Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
21248
View
130
Reply

Kes Tuntutan Edah dan Mutaah Bekas Isteri Hattan

[Copy link]

Author: amir_izwan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-11-2009 01:43 AM | Show all posts |Read mode
Dengar citer lepas 5 tahun cerai, si Arianie ni merangkap bekas isteri Hattan failkan tuntutan Edah dan Mutaah kepada si Hattan ni semalam. Katanya sepanjang 5 tahun cerai sesen pun Hattan tak bg kt dia.

Nah, ni gambar bekas isteri si Hattan ni:



Macam cantik jugak bekas isteri Hattan ni kan?

Sumber >> MyTalento.Com
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 01:57 AM | Show all posts
X wife dia nikan model dulu???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2009 02:01 AM | Show all posts
X wife dia nikan model dulu???
nur82 Post at 5/11/2009 01:57 AM


xsure la. katanya pramugari
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 02:02 AM | Show all posts
aritu aku balik fr US fly sekali ngan dia tgh on duty.. muka natural typical beauty of a malay.. relaks je dia, cantik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2009 02:05 AM | Show all posts
aritu aku balik fr US fly sekali ngan dia tgh on duty.. muka natural typical beauty of a malay.. relaks je dia, cantik
fiezaslb Post at 5/11/2009 02:02 AM


Nape tak amek gmbr skali?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 02:06 AM | Show all posts
xleh nk kata cantik sbb ko tepek sekeping + pdgan sisi......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2009 02:08 AM | Show all posts
xleh nk kata cantik sbb ko tepek sekeping + pdgan sisi......
chewan Post at 5/11/2009 02:06 AM


Hah.. amek

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 02:11 AM | Show all posts
bini dia pramugari la..
mmg cantik minah nie
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 02:13 AM | Show all posts
bini dia pramugari la..
mmg cantik minah nie
redmoskito Post at 5-11-2009 02:11


nape aku xleh hayati kecantikan tue......bese je aku tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2009 02:17 AM | Show all posts
nape aku xleh hayati kecantikan tue......bese je aku tgk
chewan Post at 5/11/2009 02:13 AM


Nk kena tgk live baru leh hayati
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 02:25 AM | Show all posts
Mustahil rocker tua tu tak bagi sesen pun,Hattan kan banyak duit tahap jutawan tu.
Ni mesti kes nak mintak ratus ribu ....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 03:08 AM | Show all posts
heran la..5 tahun ta bg nafkah...
retis2 ni sengkek ke?...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 03:13 AM | Show all posts
Post Last Edit by de_ikea at 5-11-2009 03:14

cantik ariani ni..

edah dan mutaah sampai 5 tahun tu... lama betul dia bg peluang?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 03:48 AM | Show all posts
Mustahil rocker tua tu tak bagi sesen pun,Hattan kan banyak duit tahap jutawan tu.
Ni mesti kes nak mintak ratus ribu ....
adikara2005 Post at 4-11-2009 10:25


Dedulu (masa depa masih husband and wife) Hattan ni mana ada income ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 03:49 AM | Show all posts
nape aku xleh hayati kecantikan tue......bese je aku tgk
chewan Post at 4-11-2009 10:13



Biasa biasa jer wajah dia .. pernah tengok dpn mata masa dia still wife hattan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 07:35 AM | Show all posts
11# adikara2005

Bukan setakat tak bagi nafkah edah & mutaah saja, Hattan ni pun tinggalkan banyak hutang. Masa dia orang still khawin, semua business ficilities guna nama ex-wife dia sebab Hattan tak de fixed monthly income. Bila bercerai, Hattan ni buat tak tahu saja sampai the ex-wife nak kena declare bankrupt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 07:39 AM | Show all posts
16# Posh67
ye ke?sian erk
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 07:44 AM | Show all posts
Suami pun kadang2 bukan boleh percaya sangat...so kaum wanita sebelum anda di tinggalkan simpan duit banyak2 & jgn bgtau suami. Sekurang2nya anda telah bersedia. Kalau si suami xnak bg nafkah biarkan...itu antara dia dgn Allah....my 2 cent...cause thats what im doing now....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 07:48 AM | Show all posts
tuntutlah hak anda...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 07:56 AM | Show all posts
Tak patut wat laki jantan macam ni....nyusahkan ex wife jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 08:02 AM | Show all posts
awat hattan buat lagu tue
kes aniaya isteri ler
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 08:06 AM | Show all posts
nk kata cantik sgt 2 xlh..kategori biasa2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 08:11 AM | Show all posts
nape aku xleh hayati kecantikan tue......bese je aku tgk
chewan Post at 5-11-2009 02:13



kesiannyaa xdpt hayati.....




Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 08:16 AM | Show all posts
Hah.. amek


amir_izwan Post at 5-11-2009 02:08


klo tgk kat pic nih cam si jasmin gadis melayu tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 08:17 AM | Show all posts
kan hattan jaga sendiri anak dia.kat wife kena bg gak ke nafkah?bkn mase dlm edah je ke???jgn hentam aku..aku tanye je,aku mmg tak tahu.kena google neh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067245s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list