Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92292
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 18-1-2010 05:07 PM | Show all posts
Kat tempat saya ada jual benda ni... mcm x mahal jg, nanti sy tlg tgk ya...
myaussha Post at 18-1-2010 10:18


u kat mane?
nnt bgtau yer harga..tq
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 06:24 PM | Show all posts
Mana pergi kawan2 yg beria-ria nak buat trip ni? Sonyap jer......
Iwillgetulater Post at 18-1-2010 09:06


sonyap jer jadi ler tu...insyaallah sy datang saperti yg ditetap kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 07:37 PM | Show all posts
betul...betul kalau nak senang g sana especially beginner nak ke guangzhou g lah dgn encik hiven..lebih selamat dan mudah dan juga dapat makan yg sedap2...rindunya nasi dgn ayam dan mushroom kat shenzen...hurmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 07:44 PM | Show all posts
ye la hari tu ramai lak cerita nak pg gz pastu senyap je.jadi ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 11:22 PM | Show all posts
saya ada.. pd yg pm handphone no.. nanti saya akan SMS u all my contact no.

sorry.. hari ni bz skit.. ada pengambaraan majalah Harmoni dkt rumah Customer.. insyaAllah, rumah customer I akan masuk majalah Harmoni edisi akan datag.. tu yg tak masuk forum dr pagi tadi.

sapa2 yg berminat nak join gathering tu nanti.. kalau boleh bagi le tau sapa.. n boleh pm contact no u all dkt saya... so far.. masa, lokasi n tarikh tak de perubahan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 11:24 PM | Show all posts
Saya pun akan pg GZ dlm bulan mac 15-18hb... Pg dgn kwn2 forum sblh... Kalau sama masa bole jumpa kat sana...
myaussha Post at 18-1-2010 10:19



myaussha,

forum sebelah.. forum mana tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2010 09:46 AM | Show all posts
aku harap sapa2 yg plan nak pergi tu attend lah meeting tu dan pastikan segala perancangan tu berjalan lancar.

Kat Guangzhou, bagi orang yang baru nak jadi usahawan dan sedang mencari peluang perniagaan mungkin dapat mencium peluang itu dgn lebih berkesan. Bagi yg nak expand business pula idea akan datang mencurah-curah....

Yang paling penting......modal perlu ada laa.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 09:47 AM | Show all posts
161# norrah_joe

sy kat sandakan, nanti sy bg tau harganya ya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 09:48 AM | Show all posts
166# Iman_Baby

forum WMC pegi dgn kak norki...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 11:10 AM | Show all posts
165# Iman_Baby ok u ada ym x klau ada add i nick i (m_awies@yahoo.com)
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2010 03:39 PM | Show all posts
assalamulaikum. saya org baru di forum ni. plan nak join u all pergi China bulan mac ni. boleh ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2010 10:34 PM | Show all posts
bole silakan dtg pada tarikh yg di tetapkan..kalo takda masalah insyaallah saya turun..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 01:03 PM | Show all posts
Salam semua,

amoi pun nak ke GZ ni tapi tak sure bulan berapa sbb Feb ni akan ke bandung, next may b ke vietnam baru GZ or GZ dulu baru Vietnam.

Minta jasa baik kwn2 bagi info pasal keperluan di sana transport, hotel etc. I wish that I could join the trip in March ni. Tgk keadaan mcmana. Harap sudi berkongsi maklumat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 01:21 PM | Show all posts
Salam semua,

amoi pun nak ke GZ ni tapi tak sure bulan berapa sbb Feb ni akan ke bandung, next may b ke vietnam baru GZ or GZ dulu baru Vietnam.

Minta jasa baik kwn2 bagi info pasal keperluan di ...
amoi2505 Post at 21-1-2010 13:03


Gi bandung tu gi sendiri ke atau group. kalau group kawan nak join boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 01:35 PM | Show all posts
174# demimasa

amoi g ngan hasben... pergi sendiri jer. ari tu pun g sendiri jugak. Bandung senang nak pergi. nak cari barang2 g jer pasar baru...yang penting pandai tawar menawar... nak beli bnyk bole arrange shipment dari sana tak perlu bawa sendiri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 03:03 PM | Show all posts
173# amoi2505

hotel dan transport tidak ada masaalah kat sana. Untuk pergi ke pusat2 borong boleh naik teksi atau metro LRT. Kalau pergi group boleh sewa van atau bas.

Penghantaran pun bisa diatur dengan terdapatnya ramai agen2 kat sana.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 03:13 PM | Show all posts
assalamulaikum. saya org baru di forum ni. plan nak join u all pergi China bulan mac ni. boleh ke ?
demimasa Post at 20-1-2010 15:39


Kehadiran anda sangat dialu-alukan. Ada plan nak pergi tempat mana di Guangzhou?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 08:25 PM | Show all posts
Kehadiran anda sangat dialu-alukan. Ada plan nak pergi tempat mana di Guangzhou?
Iwillgetulater Post at 21-1-2010 15:13


Tak tak pergi kemana sebenarnya. plan tu nak pergi dulu tengok2 barang2 kat sana kemudian baru decide nak meniaga apa. kunun2 nak belajar jadi usahawan la ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 08:40 PM | Show all posts
26 ni saya pegi... jom sape nak ikut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 08:47 PM | Show all posts
Tak tak pergi kemana sebenarnya. plan tu nak pergi dulu tengok2 barang2 kat sana kemudian baru decide nak meniaga apa. kunun2 nak belajar jadi usahawan la ni
demimasa Post at 21-1-2010 20:25


sebelum pergi sana kena pastikan benda yg nak dicari, Baru boleh pan tempat2 yg sesuai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list