Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123026
View
614
Reply

[FILEM HANTU] Undian paling seram (Filem Msia)

  [Copy link]

Author: secawankopi       Show all posts   Read mode

Post time 1-11-2009 02:13 AM | Show all posts
tapi mengerikan khan.. kan cerite misteri tu.. huhu
selimutpurple Post at 1-11-2009 02:11


misteri sbb dia leh tahu sapa next mangsa yg akan mati kan.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2009 02:13 AM | Show all posts
korg penah tgk house of wax?
cte ni bkn cte hntu tp cte seram+ kejam to me la...

ni cte pling menakutkn...
aKudaRikayanGan Post at 1-11-2009 01:59

tengok.... mang best.. lagi2 ngok paris hilton.. huhu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2009 02:14 AM | Show all posts
misteri sbb dia leh tahu sapa next mangsa yg akan mati kan.. ?
haneiy79 Post at 1-11-2009 02:13

yup... kalau la selimut dapat kuasa macam tu... mang la x nak menghadapinya... dok umah sakit jiwa je lah.. huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2009 11:43 AM | Show all posts
tak tgk lagi citer tu best ke mut?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2009 05:34 PM | Show all posts
best gak la.. tapi yang 4 punya just tengok sampai mata mak dia kene batu.. pas tu selimut tido dalam panggong.. sesedo jerk dah sampai last sence... nampak sangat x interesting cerite tu... membazir duet je ,....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2009 10:10 PM | Show all posts
best gak la.. tapi yang 4 punya just tengok sampai mata mak dia kene batu.. pas tu selimut tido dalam panggong.. sesedo jerk dah sampai last sence... nampak sangat x interesting cerite tu... membazir  ...
selimutpurple Post at 1-11-2009 17:34


lain kali ajak hani n kopi tgk sama.. mesti tk bosan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 12:25 AM | Show all posts
lain kali ajak hani n kopi tgk sama.. mesti tk bosan...
haneiy79 Post at 1-11-2009 22:10

insyaallah... t kita g sesame yer....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 11:12 AM | Show all posts
bagi selimut cerite yang paling seram final destination 3.. sowie off topik sat...
selimutpurple Post at 1-11-2009 01:48

fuh...mmg saspens tahap gaban tul kan
bleh kojol aku sakit jantong...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 11:58 AM | Show all posts
fuh...mmg saspens tahap gaban tul kan
bleh kojol aku sakit jantong...
atreyu05 Post at 2-11-2009 11:12

tau x per... ader yang menyokong ie.. leh geng la macam nie... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 12:07 PM | Show all posts
tau x per... ader yang menyokong ie.. leh geng la macam nie... hehe
selimutpurple Post at 2-11-2009 11:58


aku mmg minat glew citer antu & sakspen ni
walopun aku ni penakut gak...tp nk tgk gak
hehehe...ekceli aku dlu pengikut setia bod mps ni
selain dari dok layan citer2 antu thp horer gaban sensorg

hgpa mesti tak pasan sbb aku dh lama xjoin
sbb ada kes gak la...aku terlalu ngikut
sampai terbawa2 dlm real life
smpi tak tenang gak idop aku
lama gak aku diam sbb dok berubat....
kehkehkeh...padan muka haku
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 12:34 PM | Show all posts
aku mmg minat glew citer antu & sakspen ni
walopun aku ni penakut gak...tp nk tgk gak
hehehe...ekceli aku dlu pengikut setia bod mps ni
selain dari dok layan citer2 antu thp horer gaban sensorg ...
atreyu05 Post at 2-11-2009 12:07


atreyu...

hani perasan atreyu mmg ada join..
tu laa.. naper pk kan sgt... kan dah teringat2.. tk tenang hidup gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 12:45 PM | Show all posts
atreyu...

