Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92293
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:23 PM | Show all posts
108# kirei_wa

minggu ke-2 dr hari ahad...mungkin 5D4N..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:28 PM | Show all posts
111# tuna_sandwic

Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis boy....
6. farissa
7. tuna_sandwic
8. hubby tuna_sandwic

mungkin boleh tambah lg 2 orang.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:34 PM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 14-1-2010 00:02

118# sinar_inspirasi

tak dapatlah kita menuntut ilmu kalau sinar tak ada....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:55 PM | Show all posts
waduh...esok dah nak balik tp belum sempat nak pergi tempat2 borong lain.
sebenarnya ada ipar biras aku kirim mcm2....especially henpon dan mp3/4 tp nampaknya tak sempat kali ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2010 11:57 PM | Show all posts
kaum lelaki sila la turut serta...segan la aku sorang je bujang yg folo..
mohaz69 Post at 13-1-2010 19:42


nanti kalau dh masuk aku, tour guide, pemandu dan suami2 orang.....kaum lelaki jadi majoriti kot....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 12:01 AM | Show all posts
Meeting hari ahad ini jadi ker? Aku rasa tak perlu tergesa-gesa sebab nak pergi lama lagi...bulan Mac. Kumpulkan maklumat dulu baru meeting. Kalau maklumat kurang nanti meeting tu tak boleh nak cerita....dr segi kos dan perancangan lain.

Ini my 2 cents jer.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 07:40 AM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 13-1-2010 23:29

106# jaja25

depends dgn barangan yg dibeli dan berapa besar perniagaan.....

kalau bisnis kain rm5k pun dah boleh modal sebenarnya tak term ...
Iwillgetulater Post at 13-1-2010 23:20


ooo ye ker.. cm boleh jer hamba follow.. tp time tuh menyesakkan..
tak bleh cuti plak.. adehhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 08:46 AM | Show all posts
Meeting hari ahad ini jadi ker? Aku rasa tak perlu tergesa-gesa sebab nak pergi lama lagi...bulan Mac. Kumpulkan maklumat dulu baru meeting. Kalau maklumat kurang nanti meeting tu tak boleh nak cerita ...
Iwillgetulater Post at 14-1-2010 00:01
apa kata awak join skali time meeting..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 10:08 AM | Show all posts
1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis boy....
6. farissa
7. tuna_sandwic
8. hubby tuna_sandwic
9. tehbunga

Hubby tak follow, kena jadik househusband..hikk,
anak 3 org skool, bibik takde.

tapi teh pun bergantung pada ongkos gak, harap hubby bleh sponsor tiket..
sbb end Feb gi Bandung, worry banyak jutaan abis di sana aje...heee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:15 AM | Show all posts
Post Last Edit by Iwillgetulater at 13-1-2010 00:05

Tolong bubuhkan nama kat sini bg sesiapa yg plan nak pergi Guangzhou dlm bulan Mac ini.
Lepas tu baru boleh set meeting.

1. Iwillgetulater
2 ...
Iwillgetulater Post at 12-1-2010 23:52


eeh. I nak pi gak.. put me in eek..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:19 AM | Show all posts
mana Iman_Baby, offtrade, tuna_sandwic ni sonyap jer
drona Post at 13-1-2010 12:22




minta maaf byk2.. bz sikit lately..

selasa lepas ada majalah harmoni dtg kedai.. shooting.. semalam, Rabu.. teman customer pi beli bunga.. rumah dia nak masuk majalah gak.. interior design rumah dia mmg kami yg buat.. so cari bunga utk touch up apa yg patut le..

