Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10089
View
110
Reply

kenapa kotak kotak jer?

[Copy link]

Author: TanSriJess       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2009 02:35 PM | Show all posts
sy  x suka pakai kain pelikat...smpai ke tua ni tak reti ikat secara betul & sempurna
TanSriJess Post at 4-12-2009 14:31


ni pokcik ajar ..cara cara pakai kain pelikat...

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:36 PM | Show all posts
besok jd fesyen lak niat nak pg sembahyang
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:36 PM | Show all posts
ni pokcik ajar ..cara cara pakai kain pelikat...


abgboroi Post at 4-12-2009 14:35



apa gunanya ajar cara orang kain pelikat kalu tak gi semayang jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:36 PM | Show all posts
sy  x suka pakai kain pelikat...smpai ke tua ni tak reti ikat secara betul & sempurna
TanSriJess Post at 4-12-2009 14:31


anya dah master dah ikat2 kan kain bermacam corak dan fesyen nih tan sri......
anya slalu kena siapkan budak2 tarian kan....ikat kain sampin segala pun anya pandai......
kena ikat betul2........kalau tak terlucut dan terlondeh  kain bebudak menari nanti.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:37 PM | Show all posts
ai laaikkkkk too
BlueHand Post at 4-12-2009 14:32


lagi2 pulak kalau retro yang ala2 kaler pelangi tu blue...lagi anya suka...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:39 PM | Show all posts
klu dah banyak2 corak bukan la kain pelikat dah..
kotak2 tu la yg melambangkan kain pelikat..hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:40 PM | Show all posts
kain tu dh mmng lama laku dan popular lgpn murah kn,klu orng indon pki lain sket kain diorang, cm corak batik pn ada












feel free visit www.airheli.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:40 PM | Show all posts
sy  x suka pakai kain pelikat...smpai ke tua ni tak reti ikat secara betul & sempurna
TanSriJess Post at 4-12-2009 14:31


sampin kau geti ikat tak?

aparaaa ...ikat kain pun tak geti..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:41 PM | Show all posts
aku ada kain pelikat pattern berjalur vertical.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:44 PM | Show all posts
anya suka kain pelikat tan sri....anya rasa lelaki nampak seksi pakai kain pelikat....
women imagine whether or not they wear their undies under those folds of kain pelikat....well...at least i d ...
anya8797 Post at 4-12-2009 14:28


ye ke anya??? seksi ke????
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:47 PM | Show all posts
kahkahkah............
thah paper.......
bang boroi tak gi solat?
lagend marah2..hakhak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:49 PM | Show all posts
ye ke anya??? seksi ke????
lkick2113 Post at 4-12-2009 14:44


yelah en.kick..sangat seksi...pastu bila jalan, biasanya derang angkat sikit kain pelikat tu.....wow....anya tersipi2 malu nak tengok...walaupun anya tengok jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:49 PM | Show all posts
lagi2 pulak kalau retro yang ala2 kaler pelangi tu blue...lagi anya suka...
anya8797 Post at 4-12-2009 14:37


kita harap lepas ni adalah inobasi kepada kain pelikat.. wat corak2 kete lumba ke, ikan dolpin ke..kain pelikat nike ke.. kan best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 02:49 PM | Show all posts
xpayah ikat.. ko stepler jek kat perut tu
BlueHand Post at 4-12-2009 02:32 PM


aku pakai belt cam org g haji
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 02:51 PM | Show all posts
sampin kau geti ikat tak?

aparaaa ...ikat kain pun tak geti..
RedDevils Post at 4-12-2009 02:40 PM


bkn langsung x reti...reti la tp x perfect

sure senget sebelah punya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 02:51 PM | Show all posts
kita harap lepas ni adalah inobasi kepada kain pelikat.. wat corak2 kete lumba ke, ikan dolpin ke..kain pelikat nike ke.. kan best
BlueHand Post at 4-12-2009 02:49 PM


betul tuh...kalau plain takdak corak pun xpe kan?

mungkin ada mcm tu tp susah nk carik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:53 PM | Show all posts
kita harap lepas ni adalah inobasi kepada kain pelikat.. wat corak2 kete lumba ke, ikan dolpin ke..kain pelikat nike ke.. kan best
BlueHand Post at 4-12-2009 14:49


yelah....versi kain pelikat dari kain jorjet yang diikat seperti pario gitu......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:53 PM | Show all posts
bkn langsung x reti...reti la tp x perfect

sure senget sebelah punya
TanSriJess Post at 4-12-2009 14:51


nak perfect 90 degree lurus kau letak pembaris kat celah kelangkang masa melipat kain tu..

aku belajar lipan kain pelikat dan jadik mahir masa duduk hostel zaman sekolah dulu..

by the way, no worries sebab pakai kain pelikat + baju melayu bukan pakaian isle..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 02:54 PM | Show all posts
betul tuh...kalau plain takdak corak pun xpe kan?

mungkin ada mcm tu tp susah nk carik
TanSriJess Post at 4-12-2009 14:51


cuba kau carik kat pasar siti khadijah tu ke...rantau panjang tu ke...wakaf cek mek tu ke...mesti ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 02:56 PM | Show all posts
cuba kau carik kat pasar siti khadijah tu ke...rantau panjang tu ke...wakaf cek mek tu ke...mesti ada
RedDevils Post at 4-12-2009 02:54 PM


stok org kasi hadiah dr zaman aku kawen 10th lepas pun masih banyak lg x bukak

wakaf che yeh la weyyy..."cek mek" tu nama kuih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085951s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list