Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6629
View
18
Reply

Sesiapa Ada Info Tentang Motor ni ?

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2009 09:52 AM | Show all posts |Read mode
Aku terjumpa masa jenjalan kat internet. korang ada info pasal motor ni ? tengok tangki macam kat depan.

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 10:13 AM | Show all posts
ini muto zaman suria perkasa hitam ni. Warna hijau tapi kene tambah shield untuk elak tembakan
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 10:30 AM | Show all posts
best nih merempit...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 11:11 AM | Show all posts
kalo tak silap.. ni kawasaki ksr.. 110cc kot.. kalo tak silap la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2009 11:24 AM | Show all posts
110CC JE ? bior benor ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 12:00 PM | Show all posts
kalo tak silap.. ni kawasaki ksr.. 110cc kot.. kalo tak silap la..
Alt-F4 Post at 29-10-2009 11:11


silap tu bang.... ni bukan KSR...
ni Kawasaki Athlete 125... tapi tak kuar pun kat mesia... kat indon ada la
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 12:19 PM | Show all posts
Ler...jenjalan kat internet??Aku ingatkan jenjalan on the road...
Banyak lagi yg canggih dari nie kalo utk market indon dan siam...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2009 01:13 PM | Show all posts
apesal market indon ngan siam canggih canggih suma ? kat mesia ade akta tak bawak masuk moto lawa ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 04:46 PM | Show all posts
macam suzuki belang je bentuk dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 04:49 PM | Show all posts
silap tu bang.... ni bukan KSR...
ni Kawasaki Athlete 125... tapi tak kuar pun kat mesia... kat indon ada la
ryo_takahashi1 Post at 29-10-2009 12:00


thanks ryo sebab perbetul..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 06:46 PM | Show all posts
8# winamp05

Diaorg dapat lesen dan hak utk design model2 baru utk domestic market diaorg dgn menggunakan jenama2 jepun tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2009 07:59 PM | Show all posts
macam suzuki belang je bentuk dia
are_keem Post at 29-10-2009 16:46


aku setuju
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2010 03:02 PM | Show all posts
macam suzuki belang je bentuk dia
are_keem Post at 29-10-2009 04:46 PM



aku tengok balik baru aku perasan, memang macam belang 150 bentuk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 01:21 AM | Show all posts
haah... nie kawasaki athlete.. moto nie kt indon aje.....







cantik nye mekap kaler putih nie......
meleleh beb......nak satu.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 04:11 PM | Show all posts
aku rasa pernah tengok kat kfor ampang ada show moto macam nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 12:14 AM | Show all posts
aku rasa pernah tengok kat kfor ampang ada show moto macam nih
razzmat Post at 21-12-2010 16:11



    masih ada lagi ke moto show tu kt sana... nak pegi tengok la bro.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 03:42 PM | Show all posts
Reply 16# mantois


    rase nye ada lagi sebelah kfc jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2011 12:09 AM | Show all posts
kt msia ni ssh btul la...nak bwak msuk x1r pon xnak..padahal moto tu smart gak aku tgok..
smua moto nak cut off cdi..hadoi...:@:@
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 12:02 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list