Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
91492
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2012 02:02 PM | Show all posts
saya berminat nak buat baju sendiri. blom ada rezeki nak pi GZ ni baru nak start main2 je dulu. klu ada yg leh supply kain2 wat baju tlg PM sy.

org kata upah jahit sana murah.. cara mana sy nak upah ye?

insyaallah by next yr saya nak involve betul2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2012 02:34 PM | Show all posts
saya berminat nak buat baju sendiri. blom ada rezeki nak pi GZ ni baru nak start main2 je dulu. klu  ...
lmfh Post at 23-4-2012 14:02


kain beli jer kat jalan TAR dan tempah carik orang vietnam yg menetap dan meniaga kat sini....lagi bagus sebab boleh monitor kualiti....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2012 02:52 PM | Show all posts
pada saya kalau dah ada biz lepas tu nak cari bahan murah kat gz lagi berbaloi ...kalau nak mula biznes kecik boleh juga la pegi tapi biar kita ada customer dulu...dan tahu nak jual apa, dimana...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2012 07:07 PM | Show all posts
single_mom posted on 23-5-2012 02:52 PM
pada saya kalau dah ada biz lepas tu nak cari bahan murah kat gz lagi berbaloi ...kalau nak mula biz ...

kalau nak ambil brg kat GZ lebih baik jadi penjual borong atau punyai byk rangkaian kedai supaya segala kos membabitkan penghantaran akan dpt di amortizekan dgn lebih baik......kalau setakat ada 1 kedai jer mcm tak bebaloi...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 03:17 PM | Show all posts
ada lagik ke kain2 lycra tu iwillgetyoulater? PM details
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2012 11:30 AM | Show all posts
tehbunga posted on 30-8-2012 03:17 PM
ada lagik ke kain2 lycra tu iwillgetyoulater? PM details

dah pm....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2012 04:21 PM | Show all posts
Iwillgetulater posted on 31-8-2012 11:30 AM
dah pm....

Iwillgetulater, tolong pm details pasal kain lycra ni.
TQ
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2012 10:34 AM | Show all posts
Salam semua, nak tumpang tnya ni! kat mane boleh dapat kain linen cotton ksong? dan Vicsoce kosong? dah merat gi cari di jalan TAR, Jalan Kenanga dan jalan Shamelin  .. tapi tak de lah! boleh sapa bagi tau tak? nak buat uniform...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 10:18 PM | Show all posts
nampak thread ni sgt menarik.....aku tlg upkan thread ni....

sapa2 ada info ttg GZ yg terbaru boleh share kat sini....
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2013 10:02 AM | Show all posts
saya pun na tumpang sape2 yg na pegi...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 12:44 PM | Show all posts
Hi,

napa dah stop pasal pergi Guangzhou ni? dah takde sapa nak pergi yer??? Ke ada page lain yg lebih active ??
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2013 11:19 AM | Show all posts
Ada tak sesiapa yang berminat nak order Cadar Cotton secara borong dari China, kalau ada PM saya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073477s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list