Nani nak ikut trip ni tau.. jgn lupa put my name in ee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:23 AM | Show all posts
1. Iwillgetulater
2. mohaz
3. drona
4. husband drona
5.saatcham@ofis boy....
6. farissa
7. tuna_sandwic
8. hubby tuna_sandwic
9. tehbunga
10. Iman_Baby

yg penting skrg.. Nani rasa.. gather seberapa ramai yg nak pi... biasalah nanti akan ada setengah yg mungkin tak boleh join ke.. so sapa2 yg nak pi.. just bagi je nama korang dulu.. bukan le kira dah bagi nama.. wajib pi tau.. karang semua takut.. nak jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:28 AM | Show all posts
Meeting hari ahad ini jadi ker? Aku rasa tak perlu tergesa-gesa sebab nak pergi lama lagi...bulan Mac. Kumpulkan maklumat dulu baru meeting. Kalau maklumat kurang nanti meeting tu tak boleh nak cerita ...
Iwillgetulater Post at 14-1-2010 00:01


Meeting ni rasa penting kot.. tak kisah le bila ke..
tapi actually.. the soonest the better... sbb skrgn ni masa cepat berjalan... pejam celik.. pejam celik dah Mac nanti..

mungkin masa 1st meeting ni... ada few benda yg kita boleh discuss
1. cari tarikh yg sesuai tuk pi
2. setiap org diminta list apa2 barang yg dia interested.. at least kita boleh le tahu maybe ada yg minat product sama dlm tu ke..

yg lain.. minta le sapa2 tambah lagi kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:51 AM | Show all posts
drona..

tiket tu beli skali ke beli sndiri?
agak brapa harga tiket?
drona ni pempuan kan...ramai ke geng pempuan pegi...?
Farissa Post at 13-1-2010 12:07


tiket tu nak beli sendiri pun boleh... once kita dah dapatkan tarikh bila nak pi.. semua org kena lah rajin tengok AA.. utk dptkan tiket murah.. kalau nak suruh sapa2 pun boleh.. tapi kenalah bagi dkt org tu duit siap2.. utk purchase online..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:51 PM | Show all posts
nak join.. tp masa tak sesuai... tp semoga berjaya semua..
sinar_inspirasi Post at 13-1-2010 19:58


tak payah joint GZ tu dah mcm pegi chow kit jer pada sinar. betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:56 PM | Show all posts
108# kirei_wa  

minggu ke-2 dr hari ahad...mungkin 5D4N..
Iwillgetulater Post at 13-1-2010 23:23


hmm pg mac eh? duit mcm tkde lg.kalo nk join korang meeting tuh bole ke?
nk tau jugak ape2 info berkaitan ngn trip ke china nie. ingt nk bisnes baju budak ngn blouse2 ke?
modal agak2 brapa nk bwk?
kalo buln june or mei bole jugak pegi.kwsp dh keluar hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:57 PM | Show all posts
Nampaknya nani dah bagi cukup reason kenapa kita perlu adakan meeting. Forumers yg lain why not give idea.. Confirmkan dulu sapa yg nak dtg dari situ baru kita tahu sapa yg bersunggoh2 nak pergi takut nanti bak kata totokreturn dari 10 tinggal 3 org. Tentang list brg2 tu kita discuss kemudian. Bila dah jumpa nanti berkat kata sepakat tercapailah objektif kita kesana.
Nani cepat set kan date dan tempat. Tak sabo dah ni hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 02:01 PM | Show all posts
tiket tu nak beli sendiri pun boleh... once kita dah dapatkan tarikh bila nak pi.. semua org kena lah rajin tengok AA.. utk dptkan tiket murah.. kalau nak suruh sapa2 pun boleh.. tapi kenalah bagi ...
Iman_Baby Post at 14-1-2010 11:51 [/quote]

setuju...sama2 kita tiap2 hari jenguk AA:pompom:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 04:31 PM | Show all posts
aku dh selamat sampai umah....

Kalau sesiapa ada masa dan modal gunakan peluang utk bisnis dgn pergi ke Guangzhou. Mmg berbaloi!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 04:34 PM | Show all posts
138# drona

tiket better beli sendiri sebab sendiri nak tetapkan luggage brp kilo, minta serve makanan atau tidak dan pilih tempat duduk. Aku mmg particular ttg perkara ini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085898s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list