Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
49483
View
128
Reply

Penyanyi wanita remaja masa lalu yang pernah 'meletop' sekejap

[Copy link]

Author: refleCtion       Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2016 08:35 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 07:26 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 10:53 AM | Show all posts
bila recall balik lagu2 ni tak le best mana pun yek tapi femes le jugak di zaman itu.
dlm byk2 tu aku suka lagu izzla.

aku tengok muka penyanyi pun lebih kurang sama...kusam je..ye la, dulu muka tak leh nak botox2 bagai

lawa skit pun aku tengok eisha dan izzla.
yg lain semua muka sepesen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 10:53 AM | Show all posts
bila recall balik lagu2 ni tak le best mana pun yek tapi femes le jugak di zaman itu.
dlm byk2 tu aku suka lagu izzla.

aku tengok muka penyanyi pun lebih kurang sama...kusam je..ye la, dulu muka tak leh nak botox2 bagai

lawa skit pun aku tengok eisha dan izzla.
yg lain semua muka sepesen.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056980s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list