Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49911
View
411
Reply

Which is korean/japanese/chinese drama romantic comedy is the best?

[Copy link]

Author: WawaHarajuku       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2010 02:24 PM | Show all posts
Reply 139# azmira81

harituh nmpk iklan ni kt 8tv.. hehe.. br nk tayang kot..me x tgk g cite ni..
tp, mengikut kate my cousin.. cite die so-so..
me x thu g.. sbb x tgk g.. hehe..
tp suke heroin die
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:33 PM | Show all posts
Reply  azmira81

harituh nmpk iklan ni kt 8tv.. hehe.. br nk tayang kot..me x tgk g cite ni..
tp ...
dar3d3vilgur7 Post at 24-6-2010 14:24


aah, sebab kuar iklan kat 8tv la me macam interested nak tgk cite ni...kalau best nak beli DVD, tp kalau so-so jer baik tgk tv jer la... masalahnya kalau tgk kat 8 tv xpeeling sebab suara xori
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:41 PM | Show all posts
Reply 142# azmira81


    mira.... dah tgk citer 3 dad 1 mum.... (tajuk betul dia ai x ingat).... citer nie pung best.... pernah tayang kat KBSW.... rasanya ade thread pasal citer nie...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:43 PM | Show all posts
Reply 139# azmira81


    ai dah tgk .... ok ler.... kalau goong tu ai bagi 9/10..... citer nie...erkkk 4.5/10 jer.... hahaha... tu pendapat ai... org lain ai x tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:51 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    ai dah tgk .... ok ler.... kalau goong tu ai bagi 9/10..... citer nie...er ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 14:43


adoiii.............xsampai separuh pun.........

kalau goong tu pun me leh bagi 9/10.....taste kita sama kot. So lady castle ni kureng la eak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:52 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    mira.... dah tgk citer 3 dad 1 mum.... (tajuk betul dia ai x ingat).... ci ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 14:41


belum, tp pernah tgk dvd cite ni kat kedai..... berapa markah u nak bagi tuk cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 03:15 PM | Show all posts
Reply 143# mass_mirza


   betol2.. me sokong.... sgt suke cite ni..   x rugi kalau beli... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 03:31 PM | Show all posts
Reply  mass_mirza


   betol2.. me sokong.... sgt suke cite ni..   x rugi kalau beli... hehehe
dar3d3vilgur7 Post at 24-6-2010 15:15


adoi.....kena tambah lagi 1 list, 3 dad 1 mom nie
hero ensem cam Ji Joon tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 03:41 PM | Show all posts
adoiii.............xsampai separuh pun.........

kalau goong tu pun me leh bagi 9/10.... ...
azmira81 Post at 24-6-2010 01:51 PM



    boleh ler tgk... cuma perasaan x sabar nak tgk next episod tu x brapa.... ai cadangkan mira tgk kat tv jer dulu...wpun alihbahasa mandarin ... takut x beraloi lak nak beli mahal2
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 03:42 PM | Show all posts
Reply 146# azmira81


    yg nie ai bagi 8/10... jln citer menarik.... heroin comel.... hero encem jer..... nie semua pendapat ai jer ...org lain mungkin lain..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 03:45 PM | Show all posts
Reply 148# azmira81


    citer nie ader 3 hero....2 hensem.... seorang lagi hensem sikit je slh seorang hero tu... hero utk citer my sassy girl chung hyang tu...(erkk... tak tau ejaan tu betui ker tak.... hero utk drama yoo hee, the witch)... tp yg seorang tu lagi tasty
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:04 PM | Show all posts
boleh ler tgk... cuma perasaan x sabar nak tgk next episod tu x brapa.... ai cadangkan mir ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 15:41


owh...ok.... kita tgk first episode dulu, baru decide nak beli ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:05 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    yg nie ai bagi 8/10... jln citer menarik.... heroin comel.... hero encem j ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 15:42


okeh.....ni yang xsabar nak tgk ni..... nanti me try tgk kat mysoju tuk 1st episode
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:06 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    citer nie ader 3 hero....2 hensem.... seorang lagi hensem sikit je  slh  ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 15:45


at the end dia ngan sape?

me rasa hero cite yohee witch tu xberapa hensem la
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:40 PM | Show all posts
Reply 153# azmira81


    a'ah... g tgk kat soju dulu.... kalau tergoda.. baru beli....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:46 PM | Show all posts
Reply 154# azmira81


    bleh ler tahan... x berapa hensem coz kalu dia senyum gigi dia nampak panjang...  tapi ai suke jer dia... tgk hero yg seorang lagi tu.... perggg ....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 05:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 09:55 PM | Show all posts
walaupon korang cite pasal drama...tapi aku nak jugak bagitau...cite (muvi) korea ave maria paling best...lawak ada romatic ada part paling sedih masa dia wat concert pastu ngaku dia hana si gumuk pastu peluk ayah dia aku tgk belas2 kali tanpa jemu2...giler tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 10:37 PM | Show all posts
Reply  azmira81


    bleh ler tahan... x berapa hensem coz kalu dia senyum gigi dia nampak panj ...
mass_mirza Post at 24-6-2010 16:46


gigi YEH pun panjang gak......

xpe, lakonan best tak? macam ji hoon tu xde la hensem sangat kalau nak compare ngan hero my girl, BOF...tp sebab lakonan dia yang cool tu menyebabkan dia nampak ensem
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 10:39 PM | Show all posts
walaupon korang cite pasal drama...tapi aku nak jugak bagitau...cite (muvi) korea ave maria paling b ...
C.K Post at 24-6-2010 21:55


me pun tgk cite tu..... tp ok la.....drama korea ni memg xpuas tgk walaupun banyak kali..... sorry tu say la, ada ke cite melayu especially drama yang kita rasa nak ulang2 tgk.........kalau ada pun mungkin sekali dua je nak ulang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.139233s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list