Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365653
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2005 03:30 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ctredzuan at 27-1-2010 23:36

Disini saya cuba naikkan topic ni sebab INFO Ruang Niaga secara Bulanan atau minguan makin mendapat sambutan. Jika ada yang ingin mencari Usahawan peluang Berniaga ditempat anda..sila berikan INFOTerkini disni...




Sape tau kat maner saye bleh berniaga ?
macam nasik lemak kukus or ikan bakar ker ?

skarang tgh cari tapak niaga yg halal... hope sewa x mahal coz baru nak mula.. lagi pun susah gak kalau x de gerai tetap nie...income asyik lari jer....

ader tak sesiapa yg tau camner nk bukak gerai ker...or any foodcourt yg kosong (murah) coz saya sangat2 bharap kalu ader yg bleh tolong saye...
any sugestion pm me.
reza.
thanks !

[ Last edited by  elle_gogo at 17-2-2009 04:06 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2005 03:49 PM | Show all posts
u area mana reza?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2005 01:43 PM | Show all posts
i lak kalau blh nak carik tapak untuk ruang niaga kain pasang...gerai sehari ke...gerai expo ke...sapa2 ada info? kalau blh nak area selangor and k.l
Reply

Use magic Report

kakn This user has been deleted
Post time 2-6-2005 11:30 AM | Show all posts
kasik highlight sket tajuk ni... :bgrin: sapa2 nak share info, silakan...

sapa2 ada kontek kat memana ada ekspo tu... jom kita pakat p ramai2.. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2005 09:48 AM | Show all posts
aye  area kajang
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2005 09:55 AM | Show all posts

_JOM BUAT JUALAN DI BOOTH KONVO UNIVERSITI!!_

assalamualaikum ...

bagi peniaga yg pernah buat jualan sementara di booth2 yg di sewakan lot2 nya, meh sama2 join berniaga booth konvo2 yg akan berlangsung bulan ogos - september seluruh negara tahun ni..

ini fakta yg ct dapat dari ukm,


Pesta Konvokeyen menyediakan ruang gerai kepada orang ramai untuk program-program yang dianjurkan oleh pihak sekretariat. Antaranya gerai bagi program pra-konvo iaitu UKM ICT Fair pada 8 hingga 13 Ogos 2005 di bangunan Pusanika dan gerai pameran serta gerai ekspo semasa Pesta Konvokesyen iaitu pada 15 hingga 22 September 2005. Berikut adalah maklumat umum yang perlu diketahui oleh pihak-pihak yang berminat untuk membuat tempahan gerai :


Cara Tempahan :
*Tempahan boleh dibuat dengan menggunakan borang tempahan yang disediakan.
* Wang cagaran untuk tempahan bagi setiap pempamer adalah sebanyak RM100 .
* Wang cagaran tidak akan dipulangkan jika pempamer tidak mematuhi peraturan yang ditetapkan.
*Pembayaran melalui cek / kiriman wang / wang pos / slip bank perlu dinamakan kepada Bendahari UKM-Pesta Konvokesyen Ke-33 .
* Sila bawa bersama borang tempahan beserta wang tunai / cek / kiriman wang / wang pos / slip bank semasa urusan tempahan.
* Semua urusan tempahan mesti dibuat di Pejabat Urusan Pesta Konvokesyen di alamat yang tertera di bawah :  

Pejabat Urusan Pesta Konvokesyen,
Paras 5, Bangunan PUSANIKA,
Universiti Kebangsaan Malaysia,
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan.
TEL : 03 - 8921 3490 / 3240
FAX : 03 - 8921 3240



Keselamatan:
*Pas masuk dan pelekat kenderaan akan disediakan oleh pihak penganjur.
*Kawalan keselamatan adalah 24 jam dan tapak pameran adalah kawasan larangan selepas jam 10 malam hingga 8 pagi
*Keselamatan barangan pempamer adalah menjadi tanggungjawab pihak pempamer sendiri




Saiz Gerai  10' x 17'  
Harga Gerai  JENIS GERAI
HARGA (RM)

