Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
47824
View
126
Reply

Penyanyi wanita remaja masa lalu yang pernah 'meletop' sekejap

[Copy link]

Author: refleCtion       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2010 09:53 AM | Show all posts
Aku letak dalam poll senarai 12 penyanyi remaja wanita masa lalu yang pernah hits sekejap dengan sin ...
refleCtion Post at 16-11-2009 13:17



    mek raser jeslina paling la wooo..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 06:28 PM | Show all posts
asha malik skrg adalah 2nd wife kpd komposer LY....ada 4 anak x silap aku.
ruffleen Post at 4-10-2010 09:04



    wahh dah 4?

pas kes kena tangkap dulu kiranya derang kawen jgk la ek...nasib baik org tu nk wat bini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 07:05 PM | Show all posts
Reply 77# ernyshu

yap....Asha malah baik dgn madunya, penulis lirik Baiduri. sepertimana wanita2 yg lain, Baiduri pada mulanya mmg terluka tapi lama kelamaan dpt adapt sementelah Asha pun pandai membawa diri.

yg penting mereka hidup aman damai dan x kacau sape2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 07:10 PM | Show all posts
Reply  ernyshu

yap....Asha malah baik dgn madunya, penulis lirik Baiduri. sepertimana wanita2 yg ...
ruffleen Post at 14-10-2010 19:05



    semoga aman damai hingga hujung nyawa & selepas nyawa diambil...

seram sejuk dengar org bermadu nie...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 06:44 AM | Show all posts
Reply 79# ernyshu

x payah nak seram2...bila kita kembali pada ajaran Allah,insyaAllah semua urusan dipermudahkan...Allah tidak akan menjadikan atau menetapkan sesuatu itu tanpa sebab...org yg x berpoligami pun bukan semuanya bahagia...ada jugak yg problem lebih teruk dari org yg bermadu....semua dugaan dari DIA itu bersebab...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:09 AM | Show all posts
HANGATNYA CINTA-LYANA

Sering aku merindu
Rindu pada dirimu
Sering aku teringat
Teringatkan ...
shalin2011 Post at 29-9-2010 12:57



    aku pn suka lagu ni..suara dia lemak2 merdu..ada lagi satu lagu dia duet ngan sape tah aku lupa..lagu tu pun best jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:12 AM | Show all posts
krisya pn ok jugak..lagu keluangman tu dia nyanyi ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:45 AM | Show all posts
erm, aku xcuke 1 pown y kat atas...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 09:04 AM | Show all posts
aku pn suka lagu ni..suara dia lemak2 merdu..ada lagi satu lagu dia duet ngan sape tah aku ...
alladeen Post at 15-10-2010 08:09


search kt utube mesti jumpe...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2010 10:27 AM | Show all posts
emma - mendung tak berimbun

suara dia ala2 ella.
khairilhusni Post at 15-6-2010 13:05



    Bukan mendung tak berimbun tapi "Redup Tak Berimbun"
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2010 10:30 AM | Show all posts
Baru jer nampak Yang Nalis nie kat rancangan Mekar Sejambak pagi Ahad lepas di saluran Hitsz 180 ...
oyen Post at 21-9-2010 16:18



    Tajuk lagu tu rasanya "Yang"


Suara Yang Nalis ni not bad la. ala2 Indon sikit
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:47 AM | Show all posts
Tajuk lagu tu rasanya "Yang"
Suara Yang Nalis ni not bad la. ala2 Indon sikit
joey_mcintrye Post at 16-10-2010 10:30


Bukan Joey. Aku dah dapat tahu tajuk sebenar lagu Yang Nalis yang aku tengok dia nyanyi kat Mekar Sejambak tu. Tajuknya ialah Berdendang. Aku dah siap donlod lagik. Tapi kualitinya hazab.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 11:09 AM | Show all posts
akhak mah duet ngan sawi....hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 02:40 PM | Show all posts
sumenyer sejuk beku...
tp yg lagu izzla tu i igt...
ku kunci rindu buat mu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 04:03 PM | Show all posts
1 pun aku x kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 02:29 PM | Show all posts
Wan suhaila iteww kawan mak laa....suara dia masih sedap lagissss...slalu we oalsss karok same2...!!!..sape2 nak ambik dia buat show...kontek lah mak...lagu dia yg paling mak suke...KAU BUKAN KEKASIH..tgk kt youtube...model izani uolsss....!!! ade aku kesahhh!!!..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 08:23 PM | Show all posts
ader lagi salina kalo x silap, lagu membasuh luka membilas rindu.

tajuk lagu pn kampung ya amat, ...
micha Post at 19-11-2009 10:59



    kejis uols khen..

mcm ner dgn krisya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 02:01 AM | Show all posts
siapa ingat Alina Hasan pnah menang Sinaran Pasport ...Th ingat2 lupa

lagi artis satu elbem
Anne ...
tebuanharimau Post at 23-11-2009 11:54



    dalam byk2 list nih haku minat lagu Martini..syok gak..tp jiweng2 gitu cedih seswai le ngn tajuknye
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 02:04 AM | Show all posts
Reply 27# miss_aifa

yes mmg best lagu nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 02:28 AM | Show all posts
pernah juga popular sekejap
medaz Post at 10-6-2010 10:52



    owh ini ke rupenye Tila yg meletop2 ngn lagu Rela tu..  stacy penah bwk time konsert mingguan die..kat sinarfm pun asik masuk carta je lagu nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 02:33 AM | Show all posts
Rozita Ezlynn penah meletop gak ngn lagu mengapa sukar mengungkap maaf(xingat dah btl ke x tajuk nih) berduet ngn Aju kumpulan success..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 01:34 PM | Show all posts
nong bazooka ke apa tah nama...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 05:04 PM | Show all posts
Reply 92# batman_2007


    mmg keji uolsss tajuk dia...very the villagerssssss....!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 02:51 PM | Show all posts
Azie - pelamin angan ku musnah....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 04:01 PM | Show all posts
sume lagu yg koang post..mmg aku tau..tp x der la smp tangkap maut dengar...yg sedap dgr la, azie, rojita ijlin, fieza (hidong cam kembang cikit) nadia, anis suraya pon ok..farazila kuang best sbb nak sengau cikit sore die...aku igt lagi ....citer die agak hot pasai die salahkan promoter yg album die x laku...x smp pon 4ribu unit..tp citer lama.....koang ingat x kumpulan TOP? yang ada 4 org..doang ni konon nak benchmark imej spice spice girl, tp x jadik..alagu x macam shialan ..hahah......senyap gituk je la doang nie.....aku lebih suke feminin,...doang joget best wlpon sore as x sedap....tp era 90an..mmg ramai penyanyi pmpn yg kuar.......min malik pon sedap gak lagu dier.....hah, lau koang ingat....penah x dengar kumpulan CRYSTAL..yg di angotai oleh 3 org dara......time tu aku skola rendah lagi aku dah bace majalah urtv..so taulah cikit2 ;pasal retis nie...tp mana ntah pegi kumpulan CRYSTAL ni kan....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list