Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365670
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2012 07:22 AM | Show all posts
Saya ada sewa tapak hujung minggu ni. Tapi sbb barang saya tak byk, jadi masih nampak kosong. So, saya ingat nak cari partner untuk penuhkan ruang.

lokasi : Gulam Mee, Kota Damansara
tarikh: 27 - 29 April 2012
masa: 6ptg - 2pg (jumaat dan sabtu); 6ptg - 12 tgh malam (ahad)
bayaran: RM40 (40% drpd harga asal sbb ruang untuk dishare tu saya akan tentukan, email untuk maklumat lanjut)
jenis barangan: Barang Rumah, gift, etc

email ke: sales.cyra@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 12:21 AM | Show all posts
Salam...

Saya nak letgo tapak pesta konvo UTM Skudai 3/05-9/05/2012 sebab ada problem sikit.

Luas Tapak 20x20 - RM3,000.00
Tempat sangat stategik berdekatan dengan pentas utama dan di laluan masuk utama.
Waktu berniaga dr 10pagi hingga 12mlm.

Kalau berminat sila pm saya dengan segera.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 09:40 AM | Show all posts
Bazaar Baru Ala Uptown di Seri Kembangan
Onestopbazaar Maeps @ Onestopbazaar - Tue 17/Apr/12, 10:06am [Last Comment]

Tapak perniagaan baru di Seri Kembangan (ala Uptown) akan di buka di Seri Kembangan pada 15 May 2012


Dibuka 3x seminggu - Jumaat,Sabtu & Ahad
Waktu perniagaan 7.00pm - 2.00am
Tapak 10x10
Letrik Disediakan
Lokasi menarik berdekatan dgn Jalan besar

Daftar sekarang untuk mendapatkan harga promosi
(Daftar sebelum 10/05/12)

Pendaftaran RM250.00 Setahun
Utiliti RM5.00 Sehari

Hubungi kami untuk keterangan lanjut

Ayem - 012-291 4714 / 012-240 9662

Rahim - 019-379 1984
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 10:44 AM | Show all posts
Reply 2003# haziq_97


    ada kos2 lain x selain dari yang kat atas tu...bole niaga ape sahaja ke atau cam mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2012 11:06 AM | Show all posts
Reply 2004# saraieda

Untuk keteranganan lanjut sila call no yg tertera tu ye.Tq
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 09:35 AM | Show all posts
kalo sesapa ada tapak area kl atau n9 pm me ya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 09:07 PM | Show all posts
siapa nak share tapak dgn saya bazaar the curve rm50 sehari x 15. hari jumaat sabtu ahad bulan june. contact me stania83@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 11:43 AM | Show all posts
Post Last Edit by mummyqis at 21-5-2012 16:30

editted...........
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2012 10:08 AM | Show all posts
salam ...
saya nak sewakan tapak uptown danau kota setapak
dari 25/5/12 hingga 27/5/12..
sewa rm100..
1 khemah disediakan tapi kena pasang sendiri.
bekalan elektrik disediakan

kalau berminat hubungi
hairi 0136721483
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2012 04:17 PM | Show all posts
Salam

Saya nak sewakan tapak sempena hari belia 2012 di Putrajaya.

26-27/05/2012..

sewa rm120 shj unt 2 hari..

berminat? sms/call 0196662060
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2012 03:06 PM | Show all posts
Satu pushcart di tingkat 3 Sungei Wang Plaza sedia untuk disewa.

Tarikh masuk: 16/6/2012
Waktu operasi: 10am-9pm
Sewa: RM900 selama 2 minggu
Lokasi: berdepan dengan kedai TMnet

Email musanganggun@gmail.com atau telefon 012-324 5500. Ahmad
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2012 12:54 PM | Show all posts
ada sesiapa di sini berminat nak berniaga di S2 mall seremban 2? kawan saya ajak kongsi kios, bayar dlm $300 sebulan. berminat sila pm saya
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2012 11:58 AM | Show all posts
Tapak Berniaga Sepanjang Ramadhan di AEON (Jusco) - **Barangan Kering Sahaja

1) AEON Wangsa Maju
2) AEON AU2 Setiawangsa
3) AEON Maluri

Harga tapak :

10x20 = RM5,500
10x10 = RM3,500

Tapak adalah terhad. First Come First Serve.

Jika berminat boleh hubungi 017-682 1454 / 010-643 0073

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2012 09:42 AM | Show all posts
http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=660595&extra=

sila ke thread berkenaan untuk mengundi jenis air yg anda suka, ini hanya kaji selidik utk pengguna dan permintaan, harap dapat kerjasama anda semua, sila sertakan komen anda

sekian terima kasih
[Cari Info Kiosk]
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2012 09:50 AM | Show all posts
For info, akan ada "Uptown Melawati" sempena Hari Bapa pada 14-15 Julai 2012 (2 hari).. Kanopi & meja disediakan just bawak alas meja & kerusi sendiri jer.. Bayaran RM100.. So, sesape yg minat, leh contact saya sebelum 9 Julai 2012 at serenity_pj@yahoo.com

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 11:47 PM | Show all posts
salam... sape tahu mcm mana nak ambik tapak niaga kat jelajah janji ditepati.. sy puas cari tapi x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 10:52 AM | Show all posts
salam... sape tahu mcm mana nak ambik tapak niaga kat jelajah janji ditepati.. sy puas cari tapi x j ...
aesparco Post at 7-7-2012 23:47


Kalo tak silap semlm (ahad) 08/07 ada event ni kat Bandar Baru Bangi..sewa katanya rm500 unt 2 hari...crowd ramai..tapi kuasa membeli blum tahu laa..

tapi aku yg stay di BBBangi pun tak tahu ada event ni,..promo kurang ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2012 06:55 PM | Show all posts
tq tehbunga.. sewa hari tu rm250.. tapi saya x dapat masuk tapak penuh... nasib juga x ambik x ok sbb ramai yg rembo.. kawan saya ambik dia kate teruk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2012 06:56 PM | Show all posts
salam semua.. pas raya ni mulalah konvo di u so jom kongsi kongsi maklumat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 01:19 PM | Show all posts
Post Last Edit by sweetserenity at 11-7-2012 13:27

Assalamualaikum...

Sesape yg tau maklumat tentang tapak utk meniaga area KL/SELANGOR tolong email detail ke csdesirearzu@gmail.com

TQ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list