Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
138330
View
2301
Reply

!real madrid !what?! manyooo?!

  [Copy link]

Author: jpl_fan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-11-2009 09:11 PM | Show all posts
aku hanyer setia ngan mkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:13 PM | Show all posts
wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:14 PM | Show all posts
aritu nak sgt kaka masuk real, tetiba bila mkk masuk kaka ko langsung tak sebut sampai hari ni pun

dimanakah kesetiaan ko ecah, camne aku nak wat ko bini camni :cf:
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:17 PM | Show all posts
aku hanyer setia ngan mkk
jpl_fan Post at 3-11-2009 09:11 PM




boipren kaka japal..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:22 PM | Show all posts
mlm ni milan vs real
           leo    vs pell
whoever lose will lose their job

1st time english club punya match kena tolak jadi delay bagi jalan kat match bukan english
cska vs manu dah delay 7.30 am
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:22 PM | Show all posts
Hahahahaha tu dia..MKK muncul ngan suar merah..
Mesti abg japal suka..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:24 PM | Show all posts
mlm ni milan vs real
           leo    vs pell
whoever lose will lose their job

1st time english club punya match kena tolak jadi delay bagi jalan kat match bukan english
cska vs manu dah de ...
ShadowChaser Post at 3-11-2009 09:22 PM


platini xbg tunjuk game mengyu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:26 PM | Show all posts
platini dah beli astro ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2009 09:48 PM | Show all posts
aritu nak sgt kaka masuk real, tetiba bila mkk masuk kaka ko langsung tak sebut sampai hari ni pun

dimanakah kesetiaan ko ecah, camne aku nak wat ko bini camni :cf:
ShadowChaser Post at 3-11-2009 21:14



laaa dah korang yg duk kenen2kan aku ngan mkk...drpd gaduh2 ngan dia...skrg tersuka..wallaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2009 09:51 PM | Show all posts
laaa..last week pun game manyoo tak der kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2009 09:55 PM | Show all posts
Hahahahaha tu dia..MKK muncul ngan suar merah..
Mesti abg japal suka..
gicks79 Post at 3-11-2009 21:22



dia pakai suar pink pun aku suka
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 09:58 PM | Show all posts
laaa..last week pun game manyoo tak der kan...
jpl_fan Post at 3-11-2009 09:51 PM


yg tu game manu start pkl 12.30 la
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 10:13 PM | Show all posts
dia pakai suar pink pun aku suka
jpl_fan Post at 3-11-2009 21:55


akhirnye pengakuan terbuka.. setelah memendam rase selame neh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2009 10:24 PM | Show all posts
yg tu game manu start pkl 12.30 la
ShadowChaser Post at 3-11-2009 21:58



aku lupa ler plak
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 10:25 PM | Show all posts
igt lagi dulu...
jpl punye la anti ngan mkk..
tak setuju giler mamat tu pindah real...
siap geleng2 kepala :geram:
sikalang sudah jadi mkk_fan la pulak ek? ...ekekekekek


pstt- kejap bang japal..kejap ecah...mana satu jantina ko ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2009 10:25 PM | Show all posts
akhirnye pengakuan terbuka.. setelah memendam rase selame neh..
gicks79 Post at 3-11-2009 22:13



lama wei...dr thn 1983 wooo
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 10:34 PM | Show all posts
apa citer kelab yang mongkos ngan Alcorcon 4-0 ari tu? ader latest news?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 10:44 PM | Show all posts
igt lagi dulu...
jpl punye la anti ngan mkk..
tak setuju giler mamat tu pindah real...
siap geleng2 kepala :geram:
sikalang sudah jadi mkk_fan la pulak ek? ...ekekekekek


pstt- kejap bang jap ...
Guantanamera Post at 3-11-2009 10:25 PM


jantina dia dua-dua la, cam siput babi kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2009 12:47 AM | Show all posts
oh unisex gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2009 08:22 AM | Show all posts
i lap abg gigi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100691s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list