Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365433
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 12-7-2012 10:01 AM | Show all posts
tq tehbunga.. sewa hari tu rm250.. tapi saya x dapat masuk tapak penuh... nasib juga x ambik x ok sb ...
aesparco Post at 10-7-2012 18:55


memang betul sangkaan ku...

pernah join 1 karnival kat Shah alam...ramai menteri datang, PM pun ada..crowd ramai..tapi sale sangat2 teruk...lesson learnt..

dengar ada 5 buah bus di angkut kesana...just nak nampak pack..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 10:02 AM | Show all posts
salam semua.. pas raya ni mulalah konvo di u so jom kongsi kongsi maklumat..
aesparco Post at 10-7-2012 18:56


Saya nak try main U gak..tolong roger2...

2012 stop uptown...just layan pasar malam dan pasar tani jerk
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2012 10:15 AM | Show all posts
Tapak Bazar Ramadhan untuk disewa

BazaMania
Tempat : First Subang Mall, Jalan SS 15/4G, 47500 Subang Jaya, Selangor
Tarikh : 19 Julai 2012 C 19 Ogos 2012 (Sepanjang bulan Ramadan)
Terdapat banyak kedai komersial di sini C Chatime, Giant, Burger King, Sushi King, Austin Chase, Edo Ichi, Coffee Chemistry

Untuk pertanyaan lanjut :

Hubungi
Kay C 017 539 5593
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2012 12:39 PM | Show all posts
sesiapa nak kongsi tapak or sewa kan kedai di area KL and Penang please PM me.. harga tolong la jgn mahal sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2012 09:06 AM | Show all posts
salam
saya nak let go tapak konvo uia
saiz tapak 20x20
tarikh sewa 4/10/12 hingga 10/10/12
hargarm2000+deposit rm150 akan dikembalikan.
kan sini sy nak tekan kan pakaian kena tutup aurat.
tapak ni utk barangan kering sahaja.
berminat boleh hubungi
hairi 0136721483
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2012 08:37 PM | Show all posts
nurisza posted on 1-3-2006 08:55 AM
sesiapa nak sewa kedai makan di area Banting, Selangor sila contact saya.  Sewa RM1100 termasuk :
  ...

Assalamualaikum, mcmmana nak hubungi en bg ph no  ye ke 0192819828, saya akn tgk lokasi dulu, thanks
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2012 08:57 PM | Show all posts
mix_chinese posted on 5-6-2006 03:12 PM
Dah call dah.. wah ngerinya ckp dgn 'makcik' mariam tue.. Garang semacam.
:hmm:

huhu gerunnya klau camtu, tp sabar kita kan nak berniaga jgn patah semangat ye
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 10:00 AM | Show all posts
Salam kepada semua,

Saye dapat satu booth 10x20 di Tapak Ekspo, UPM sempena dengan Majlis Konvokesyen. Saye nk let go due family matter.
Sesiapa yang berminat utk berniaga di Tapak Ekspo UPM, Serdang bole pm saye. Just nk share yg saye dh tgk listing peniaga. kebanyakkn yg berniaga di situ adalah pakaian, aksesori,tudung n handbag kurang lagi. So peniaga handbag adalah digalakkan..Selain dr barangan tersebut nnty saye tgkkan..

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2012 04:06 PM | Show all posts
berapa sewa yer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2012 05:08 PM | Show all posts
saper nak kongsi tapak dgn saya tuk konvo politeknik sultan azlan kat Behrang hujung minggu ni..
kalo ada yg berminat, sila sms 019 6662060.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2012 12:28 PM | Show all posts
tehbunga posted on 8-10-2012 05:08 PM
saper nak kongsi tapak dgn saya tuk konvo politeknik sultan azlan kat Behrang hujung minggu ni..
ka ...

check pm yer...minat gaks
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2012 08:22 AM | Show all posts
Kalau ada sesiapa berminat untuk berniaga kat tapak uptown Subang, PM saya ye. Harga RM350. Tapak 10x10. Lokasi dekat dengan Restoran Pelita dan Asia Cafe. Kat situ trafik memang tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2012 02:16 PM | Show all posts
cintakalin posted on 2-10-2012 10:00 AM
Salam kepada semua,

Saye dapat satu booth 10x20 di Tapak Ekspo, UPM sempena dengan Majlis Konvoke ...

berapa sewa yer?

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2012 08:33 PM | Show all posts
Nico_Robin posted on 11-10-2012 08:22 AM
Kalau ada sesiapa berminat untuk berniaga kat tapak uptown Subang, PM saya ye. Harga RM350. Tapak 10 ...

selalu makan kat sini,tp ada org ke beli, org sana byk yg kaya2 tapi belike barang kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2012 12:31 PM | Show all posts
Assalamuaalaikum ada tak sesiapa tau tapak utk menjual pakaian sewa dlm seribu sebulan n kaw perniagaan berpotensi, klau kedai sewa share2 pun xper tp range dlm 1k-2k , kaw Shah Alam sbb skrg saya sewa di Giant sek 13 terlalu mahal RM 6k , sale biasa je maklum dah lps raya kan...so nak rolling pun tak bole ..sbb keuntungan abis pergi ke Even Organizer..abis penjual nak makan apa...asyik kena topup utk byr sewa..mcmni jd bebanan pd peniaga dan eo abk keuntungan ats angin je...ada sesapa boleh tlg saaluran mana yg harus saya pergi utk selamatkan perniagaan saya n peniaga2 yg mengambil tapak dr eo ni..Thanaks sekiranya ada kwn2 yg dpt membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2012 11:11 AM | Show all posts
kalau ade info expo, karnival kat kawasan ipoh atau di perak, blh inform saya ye
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 09:01 AM | Show all posts
Chiko kat Kelantan... Kalau ada tapak, maklumlah ya. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 06:35 PM | Show all posts
salam
saya nak sewakan tapak uptown danau kota utk bulan november sahaja
tapak saya sebelah bwh.

sewa rm700
saiz tapak 8x16

berminat hubugi
0136721483/0173577754 hairi
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 11:57 PM | Show all posts
camner nak jual kat pasar tani dkt stadium shah alam tue eks yang tiap-tiap hari ahad tue
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2012 11:17 PM | Show all posts
Nama : Karnival Pesta Pantai Port Dickson 2012
Tarikh : 7hb dan 8hb Disember 2012
Masa : 10 pagi C 12 malam
Tempat : Pantai Seri Cahaya Batu 4, Port Dickson
Anjuran : Persatuan Belia Warisan Putera & Fly N Smile Team
Anjuran Bersama : Majlis Perbandaran Port Dickson

Antara Pengisian Program yang menarik :
Karnival Layang-Layang Moden & Tradisional
Pertandingan Sukan Pantai Sepaktakraw,Futsal dan Volleyball
Pameran Motorsikal klasik dan Retro
Perhimpunan Kelab Kereta Satria Yosato1
Pameran dan pertandingan Bot RC
Aktiviti menunggang kuda
Live Band Open Stage
Artis Jemputan

Khemah jualan untuk disewa.

Pecahan-pecahan perniagaan
Makanan basah dan frozen food
Pakaian
IKS
Kraftangan
Perkhidmatan
Urutan
Pameran Agensi Kerajaan

Saiz tapak 10x20 dan Sewa tapak adalah RM600.Api dan air disediakan.

Keterangan lanjut  hubungi
Nassir (Bangi/Putrajaya) : 010 2319519
Azhar (Kuala Lumpur) : 010 8081050
Fairus (Kuala Lumpur) : 019 3647422
Saiful (Port Dickson) : 012 2705032


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list