hani perasan atreyu mmg ada join..
tu laa.. naper pk kan sgt... kan dah teringat2.. tk tenang hidup gitu...
haneiy79 Post at 2-11-2009 12:34

skrg dh ok
tu yg aku on balik ni...
kahkahkah....ni klu bapak aku tau ni
mapuh aku kena marah sbb tak serik2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 12:53 PM | Show all posts
skrg dh ok
tu yg aku on balik ni...
kahkahkah....ni klu bapak aku tau ni
mapuh aku kena marah sbb tak serik2
atreyu05 Post at 2-11-2009 12:45


ko pi citer kat bapak ko ke yg ko join kat sini... sabo jo laa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:03 PM | Show all posts
ko pi citer kat bapak ko ke yg ko join kat sini... sabo jo laa..
haneiy79 Post at 2-11-2009 12:53

adoiii...aku takla citer kt bapak aku....
cuma bila bca citer2 pelik kt sini
aku suka share dgn dia
dan aku akn tanya la
kenapa camtu...kenapa jd camni...
sbb bapak aku ni kira org lama
so dia pun byk gak penglmn2 mistik2 nih
hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:08 PM | Show all posts
oo.. ko share dgn bapak ko rupanya atreyu.. ingat ko pi citer kat dia... heheeh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:17 PM | Show all posts
oo.. ko share dgn bapak ko rupanya atreyu.. ingat ko pi citer kat dia... heheeh...
haneiy79 Post at 2-11-2009 13:08

xkoser aku nk citer kt bapak aku
nti dia tau pulak aktibiti aku yg tak berapa nak bermoral ni
dok main intenet sokmo
huhuhuh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 03:20 PM | Show all posts
bagi selimut cerite yang paling seram final destination 3.. sowie off topik sat...
selimutpurple Post at 1-11-2009 01:48


final destination 4 pun best jugak.. this time kat car race track.. siap ada scene perempuan berkecai kepala kena sport rim..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:24 PM | Show all posts
house of wax bukan cite antu....die cite thriller+action+suspen kot...hehehe.....tadek antu pown...

the exocism of emily rose......tabik spring kat pelakon pompuan tu....jeniffer ape ntah namenye.....gile ah lakonan die mase kena rasuk tu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:26 PM | Show all posts
aaa.. korang.. .citer laa filem hantu paling seram kat mesia.... huhuh.. ni mcm dah byk ke luar negara nih.. .hehhehe...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:27 PM | Show all posts
final destination 4 pun best jugak.. this time kat car race track.. siap ada scene perempuan berkecai kepala kena sport rim..
bettyboops Post at 2-11-2009 15:20


tapi selimut tertido dlm wayang masa tu... sape nak jawab?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:28 PM | Show all posts
tapi selimut tertido dlm wayang masa tu... sape nak jawab?
selimutpurple Post at 2-11-2009 17:27


hani dah jawab tadi... pasal selimut tk ajak hani n kopi hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:28 PM | Show all posts
aaa.. korang.. .citer laa filem hantu paling seram kat mesia.... huhuh.. ni mcm dah byk ke luar negara nih.. .hehhehe...
haneiy79 Post at 2-11-2009 17:26

cerite antu... emmm jangan pandang belakang congkak... huhuh.. nie klako lawak budus.... jangan tegur pown x best sangat.... tu pown down lord u tube... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:29 PM | Show all posts
hani dah jawab tadi... pasal selimut tk ajak hani n kopi hehehe
haneiy79 Post at 2-11-2009 17:28

masa tu x kenal ngan hani n kopi ag la....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:30 PM | Show all posts
masa tu x kenal ngan hani n kopi ag la....
selimutpurple Post at 2-11-2009 17:29


ehh.. kopi pun lom kenal lagi eik... heheeh.. kalau lom kenal hani.. logik aaa.. hehee ok2.. lepas ni ajak kitorang...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 05:32 PM | Show all posts
wokeh.. kompom... huhuhu..... nie ngan rancang nak ngok lembing awang pulang ke dayang, pisau cukur, 2012, jenifer body.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048418s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list