la penipu yang amat... x suka ar...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 02:53 PM | Show all posts
lupa plak....cite Mistik...... walopon bnyk menjerit dari skrip...sesuatu keseraman dpt dirasakan sepanjang aku tgk cite tu...n lagu tema die...pergh...meremang bulu roma...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 03:11 PM | Show all posts
citer antu skarang ntahape2...x best langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 03:53 PM | Show all posts
Post Last Edit by abgboroi at 27-10-2009 02:06

pontianak harum sundal malam bukan cerita seram...ianya sebuah filem epik rakyat

jangan pandang belakang baru laa kategori filem seram...

ses ...
abgboroi Post at 27-10-2009 02:03 AM


takper abg.....pd aku topik poll ni mmg ada kaitan dgn BOD ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 03:54 PM | Show all posts
takper abg.....pd aku topik poll ni mmg ada kaitan dgn BOD ni.....
medangmru Post at 27-10-2009 15:53

sokonggg... ( siap bawak sepandok bagai..)
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 03:55 PM | Show all posts
antara cerita seram kat rantau ni ( Malaysia dan Indonesia ) pada aku adalah Pengabdian syaitan dan Penangkal Ilmu teluh...Jgn pandang belakang tu kira leh lar meremang bulu2 kat badan aku skit....skit je lah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 04:05 PM | Show all posts
semua cerite tu x seram just terkujat2 jerk....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 04:05 PM | Show all posts
"bacok...bacok......."
citer ni la yg bt aku meroyan kejap masa kecik2 dolu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 05:41 PM | Show all posts
27# JulietTheOrange

Kisah rumah banglao milik seorang lord yg bunuh anak saudaranya yg yatim-piatu disebabkan nak harta arwah mak-bapaknya diwarisi anaknya. Pastu roh budak tu kacau semua penyewa di situ sampai le seorg pensyarah U (arwah Shukri Hashim) dan bininya (lakonan Noorkumalasari) berpindah ke situ dan bongkar rahsia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 08:27 PM | Show all posts
Toyol.... Saka
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 10:56 PM | Show all posts
x cukup tahap ketakutan....{:2_74:}
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2009 12:06 AM | Show all posts
Post Last Edit by oni313 at 28-10-2009 00:07

ader 1 filem lakonan maria menado.
PONTIANAK GUA MUSANG,
tp disebabkan maria menado time tu dh kawen ngan sultan pahang,
almarhum sultan abu bakar, (kirenye bini sultan la)
majlis agama islam pahang banned filem tu,
dgar2 cter, filem tu dikatakan mampu ubah lanskap filem seram kt malaysia time tu,
lpas filem tu diharamkan, terus pengarah filem tu (director cina),buang terus reel filem tu dlam lombong,
mmg seribu kali sayang,
psal filem tu xpernah dipertontonkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2009 12:08 AM | Show all posts
btw,
filem setinggan ngan rahsia,
antara filem seram gak,
perjanjian syaitan lagi la....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2009 02:06 AM | Show all posts
antara cerita seram kat rantau ni ( Malaysia dan Indonesia ) pada aku adalah Pengabdian syaitan dan Penangkal Ilmu teluh...Jgn pandang belakang tu kira leh lar meremang bulu2 kat badan aku skit....ski ...
medangmru Post at 27-10-2009 03:55 PM


setuju ngn mod, pengabdian setan paling takut..masa mak dier ketuk tingkap "toooommyyyy!!!!!" sy dr kecik smpai la dah kawen ni bila balik kg, tgk citeni ramai2 ngn kazen tepat jam 12....memang rutin dr kecil...(lari topik jap)
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2009 08:42 AM | Show all posts
tengs 4 d synopsis
btw,pontianak gua musang tu aku pnah ternampak kat kedai cd
ker...cite lain?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2009 08:53 AM | Show all posts
47# oni313

saya pun suka cerita setinggan dan Penangkal ilmu Teluh..satu lagi cerita Sundel Bolong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list