Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92225
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2010 10:16 PM | Show all posts
Masukkan nama Teh skali yer tuk meeting trip ke gianzhou ni..

kut sempat kumpul duit, sbb end feb nak ke Bandung..
mana la tahu dapat duit terpijak

atau from now on till Mac, hari2 ada org beli ...
tehbunga Post at 11-1-2010 20:29


teh,

jom jumpa..
pi bandung dgn sapa.. family trip ke... ?
nak ikut.. ekkeek
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 10:20 PM | Show all posts
Betul3....mohaz69, offtrade tunggu apa lagi sementara kita tunggu Iwillgetulater balik meh ler kita jumpa. Set kan date dan tempat. Sy anytime bolih dtg...tapi lepas ofis ler. Kita bincangkan dulu ...
drona Post at 11-1-2010 15:40


I boleh arrangge meeting ni.. u all yg minat pm me your contact no.. letak subject trip ke China.. nanti Nani akan call each of u..

memandangkan ada setengah tu keje.. Nani suggest kita buat weekend.. sbb kalau lepas office rasanya kaum ibu ni payah sikit..

U all nak buat perjumpaan dkt kedai Nani pun boleh.. dkt Bdr Tun Hussein Onn.. the soonest jumpa.. the better..

mcm mana ahad ni.. 17 Jan 2010 dlm kul 11 pagi may be..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 11:49 AM | Show all posts
me dah send PM to Iman
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 01:52 PM | Show all posts
Sy dah pm Iman_Baby, pls check
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 01:59 PM | Show all posts
nak join gak trip p china ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 03:33 PM | Show all posts
nak join gak trip p china ni..
Farissa Post at 12-1-2010 13:59


Farissa, u pm aje iman bagi ur ctc no. Biar dia arrange kan meeting utk kita
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 03:50 PM | Show all posts
adakah produk ini ada ?
1.pakaian kanak-kanak
2.Broach
3.Seluar slack lelaki
4.Blaus.
5.Kain sutera 1 class.
6.Jeans.
7.stokin lelaki dan wanita.
8.Kain cotton bunga Meter.
9.Peralatan emnulis.
10.Beg wanita.

Jika ada semua,tolong bgtau lokasi lgkap.
tq
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 04:48 PM | Show all posts
18 ni aku ke china. jom... hari ni partner dan staff aku kesana.. smalam sorang baru blk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 06:24 PM | Show all posts
teh,

jom jumpa..
pi bandung dgn sapa.. family trip ke... ?
nak ikut.. ekkeek
Iman_Baby Post at 11-1-2010 22:16



Iman
Teh gi dengan Cats..geng kamcing tu ..hik
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 08:31 PM | Show all posts
insyaallah kalo takde apa masalah saya akan join meetin tu..saya dh bgtau kt kak drona..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:35 PM | Show all posts
ok selamat...bape lama pegi..nnti kita update pasal groupin nk pegi china...cukup ahli smpai la kitaorg sane
mohaz69 Post at 10-1-2010 14:19


Aku balik khamis ini flight pagi.
Aku suggest yg pergi 8 orang sebab nak sewa van yg boleh muat 10 orang termasuk pemandu dan travel guide. Travel guide pun dah setuju tp belum menetapkan harga. Dia ni dari Mantrade dan dah lama menetap di Guangzhou. Aku rasa lebih budget pergi minggu ke-2 dlm bulan Mac sebab tiket boleh dapat kurang dari RM1k.

Ttg hotel pula aku rasa dah ada tempat yg sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 11:38 PM | Show all posts
17hb meeting kat kedai nani Bdr Tun Hussein Onn kul 11am? Betul ke tarikh ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:39 PM | Show all posts
66# Iwillgetulater

Klu bolih cari ler yg murah sikit...sebenarnya tour guide megatDin tu dah cukup murah. Tapi klu dpt yg lebih murah lagi bagus hehe...
drona Post at 10-1-2010 21:35


aku rasa yg megatDin punya tour guide itu orang yg sama atau dr company yg sama. Anyway kalau lain orang kalau rate dia lg murah, why not?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:41 PM | Show all posts
67# Iwillgetulater

Have a joyous journey and good memories. Balik nanti jgn lupa share pengalaman kat sana jaga diri
drona Post at 10-1-2010 21:38


Thanks....pengalaman aku sama juga dgn usahawan2 yg dah pernah dtg ke sini....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:42 PM | Show all posts
bro, hajat aku suatu hari nanti, aku akan pegi china dengan ko dan borong barang kat sana... insyallah,doakan aku yer bro...
totokreturn Post at 10-1-2010 23:29


come...join group bulan Mac.....nak cukupkan 8 orang....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 13-1-2010 00:05

Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Kalau lebih dr lapan orang kena sewa bas pulak.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:55 PM | Show all posts
adakah produk ini ada ?
1.pakaian kanak-kanak
2.Broach
3.Seluar slack lelaki
4.Blaus.
5.Kain sutera 1 class.
6.Jeans.
7.stokin lelaki dan wanita.
8.Kain cotton bunga Meter.
9.Peralatan emnuli ...
saatcham Post at 12-1-2010 15:50


selain dr no. 1 dan 7, yg lain tu aku tahu....why noy join trip bulan Mac ini lagi meriah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:57 PM | Show all posts
nak join gak trip p china ni..
Farissa Post at 12-1-2010 13:59


welcome! The more...the merrier...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 12:15 AM | Show all posts
lepas 2 hari aku round dkt pusat borong kain tu baru hari ini aku jumpa material yg aku nak....kalau tak jumpa juga seminggu pun belum tentu dapat cover keseluruhan pusat borong itu.
Bagi yg nak beli ikut meter harganya beberapa kali ganda dibandingkan kalau beli ikut papan. So kalau nak beli pakat ramai2 kongsi 1 papan. Tapi itu kena setuju dgn pilihan kain lah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 03:26 AM | Show all posts
harap2 menjadi, jgn sampai waktu seperti besa terjadi.. dari 10 orang yg kompom bagai nak rak... tapi yg tgu airport... 3 org...hehehehee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081593s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list