Buku, alat tulis, media, bahan kosmetik dan kesihatan
960

Alat komputer, komunikasi dan media
1040

Barang elektrik, kaset dan CD
1040

Pakaian, beg dan kasut
1040

Cenderamata dan anak patung
1040

Minyak wangi dan jam tangan
960

Restoran
1120

Makanan segera
1040

Makanan ringan
1040

Bunga kaktus, seramik dan perhiasan
960






ct dah sewa satu booth utk jualan kain baju.

lain2 universiti tengah survey spt utm, uia, insyaAllah nanti ct akan updated dari masa ke semasa..

ini bukan iklan yea..
:bgrin:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2005 10:46 AM | Show all posts
Kalau handbag/perfume dan kosmetik? berapa harga?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2005 02:03 PM | Show all posts
Pakaian, beg dan kasut
1040

Cenderamata dan anak patung
1040

Minyak wangi dan jam tangan
960


yang ni booth dia asing2 tapi kalau betul liz berminat try call urusetia dia, boleh combine tak jual kasuh handbeg sekali dengan perfume.
memang every year sambutan yg melampau2.. sbb tu ct ingat nak sewa tahun sbb tumpuan orang luar gak.kalau liz nak pasarkan perfume tu elok sesangat sbb bebudak universiti mesti beli nye yg 1st grade imitation,kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2005 04:03 PM | Show all posts
Thank you sbb bagi info
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2005 10:30 PM | Show all posts
makanan ringan dan makanan basah berapa ye masing2?

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by yays at 7-8-2005 10:30 PM
makanan ringan dan makanan basah berapa ye masing2?

Tq



Restoran
1120

Makanan segera
1040

Makanan ringan
1040


org yg pernah ada experience bgtau yang sebelum2 ni mereka regular kat sini,
memang seronok sbb konvo ukm lain dari konvo lelain mcm uia ker, uitm ker..
pada yg pernah berniaga makan, masuk sehari dari jam 10 - 10 malam RM1500 ooooo..! nf:
sbb tu gerai konvo ukm ni mahal dari yg lelain..
uia RM650 je satu gerai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 11:17 AM | Show all posts
Selamat meniaga ctredzuan. Bestnya kalau dok kl time niaga ni. Boleh gak share ngan sesiapa kat sini yg nak bukak booth.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 11:48 AM | Show all posts
jomlah join..
jual nasi lemak dengan ais kacang mcm harleena buat tue.. :ah:
Reply

Use magic Report

kakn This user has been deleted
Post time 21-8-2005 12:21 PM | Show all posts
tenkiu 4 sharing...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2005 06:22 AM | Show all posts
Yes, tq 2 untuk ctredzuan for sharing this valuable information. Tentu ramai forumer yang berebut-rebut nak niaga kat konvo tu nanti. Jom niaga ramai-ramai....:pompom::pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2005 01:28 PM | Show all posts

Tapak Gerai Untuk Dikongsi@Akademi TV3, Wangsa Maju

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sesiapa yang berminat nak berniaga makanan atau sewaktu dgnnya (selain burger + Air) pada 11/09/2005 (1 hari shj) bertempat di Malaysia Institute of Integrative Media, Wangsa Maju, KL (Akademi TV3) sempena Autoshow kereta bolehlah sms/call me@0193765707(Ezly)...saiz + - 10" x 20"..harga bukak RM500...first come first serve.TQ


[ Last edited by ezly9212 at 24-8-2005 01:40 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2005 06:33 PM | Show all posts
kongsi ke? rm500 split 2 ke? atau camne nih?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2005 09:05 AM | Show all posts
Macam kongsi lah...saya bagi anda tapak saiz 10" x 20"...harga boleh runding...bukan rm500 tapi rm300 je...salah information...kalo berminat leh call me terus utk maklumat lanjut...percuma meja dan kerusi...tq
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2005 09:31 AM | Show all posts
kereta apa ... program macam mana???
aspected crowd berapa???
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2005 12:46 AM | Show all posts
yang karnival tv 3 pada 2 september tu ade info tak?
berapa sewa?
prosedur?
nak tau sangat2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list