Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10104
View
110
Reply

kenapa kotak kotak jer?

[Copy link]

Author: TanSriJess       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2009 03:44 PM | Show all posts
Diharap Anya tidak membuat sebarang spekulasi. Terima kasih.

RedDevils Post at 4-12-2009 15:39


sorry...sorry...tapi anya dah awal2 terspeculate dah. terima kasih.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:45 PM | Show all posts
mula2 baca 1st posting tansri tu dah tau dah mesti ke lain jadinya...

kepala hotak hangpa ni mudah dibaca.....
melia_star Post at 4-12-2009 15:41


ganas bod CI ni...

cerita kain pelikat pun boleh jadik cerita blue..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:46 PM | Show all posts
tapi sebab dia tu macho...kita kena maafkan dia....




p/s..dia buat anya terimagine sekejap noor......
anya8797 Post at 4-12-2009 15:43



.....................kita tunggu tansri komen.....



p/s.....err....anya.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:46 PM | Show all posts
jangan bang zek....
scientifically said...tak perlu nak apply2 lotion segala....kat situ dah ada good bacteria yang does the job.....



p/s...sebulan berapa botol jean paul gaultier lo ...
anya8797 Post at 4-12-2009 15:40


kita discuss further di tempat lain anya

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:48 PM | Show all posts
tidur pakai kain pelikat aja tanpa baju....... pon best juga
bila bangun pagi.........




kain dah tak ada......
nasib baik dia berdiri aja,  tak boleh terbang................ ...
rollasZek Post at 4-12-2009 15:42


kalau dalam bilik sorang sorang ok laa kot...dibuatnya kalau tidur kat hall...tambah lagi masa hari raya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:49 PM | Show all posts
kau ni boleh disabitkan di bawah kanun acara jenayah 45C, Kelucahan Melampau di khalayak ramai..
RedDevils Post at 4-12-2009 15:44


hmy3:hmy3:hmy3:




Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:50 PM | Show all posts
69# anya8797

tgk kain la...ape yg berlipat anya???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:50 PM | Show all posts
kalau dalam bilik sorang sorang ok laa kot...dibuatnya kalau tidur kat hall...tambah lagi masa hari raya....
abgboroi Post at 4-12-2009 15:48


sebab sorang lah selalu macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:51 PM | Show all posts
tgh sembahyang haritu terpandang lak sorang baris depan pakai pelekat berbunga2 yg amat menarik perhatian...
pandangan semua org khusyuk terpaku melihat keunikan kain pelekat tansri
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 03:52 PM | Show all posts
sebab sorang lah selalu macam tu
rollasZek Post at 4-12-2009 15:50


wow....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:04 PM | Show all posts
.....................kita tunggu tansri komen.....



p/s.....err....anya.....
noor2 Post at 4-12-2009 15:46


ye...kita tunggu tuan tanah...tapi anya rasa dia mesti bangga.....sebab kita secara tak langsung dua2 setuju yang dia tu macho....




p/s...err.....noor nih......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:06 PM | Show all posts
69# anya8797  

tgk kain la...ape yg berlipat anya???
lkick2113 Post at 4-12-2009 15:50


anya pun cakap kain, en. ikick.....
ada ke benda lain dalam kain yang boleh lipat lepat?.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:16 PM | Show all posts
org pantai timur, org laki dia memang pakai kain batik time keluar bekerja, tp time ibadat, pakai kain pelikat laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:18 PM | Show all posts
aku, 80% masa aku berkain pelikat, time tido, time semayang, time dok dlm rumah, aku tak suka seluar, tak berangin laaa, walau seluar pendek pun
-aku pakai kain pelikat tak berbaju
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:18 PM | Show all posts
aku, 80% masa aku berkain pelikat, time tido, time semayang, time dok dlm rumah, aku tak suka seluar, tak berangin laaa, walau seluar pendek pun
-aku pakai kain pelikat tak berbaju
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 04:23 PM | Show all posts
spender? apa kelas pakai spender ngan pelikat doc...tak open air laa camtu...
abgboroi Post at 4-12-2009 03:30 PM


mcm duk dlm bilik ber aircond...tapi berselimut tebal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 04:25 PM | Show all posts
mula2 baca 1st posting tansri tu dah tau dah mesti ke lain jadinya...

kepala hotak hangpa ni mudah dibaca.....
melia_star Post at 4-12-2009 03:40 PM


hahaha...kan tu lbh baik dr melencong kpd kain pelikat hadiah time pilihanraya  
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 04:28 PM | Show all posts
masa pkai kain pelikat, seelok2nya jgan la berspender
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 04:29 PM | Show all posts
tgh sembahyang haritu terpandang lak sorang baris depan pakai pelekat berbunga2 yg amat menarik perhatian...
pandangan semua org khusyuk terpaku melihat keunikan kain pelekat tansri
demonicboy Post at 4-12-2009 03:51 PM


aku pakai baju melayu sepasang daaa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2009 04:31 PM | Show all posts
ye...kita tunggu tuan tanah...tapi anya rasa dia mesti bangga.....sebab kita secara tak langsung dua2 setuju yang dia tu macho....




p/s...err.....noor nih......
anya8797 Post at 4-12-2009 04:04 PM


jgn ckp camtuh...nanti org2 dlm forum ni yg kenal i gelak smpai pengsan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list