Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
50009
View
411
Reply

Which is korean/japanese/chinese drama romantic comedy is the best?

[Copy link]

Author: WawaHarajuku       Show all posts   Read mode

Post time 1-7-2010 06:27 PM | Show all posts
my list..drama n movie

drama
no
1)full house
2)my girl
3)coffee prince
4)my fair lady
5)goong
6)personal taste
7) u r beautiful
8)witch yoo hee
9)sassy girl chunyang
10)couple or trouble


movie
no
1)my sassy girl
2)my girlfriend is an agent
3)baby and me
4)my girl n i
5) speedy scandal
6)spy girl
7)my mighty princess
8)unstoppable marriage
9)she's on duty
10)my gf two faces

banyak agikk arrr...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 11:57 PM | Show all posts
aku pon fanatik citer korea jugak, cuti2 sem ni memang dok ngadap korea je,

aku mintak sangat2 korang suggestkan citer baru yang best, aku tak nak citer lame2,...sebab aku ni cepat bosan, lagi kalau jalan citer slow,.,,

aku dah tgok kalau movie :
my girlfriend is an agent - citer ni memang best, buat aku tak beranjak dari kerusi...

kalau drama :
da seminggu ni aku berjaya habiskan 2 drama :
1. personal taste / personal preference - citer ni best, tapi slow, so aku bnyak laju2kan, sbeenarnya, aku tgok samapi episod berape 11 or 12 je, pastue aku terus tgok episod last.....

2. aku br je habis tgok you're beautiful - citer memang best, mengingatkan aku pada BOF, lebih kurang je rase...heheh

aku dah tgok BOF, Miss no good, fated to love you. pasni tak tahu nak tgok citer ape...
pleaaasee, bagi 1 citer best, tak lembap and kelakar......aku dah tgok My girl semua, full house, nak tgok citer baru plak....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 09:17 AM | Show all posts
aku pon fanatik citer korea jugak, cuti2 sem ni memang dok ngadap korea je,

aku mintak sangat2 k ...
miss.tina Post at 1-7-2010 23:57


my fair lady aka lady castle....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 02:55 PM | Show all posts
Reply 183# azmira81


    hehhe..citer ni kurang la azmira, saya tak berminat sangat sebab slow la... die mcm so-so je... ade citer lain tak ? ade sy tgok balik fate dto love you ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 03:59 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    hehhe..citer ni kurang la azmira, saya tak berminat sangat sebab slow la.. ...
miss.tina Post at 2-7-2010 14:55


cite per tu eak? leh bagi nama penuh cite tu?best sangat ke? mesti best gile pd i sebab kalau my fair lady tu u kata so-so, pd i dah best sangat
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 04:03 PM | Show all posts
ni. citer taiwan kot...kisah sedih la,

FATED TO LOVE YOU
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 08:48 PM | Show all posts
ni. citer taiwan kot...kisah sedih la,

FATED TO LOVE YOU
miss.tina Post at 2-7-2010 16:03


alamak....taiwan eak..... sedeyyyy?

mira xminat cite sedey.......

cite taiwan 1 je yang mira tgk, DEVIL BESIDE YOU..... best
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 09:10 PM | Show all posts
me plg ske citer YAB...klakar gler..dgn hero2 nya yg encem belaka...xspecially seken hero tu..mmg me minat sgt2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 09:13 PM | Show all posts
alamak....taiwan eak..... sedeyyyy?

mira xminat cite sedey.......

cite taiwan 1 je yang mi ...
azmira81 Post at 2-7-2010 20:48


mira..me pon ske DBY...mike he...so gorjessss.....
why why love n bull fighting pon best..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 09:22 PM | Show all posts
citer fated to love u ni semua complete, kelakar awal2 die,,,ketawa tak hengat nnt, pastu dah nak masuk ending dia sedih je....best la,
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 09:47 AM | Show all posts
me plg ske citer YAB...klakar gler..dgn hero2 nya yg encem belaka...xspecially seken hero tu..mmg me ...
owestcute_77 Post at 2-7-2010 21:10


YAB tu best, PSH tu cute sangat....... suke tgk dia.....
me pun suke dia ngan shin woo oppa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 09:52 AM | Show all posts
mira..me pon ske DBY...mike he...so gorjessss.....
why why love n bull fighting ...
owestcute_77 Post at 2-7-2010 21:13


mike he memg hensem dalam cite ni....paling suke bile tgk dia senyum.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 01:12 PM | Show all posts
YAB tu best, PSH tu cute sangat....... suke tgk dia.....
me pun suke dia ngan shin woo oppa {:1 ...
azmira81 Post at 3-7-2010 09:47


me mmg jatuh hati kt watak shin woo dlm citer nih...gentlemen sgt2..
PSH mmg cute kan..

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 01:13 PM | Show all posts


pig rabbit...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 01:17 PM | Show all posts
mike he memg hensem dalam cite ni....paling suke bile tgk dia senyum.....
azmira81 Post at 3-7-2010 09:52


cair je bile tgk dia snyum...untung rainie slalu blakon dgn mike..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 09:15 AM | Show all posts
cair je bile tgk dia snyum...untung rainie slalu blakon dgn mike..
owestcute_77 Post at 3-7-2010 13:17


ada cite lain ke yang dorang berlakon sama?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 09:16 AM | Show all posts
me mmg jatuh hati kt watak shin woo dlm citer nih...gentlemen sgt2..
PSH mmg cute kan..
owestcute_77 Post at 3-7-2010 13:12


kesian sangat kat shin woo, shin woo orang pertama tau yang dia ni pompuan kan?

pastu, first time dia peluk minam masa minam mabuk tu romantik sangattttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 01:56 PM | Show all posts
me tgh merisik2 cerita PARTNER..... sape pernah tgk? best tak? nakgi carik dvd cite ni esok

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 03:20 PM | Show all posts
Reply 198# azmira81


    ai dah tgk.... citer lawyer2 gitew.... ai suka hero dia....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 03:35 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    ai dah tgk.... citer lawyer2 gitew.... ai suka hero dia....
mass_mirza Post at 5-7-2010 15:20


me pun suke hero tu......................tp best ke jalan cite
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084641s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list