Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92244
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-1-2010 07:16 AM | Show all posts
Aku nak gi Guangzhou pertengahan Januari nih.....
cikglemer Post at 9-1-2010 20:47


Tahniah dan selamat maju jaya!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 07:18 AM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 10-1-2010 07:20
Post Last Edit by tuna_sandwic at 10-1-2010 02:37

nanti update kat sini yer... bulan 3 date yg aku takleh gi ialah minggu ke dua dan minggu ke tiga

aku free minggu 1 dan minggu 2 jer

kalau bo ...
tuna_sandwic Post at 10-1-2010 02:36


flight minggu ke-2 lebih murah dari minggu pertama dlm bulan Mac. Kalau sesiapa nak plan dlm bulan Mac ambil minggu ke-2.
Tuna...kalau nak perabihkan duit tu baik bagi kat aku...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 07:22 AM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 10-1-2010 07:42

58# sinar_inspirasi


Hebat bisnis bro sorang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 11:34 AM | Show all posts
53# mohaz69

Yup...kena bermula dari sekarang. Emel sy smug4fifa@yahoo.com atau u bagi ur ctc no nanti sy cal
drona Post at 9-1-2010 21:25
ok drona..saya dh pm awk...harap plan kite manjadi...dpt 5-6 org dh cantek...share ramai ramai utk lantik tour guide kat sana bwk kite g cr brg...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 12:00 PM | Show all posts
sebelum 20 ni aku pegi... sape ada kat sana.. bleh call...
sinar_inspirasi Post at 10-1-2010 02:45


sinar..boleh kirim ke,,,dlm rm1k nye barang,,,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 02:03 PM | Show all posts
64# mohaz69

kalau mau tour guide aku boleh carikan kat sana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2010 02:06 PM | Show all posts
Assalamualaikum,

ok...last post sebelum pergi...doakan supaya aku supaya selamat pergi dan kembali.
Nanti kalau ada peluang bisnis yg baik aku boleh cerita kat sini.

Regards,
Iwillgetulater.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 02:19 PM | Show all posts
Assalamualaikum,

ok...last post sebelum pergi...doakan supaya aku supaya selamat pergi dan kembali.
Nanti kalau ada peluang bisnis yg baik aku boleh cerita kat sini.

Regards,
Iwillgetulater.
Iwillgetulater Post at 10-1-2010 14:06
ok selamat...bape lama pegi..nnti kita update pasal groupin nk pegi china...cukup ahli smpai la kitaorg sane
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 04:37 PM | Show all posts
sinar..boleh kirim ke,,,dlm rm1k nye barang,,,
dunham_bush Post at 10-1-2010 12:00


sory... aku tak terima kiriman orng skrng... tak smpt... cuba tanya kawan2 lain tu.. mungkin dia sempat... sory yee
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 09:35 PM | Show all posts
66# Iwillgetulater

Klu bolih cari ler yg murah sikit...sebenarnya tour guide megatDin tu dah cukup murah. Tapi klu dpt yg lebih murah lagi bagus hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 09:38 PM | Show all posts
67# Iwillgetulater

Have a joyous journey and good memories. Balik nanti jgn lupa share pengalaman kat sana jaga diri
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 11:29 PM | Show all posts
sory... aku tak terima kiriman orng skrng... tak smpt... cuba tanya kawan2 lain tu.. mungkin dia sempat... sory yee
sinar_inspirasi Post at 10-1-2010 16:37


bro, hajat aku suatu hari nanti, aku akan pegi china dengan ko dan borong barang kat sana... insyallah,doakan aku yer bro...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 11:32 PM | Show all posts
bro, hajat aku suatu hari nanti, aku akan pegi china dengan ko dan borong barang kat sana... insyallah,doakan aku yer bro...
totokreturn Post at 10-1-2010 23:29


aku doakan.. dan aku akan  jemput ko pegi nanti... insyaALLAH... take time bro.. kesabaran perlu .. dan usaha keras pun perlu.. keras bukan hanya disitu...tp byk tmpt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 08:41 AM | Show all posts
so dah berapa org nk g china ni...kumpulkan ahli yg betul berminat...drona saya try call awk kul 9.30 smlm..awk off hp ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 10:44 AM | Show all posts
Tahniah dan selamat maju jaya!
Iwillgetulater Post at 10-1-2010 07:16

Terima kasih....semoga 2010 ini akan membawa berkat dan kejayaan dalam bisnes saya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 10:49 AM | Show all posts
sapa yg plan nak pi... meh le jumpa dlm masa terdekat ni.. minggu ni ke... KL mungkin tempat yg semua org senang nak pi kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 11:13 AM | Show all posts
sapa yg plan nak pi... meh le jumpa dlm masa terdekat ni.. minggu ni ke... KL mungkin tempat yg semua org senang nak pi kot..
Iman_Baby Post at 11-1-2010 10:49
saya setuju..so senangkan kita nk uruskan pembelian tiket..bincang tmpt nk beli brg n cara nk bwk blk brg..kalo ada otai yg berpengalaman bole la turut serta curuhkan idea..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 02:49 PM | Show all posts
44# Iman_Baby
kak nani, nih makcik jaja yg bgtau.. jaja tak penah lg sampai kat bandung tuh..
tp mmg lawa2 dia bwk blk, buat jubah mcm ratus2 rege kain nye...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 03:40 PM | Show all posts
sapa yg plan nak pi... meh le jumpa dlm masa terdekat ni.. minggu ni ke... KL mungkin tempat yg semua org senang nak pi kot..
Iman_Baby Post at 11-1-2010 10:49


Betul3....mohaz69, offtrade tunggu apa lagi sementara kita tunggu Iwillgetulater balik meh ler kita jumpa. Set kan date dan tempat. Sy anytime bolih dtg...tapi lepas ofis ler. Kita bincangkan dulu mana2 yg patut tentang tiket, visa, shipping & tour guide. Finally baru bolih kita bagi kata sepakat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 08:29 PM | Show all posts
Masukkan nama Teh skali yer tuk meeting trip ke gianzhou ni..

kut sempat kumpul duit, sbb end feb nak ke Bandung..
mana la tahu dapat duit terpijak

atau from now on till Mac, hari2 ada org beli borong..
cepat skit duit ku meningkat..hik..

Salam Iman..
lama daa tak jumpa yer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082313s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list