Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
91359
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 13-1-2010 06:42 AM | Show all posts
97# Iwillgetulater
Mac?insyaAllah....jk diari free...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 08:09 AM | Show all posts
99# Iwillgetulater
la.. tgh ada kat china ker? nk tny la kalo baju2 baby tuh kan, appx. berapa rm selai ek? mcm romper ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 08:21 AM | Show all posts
Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2.mohaz
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 09:02 AM | Show all posts
Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.
6.
7.
8.

Ada 3 lagi kwn sy nak ikut bagaimana pun sy bagi keutamaan pada forumers dulu

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 10:26 AM | Show all posts
Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis boy....
6.
7.
8.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 11:34 AM | Show all posts
biasanya u oll pg china nih bwk berapa k? untuk perbelanjaan dgn borong brg2?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 11:50 AM | Show all posts
Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis boy....
6. farissa
7.
8.



nak join gak..baru 1st time..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 11:50 AM | Show all posts
aku pun nak pergi....bulan march nak pergi tu brape hari bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 11:59 AM | Show all posts
aku pun nak pergi....bulan march nak pergi tu brape hari bulan?
kirei_wa Post at 13-1-2010 11:50


Sakam kirei....kita ikut suara majoriti tapi kata Iwillgetulater minggu ke2 tiket murah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:07 PM | Show all posts
Sakam kirei....kita ikut suara majoriti tapi kata Iwillgetulater minggu ke2 tiket murah
drona Post at 13-1-2010 11:59


drona..

tiket tu beli skali ke beli sndiri?
agak brapa harga tiket?
drona ni pempuan kan...ramai ke geng pempuan pegi...?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:15 PM | Show all posts
tuna_sandwic dan hubby... sila masukkan dalam list....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:21 PM | Show all posts
drona..

tiket tu beli skali ke beli sndiri?
agak brapa harga tiket?
drona ni pempuan kan...ramai ke geng pempuan pegi...?
Farissa Post at 13-1-2010 12:07


farissa cuba u tengok nama no. 4 drona tu ada husband makna nya lady ler hehe....panggil kak aje. Ok tentang tiket kita akan bincang bila meeting nanti ikut nasihat tuan rumah yg dah ada pengalaman. Tapi ari ni akak cek kat AA return tiket including airport tax rm800+. Visa dah naik 58 dulu 40 saja. Farissa ni perempuan ke? mohaz69 pun panic bila perempuan ramai hehe...jgn marah mohaz
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:22 PM | Show all posts
mana Iman_Baby, offtrade, tuna_sandwic ni sonyap jer
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:33 PM | Show all posts
farissa cuba u tengok nama no. 4 drona tu ada husband makna nya lady ler hehe....panggil kak aje. Ok tentang tiket kita akan bincang bila meeting nanti ikut nasihat tuan rumah yg dah ada pengalama ...
drona Post at 13-1-2010 12:21



a'ah nampak..
nk double confirm balik..hehhee
sama lah kita..nasib ada geng..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 12:43 PM | Show all posts
korang nak pergi lak brape hari?...boleh ke gi ramai2 pastu boleh handle sorang2 nya tujuan...kang takut tak terhandle jek...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 02:10 PM | Show all posts
Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis bo ...
Farissa Post at 13-1-2010 11:50


sesape yg kat atas ni sudi utk menerima kiriman aku,,sile pm aku yek,,jasamu dikenang..tq
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 07:42 PM | Show all posts
kaum lelaki sila la turut serta...segan la aku sorang je bujang yg folo..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 07:58 PM | Show all posts
nak join.. tp masa tak sesuai... tp semoga berjaya semua..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:16 PM | Show all posts
102# jaja25

aisey tak smpat pulak baru baca ni....esok dh nak balik....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:20 PM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 13-1-2010 23:29

106# jaja25

depends dgn barangan yg dibeli dan berapa besar perniagaan.....

kalau bisnis kain rm5k pun dah boleh modal sebenarnya tak termasuk kos penerbangan dan hotel.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.097758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list