Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92290
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2010 02:28 PM | Show all posts
39# cik-ogy
japanese cotton kat bandung murah2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2010 03:20 PM | Show all posts
kalau x moh pegi tapi nak kirim jer boleh ker? nak cr japanese cotton
cik-ogy Post at 8-1-2010 14:15


boleh....tp corak mcm mana? Brp banyak nak beli?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2010 03:20 PM | Show all posts
36# Iwillgetulater

boleh2.. kalo tulun belikan boleh dak.. ehehehehe
jaja25 Post at 8-1-2010 14:26


boleh......sy kira harga borong ler...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2010 03:35 PM | Show all posts
39# cik-ogy
japanese cotton kat bandung murah2..
jaja25 Post at 8-1-2010 14:28


Jaja

bandung dkt area mana.. dkt pasar baru tu ke.. n tingkat berapa.. hari tu cari gak.. tak jumpa lah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2010 03:49 PM | Show all posts
rasa2 kain kat Indon pun banyak dtg dari China.....ini yg diberitahu oleh seorang Indon di China.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2010 08:20 PM | Show all posts
selamat memborong.... tahniah utk semua.... salute anda ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2010 08:57 PM | Show all posts
thank you.....dah tahniah atas kejayaan anda...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2010 09:07 PM | Show all posts


besar woo......pusat borong kain ni kat Guangzhou....
Tempat ini boleh dikatakan baru juga menggantikan tapak lama tak jauh dari situ. Yg bestnya peniaga2 kat situ cool jer dan tak ganggu atau memaksa pelanggan2 yg lalu lalang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 01:45 PM | Show all posts
boleh....tp corak mcm mana? Brp banyak nak beli?
Iwillgetulater Post at 8-1-2010 15:20


nanti kita emailkan corak2nya yer...tapi nak tau jugak berapa harganya kalau beli borong?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 04:04 PM | Show all posts
Bagus2 semangat mcm ni lah best...itulah biar bisnes nampak slow tp projek mcm2 jln..Aku plan nak ajak budak2 umah pi shopping sanalah..boleh share hotel..jimat duit
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 06:40 PM | Show all posts
Wah..nampaknya ramai yg berminat nak pegi. Harus jadi..! setakat ini yg confirm nak ikut sy 4 org dan munkin lebih lagi selepas ini.
Mohaz69- klu ikut pakage memang ler mahal sy dah survey paling murah rm2400-2700 sbb tu  sy nak ajak geng yg kuat berjln  kita pergi sendiri x pyh dgn travel agen. sy nak cari source bz. X mau ler tudong, brooch, kain etc semua tu dah common klu bolih yg jrg dijumpai di Malaysia. Uhhbesarnya berangan.  Sy cadangkan mohaz69 dan Iwillgetulater sebagai leader.
Set kan masa dan tempat kita meeting. Disana nanti sy akan bg beberapa info. Kpd kawan2 yg lain all of u are welcome. Semoga trip kita Berjaya. Kita semua bolih!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 06:46 PM | Show all posts
Bulan mac paling sesuai cuaca x berapa panas dan sejuk. Klu nak cari fasion baju terbaru masa ini lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 07:28 PM | Show all posts
kalo mcm ramai nak pegi apa kata kite buat perjumpaan utk bincang lanjut pasal ni..kalo bulan march sume setuju,kite berangkat la
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 08:45 PM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 8-1-2010 08:41

21# faridali

ada 1 link tu dlm bahasa cina.....:kant:

tp shenzen window of the world tu nampak menarik juga....
Iwillgetulater Post at 8-1-2010 08:38

dah pegi kat window of the world tuh dlu memang best...aku masuk ikut Hongkong ke Shenzen...kat Shenzen barang2 murah2....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 08:47 PM | Show all posts
kalau ke Guangzhou byk sebenarnya peluang untuk berniaga kalau ada banyak modal....
Iwillgetulater Post at 8-1-2010 09:20

Aku nak gi Guangzhou pertengahan Januari nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 09:25 PM | Show all posts
53# mohaz69

Yup...kena bermula dari sekarang. Emel sy smug4fifa@yahoo.com atau u bagi ur ctc no nanti sy cal
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 02:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by tuna_sandwic at 10-1-2010 02:37

nanti update kat sini yer... bulan 3 date yg aku takleh gi ialah minggu ke dua dan minggu ke tiga

aku free minggu 1 dan minggu 2 jer

kalau boleh, aku nak g china sebelum aku gi dubai... sbb aku nak abihkan duit kat china dulu baru abih duit kat dubai... tu perancangan jer la kan... tak tau la kalau sebaliknya... ehehhehehee
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 02:45 AM | Show all posts
sebelum 20 ni aku pegi... sape ada kat sana.. bleh call...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 07:02 AM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 10-1-2010 07:13

51# drona

Balik nanti aku boleh info ttg trip ke China. Kalau ada barangan yg spesifik, PM aku nanti aku boleh surveykan tempat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 07:14 AM | Show all posts
dah pegi kat window of the world tuh dlu memang best...aku masuk ikut Hongkong ke Shenzen...kat Shenzen barang2 murah2....
cikglemer Post at 9-1-2010 20:45


Aku rasa nak pergi juga ke Shenzen nak survey barang2 kat sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list